Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Gratiana ti-am trimis parola noua. Mara n-are dinti dar cred eu ca stau sa iasa.
Dulci sa va fie de bine tunsoarea!
Ana sa stapaneasca ochiosul sanatos premergatorul!
La faza cu mesajul pt dulci cu gummy bearii aproape ca m-am simtit prost. Promit ca nu mai zic nimic de cadouri!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Miremia mult de parola!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Buna seara!
Vreau si eu parola, mersi.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

lalitica Ai incredere ca se vor termina odata si nenoroacele astea... Tzinem pumnishorii stransi (vreo 6) pt Curajosul David, pt Rabdatorul tati si pt Optimista mami!

dulcineea Sarbatorile vor fi foarte frumi si speciale anul asta chiar si fara cadouri.... pt ca le vei petrece alaturi de cel mai de pretz cadou...copilul tau! Poate anul care vine va veni cu noi oportunitati de "ieshire din criza" (criza fiecaruia si nu a lui boc).

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Mergi la inceput

Adina trimis parola. Ce mai face Dalia?
Larisel trimis mesaj, imi place semnatura ta.

Mergi la inceput

ayanna Mersi pt liniutza . Superb inceputul de iarna la voi... Sanie ai luat?

cris.d Si eu pt imunizare preventiva le dau oscillo saptamanal de la 1 octombrie si pana la sfarshitul iernii. Ba chiar cand am simtzit-o pe Alena un pic infundata i-am dat 3 zile la rand. Am auzit ca si echinaceea ar fi buna...e pe lista la urgentze...problema e ca nu am la tot pasul farmacii homeopate.

tomaca Noi am trecut pe nan 3 de la 10 luni si cred ca trecem pe lapte de vaca in curand (la 1 an)...inca nu am luat decizia finala.

ratusca Pe cutiile de nan nu scrie pana la ce varsta e cutare lapte, ci doar de la ce varsta: nan 1 de la nashtere, nan 2 de la 6 luni, nan 3 de la 10 luni, nan junior de la 1 an etc.
Pediatra noastra ne-a zis ca zeama de carne pot sa nu le dau niciodata, n-o sa patzeasca nimic , ba dimpotriva, s-ar putea sa fie mai ok. Inca nu am dat.

_

Mergi la inceput

miremia Mersi pt tot (multe) .

_

Mergi la inceput

Hai sa-mi laud si eu gagalicile... Danseaza...adica dau din fund... pe orice melodie mai ritmata, chiar si la pianul-ferma cu baterii.
Dar mai mult m-au impresionat ca deshi nu vorbesc nimic in afara de bebelusheasca lor, intzeleg (tot? )... Vin chemate chiar si din alta camera si chiar "alergand"; imi dau ce le cer: obiecte din manutza, obiecte denumite gen papusha, minge, carte etc; aduna scamele de pe jos () si mi le aduc mie (atunci cand scapa de sita=guritza). Ba chiar se cunosc intre ele deshi pe sine inca nu-l conshtientizeaza. De exemplu cand ii cer Nataliei sa mi-o arate pe Alena, se duce si pune mana pe ea... Si multe altele...dar ajunge pt azi .

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Larisel trimis mesaj, imi place semnatura ta.

Si mie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Hai sa-mi laud si eu gagalicile... Danseaza...adica dau din fund... pe orice melodie mai ritmata, chiar si la pianul-ferma cu baterii.
Dar mai mult m-au impresionat ca deshi nu vorbesc nimic in afara de bebelusheasca lor, intzeleg (tot? )... Vin chemate chiar si din alta camera si chiar "alergand"; imi dau ce le cer: obiecte din manutza, obiecte denumite gen papusha, minge, carte etc; aduna scamele de pe jos () si mi le aduc mie (atunci cand scapa de sita=guritza). Ba chiar se cunosc intre ele deshi pe sine inca nu-l conshtientizeaza. De exemplu cand ii cer Nataliei sa mi-o arate pe Alena, se duce si pune mana pe ea... Si multe altele...dar ajunge pt azi .

_

Mai spune-ne, sunt tare dragute!
Si Mara vine la mine cand o chem, si mai ales cand o trimite ta-su...ia du-te repede si vezi ce face mami!

Mergi la inceput