Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 170)
Raspunsuri - Pagina 16
gratiana77 spune:
DANASOR acum 10 minute m-am uitat la albumul vostru.ANASTASIA e o dulceata! Te pierzi in ochii ei albastri.
danasor spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG![]() azi se implinesc 11 lunite asa ca facem cinste cum se cuvine ![]() ![]() ![]() ![]() LML Mara delfinutza scumpa PS: mi-e un dooooooor de voi !!! ![]() ![]() ![]() mami de Dragos Andrei |
La multe lunitze!!!
si daca ti-e dor, vino, te asteptam

danasor spune:
| citat din mesajul lui gratiana77 DANASOR acum 10 minute m-am uitat la albumul vostru.ANASTASIA e o dulceata! Te pierzi in ochii ei albastri. de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
multumim de complimente
si le si intoarcem , Amaris e o scumpete 

ce facea in cutie? proba pentru craciun? acceptam cu mare drag asa cadou

gratiana77 spune:
Cutia era pe post de vagon, eu....locomotiva. O plimbam prin toata casa facand ca trenul. Ii place la nebunie chestia asta.
danasor spune:
| citat din mesajul lui miremia Neatzaaaa! La noi putin mai tarziu. Va rugam sa poftiti la masa imbelsugata, sa va cinstim asa cum se cuvine pt cele 10 lunite ![]() ale delfitzei:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LML Dragos, luna viitoare iti cantam La multi ani!{s] LML S! ![]() ![]() Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
LML Mara !!! esti toata o bucurie !

danasor spune:
| citat din mesajul lui gratiana77 Cutia era pe post de vagon, eu....locomotiva. O plimbam prin toata casa facand ca trenul. Ii place la nebunie chestia asta. de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
Super

bine ca mi-ai dat idei
miremia spune:
Danasor 

Vizionat poze de domnisoare frumoase, Anastasia si Amaris si de mamici fericite, Danasor si Gratiana.

De data asta eu am mutat albumul
cand am vazut asa minunatii in zapada. 
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Nu stiu ce e cu voi la orele astea pe aici
, eu am avut motive serioase (copil trezit la 11, a mancat, a facut dus, s-a jucat, a adormit acum 10 minute 
). Sper ca dintii sa fie cauza acestui program haotic, alta explicatie nu gasesc, poate ne revenim la normal de maine.
Va
si va urez o noapte linistita!
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
danasor spune:
| citat din mesajul lui miremia Dece cum sa ma supar? Nu-s asa suparacioasa. Asa merge delfita cateodata cu un picior ridicat, eu ii zic stilul paianjen. Nu stiu daca s-a prins ea ca e mai lejer asa pt genunchii ei (inainte avea mereu vanatai) sau e doar o dambla de moment. Va multumim mult pt urari frumoase. ![]() ![]() ![]() Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
prinde-o intr-o poza , trebuie sa fie fun tare

LML Mara delfinutza scumpa
de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)