Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 170)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Pai...sa zic si chestii care nu imi plac. De genul...cand nu le convine ceva sau vor in bratze si nu se ofera nimeni se culca pe jos si urla ca la taiere, daca nu se si tavalesc un pic .

Nu imi place ca nu mai am control asupra diferentzierii suzetelor... si le scot din gura una alteia si si le baga in ale lor intr-o fractziune de secunda.

Nu imi place ca sunt cam cu tarantele la masa, in mod deosebit Natalia (aproape mereu) si foarte rar si Alena.

Mergi la inceput

Fac cam urat si afara... in genul Emei, doar ca eu nu am rabdacolul lu' cris.d si nici posibilitatea prea multor variante de "pacalire". Categoric asta mi se pare cel mai greu lucru din tot ceea ce tzine de ingrijitul bb-ilor pana acum, respectiv scosul afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Pai...sa zic si chestii care nu imi plac. De genul...cand nu le convine ceva sau vor in bratze si nu se ofera nimeni se culca pe jos si urla ca la taiere, daca nu se si tavalesc un pic .

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Scuze dar mi le-am imaginat...

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Din ciclul...pozitive...sau normale...

Sunt haioase, zambaretze, urlacioase, iubaretze, pupacioase (cand vor), istezte, mergacioase/alergacioase, dintzoase (N 2+4 si A 2+1), semi-pletoase, jucaushe,imitacioase, geloase una pe alta samd samd

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Scuze dar mi le-am imaginat...

Chiar e la ordinea zilei faza... si ma sperie rau. Arcuiri am avut parte deja si afara . Daca am timp pun si poze maine-poimaine, nu promit nimic.

Mergi la inceput

Cred ca ma duc la nani (deshi m-a mancat undeva sa beau o cafea pe la 7 seara), dar maine (ca in fiecare zi in ultima vreme si de acum incolo) ma scol la 5 sa le fac papica, pt ca la 7 cand se trezesc ele sa fiu "pe felie" sau sa imi vad de una-alta mai serioasa cand am inlocuitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:

Din ciclul...pozitive...sau normale...

Sunt haioase, zambaretze, urlacioase, iubaretze, pupacioase (cand vor), istezte, mergacioase/alergacioase, dintzoase (N 2+4 si A 2+1), semi-pletoase, jucaushe,imitacioase, geloase una pe alta samd samd

_

Siper tari gemanutele! Asteptam poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

LML Maria Isabela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia
La faza cu mesajul pt dulci cu gummy bearii aproape ca m-am simtit prost. Promit ca nu mai zic nimic de cadouri!

Miremia nu ai de ce sa te simti prost, din pacate nu cred sa existe cineva pe lumea asta care sa nu aiba necazuri la un moment dat asa ca trebuie sa traim la maxim fiecare moment bun; eu una nu stiam de multe jucarii daca nu erati voi sa spuneti pe aici .
Dulci nu pot sa spun nimic in plus fata de ceea ce au spus fetele, dar cred ca ai simtit ca aici intotdeauna vei gasi un sprijin moral , un coltz in care sa te descarci; pune si tu vreo doua poze cu tunsulica si mai zi ce minuni face
Lali era o vorba cu cate poate duce omul .... va tinem pumnii si asteptam vestile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

Hai sa-mi laud si eu gagalicile... Danseaza...adica dau din fund... pe orice melodie mai ritmata, chiar si la pianul-ferma cu baterii.
Dar mai mult m-au impresionat ca deshi nu vorbesc nimic in afara de bebelusheasca lor, intzeleg (tot? )... Vin chemate chiar si din alta camera si chiar "alergand"; imi dau ce le cer: obiecte din manutza, obiecte denumite gen papusha, minge, carte etc; aduna scamele de pe jos () si mi le aduc mie (atunci cand scapa de sita=guritza). Ba chiar se cunosc intre ele deshi pe sine inca nu-l conshtientizeaza. De exemplu cand ii cer Nataliei sa mi-o arate pe Alena, se duce si pune mana pe ea... Si multe altele...dar ajunge pt azi .

_

pupam gemanutzele dansatoare , artiste le face mama

Mergi la inceput