Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 170)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Am uitat sa va intreb....Ati aschimbat cumva parola la mailul comun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

ho ho ho ooo!!!! primiti cu...ganduri bune?

de joi nu mai deschisesem laptopu, de aproape 2 ore recuperez, vizionez poze....moaamaa, ce delicciosi sunt pufiii!!!! zapada lui zbughi m-a lasat masca, iar pisica cu ochi verzi care se dadea la ema.....plus flacaul frumos al liviei.....o sa pun si eu maine cu al meu calarind premergatorul (apropo, decenuela, am fost in car4, vazut chicco-2mil si ceva, alaturi un no name-1 mil...ce facem?....luam no name si ghetute!...yupi, copilu f incantat de premergator de 100 de lei, noi la fel, are butonase care canta, dar nu moare dupa ele...merge...ce daca nu e chicco?..asta apropo de ce ziceai....)

da, cand te gandesti ca pe lumea asta sunt copii care se urca la nici un an in avion sa mearga in germania sa se opereze de inima si tati ramane acasa cu piciorul in suruburi, chiar ca nu-ti mai pasa, cel putin pe moment, ca porcii astia vor sa ne taie dreptul de a fi alaturi de copii nostri pana la 2 ani......la mine ar fi 6 mil in minus..........contau pt noi.....eu deja ma gandesc ce as putea sa prestez......daca apucati sa cititi ce scriu eu aici, sa nu credeti ca glumesc.....as putea preda lectii de desen la copii de gradi/scolari mici, as putea picta/decora camere de copii si nu numai, as putea....aranja vitrine.......vorbesc f serios! daca stiti ceva, spuneti-mi si mie! fac cinste din primii bani

legat de ochios.....raportam si noi prima cazatura din pat. dormea f bine intre perne (pe patul mare), iar peste 1 minut, cat am iesit din camera sa nu stiu ce...aud deodata un buf!...asta mic, pe jumatate inca adormit, cu nasu in covor....a plans putin, si-a crapat buza de jos, dar atat. doar eu si soacra-mea stim, sotu nici nu i-a obs buza rosie...dinti...apropo, pentru jiji coltz alb, lui stefan ii ies #5 si #6 sus, lateralii....nu f agitat, nu febra....bale in schimb, dar cu asta sunt obisnuita.

nu am ajuns la doc pt controlu de 10 luni pe motiv de...ploaie (=trafic nasol), dar a reusit sa depaseasca timid 8 kile, cm nu stiu......e vesel, f energic, asta conteaza!

mai erau multe..........nu mai stiu.......olitza...eu am zis ca astept pana la un an.....parca vad ca si-o pune-n cap.

noapte buna! ne "vedem" maine! va

cris.d, pt parola

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Mi-am tuns puiul
Taica-so nu mai suporta sa-i vada pletele "baietii trebuie sa aiba parul scurt" Am incercat cu masina A plans de numa Abia l-am linistit Nu am avut ce face si l-am luat cu foarfeca ca era doar o portiune tuns Acum are numai carari in cap Iubitul scump Dar e al meu Pana creste cred ca-i pun batic

_
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

, stiu ca nu am mai scris de o luna si ceva si din pacate nici nu v-am mai citit dar eu cand dispar din peisaj inseamna ca s-a intamplat ceva. de data asta acest ceva a fost o tipa care a intrat cu masina in sotul meu, care era cu motorul si i-a facut praf piciorul. I-a iesit tibia prin picior, s-a rupt in mai multe parti si are fracturat si peroneul, drept pentru care este imobilizat. Din acel moment viata mea a devenit agitata si cu un program strict, dimineata spital, pe urma job dupa care iar spital ca la 7 seara sa ajung si eu in final la piticul meu drag. De cateva zile l-am adus pe sotul meu acasa, asa ca am doi copii de ingrijit. E greu sa il vad ca nu nu se poate misca, are un fixator extern care ii tine cele 5 suruburi si cu care trebuie sa stea 6 sapt si pe urma urmeaza alta operatie pt punerea unei tije si apoi alta operatie pentru luare de grefa de piele de la mana si pus la picior, acolo unde are gaura.
Printre toate astea a trebuit sa alerg si pe la dri cu David, deoarece urmeaza sa fie operat pe inima iar. am umblat dupa pasaport, am cautat o notarita care sa vina la spital pt imputernicire de iesire din tara, depus acte la CASMB....intr-un final le-am rezolvat asa ca duminica decolam spre Germania pentru ca marti avem programata operatia. Ma doare sufletul ca trebuie sa-mi las sotul in tara in starea asta, dar nu am ce face, nici operatia lui David nu o pot amana...sufletul meu este impartit pe din doua...dar le rezolvam noi pe toate asa cum am facut pana acum.

in schimb david este bine, am facut si noi 9 luni si am depasit pragul psihologic de 7kg, stam in fundulet, mai ramane doar sa ne ridicam si noi in picioruse, dar bag de seama ca nu asa curand, nu prea da semne.Avem tot 8 dinti, zambim toata ziua si vorbim vrute si nevrute. E un copil tare drag si vesel de nici nu iti dai seama ca a trecut prin ce a trecut si ca il mai si asteapta inca o operatie pe inima.

Sa nu ma scoateti de pe listuta, ca voi lipsi o perioada, acolo la spital nu voi avea net, asa ca o perioada voi lipsi iar din peisaj.

va pupacesc si sper ca toate's bune si sa ne ''reauzim'' cu bine!

Lali de David luptatorul nostru

Wow! Am ramas fara cuvinte!!!
Lali, te admir pt taria de care dai dovada. Sa iti dea Dumnezeu puterea de care ai nevoie sa treci cu bine peste toate. si ca atat pufuletul cat si sotul tau sa se insanatoseasca repede. Iti tin pumnii sa fie totul bine.

Mergi la inceput

a, mi-am amintit....cris.d, de ce oscillo preventiv? LM se ocupa si de treaba asta din cate stiu, si la cat suge ema.....eu ma intreb insa de vaccin anti-gripal? faceti asa ceva la bebei? cica daca mama alapteaza si isi face ea vaccin, transmite anticorpi copilului

dulci, cand mai ai momente din "alea", uita-te la A al tau cu dungi in cap, gandeste-te ca e sanatos, voi pe langa el, ca el nu stie si nici nu-i trebe gummy bear-i cantareri&stuff, el te vrea doar pe tine linistita!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Fetelor, este vreun pufulete care inca nu se ridica singur in fundulet? Sau care nu are niciun dinte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

LML Mara si Dragos Andrei

subscriu si eu la urararea Ruxitei

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

inca una si chiar ca duc. ratusca, zeama de carne i-am dat de la bun inceput, nu am fiert carnea separat (din cauza albuminei care ramane in apa si care nu ie buna-ruxi), paine....mai ciuguleste si el, tot imi spun sa ii fac lui de casa, dar lenea e mare, iar sare...eu zic sa ai rabdare pana la un an.

gata, noapte buna mamici de pufuleti! (asta implica o noapte buna si pentru pufuletii pr-zisi)

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Dap, sunt oficila pierduta in spatiu... eu pana acum am fiert carnea separat si nu i-am dat niciodata zeama respectiva (asa mi-a spus doctorul - ce-i drept nu am mai calcat de pe la 6-7 luni ca sa mai iau un update).

Gris cu lapte nu am facut niciodata, ce se considera, cereale cu lapte sau ce?

Doar recent (adica o data pana acum) i-am facut iaurt din cateva lingurite de iaurt bio adaugata in Dorna ecologic si pus pe calorifer. A iesit un pic mai acru decat originalul, insa compestibil si sper eu mai natural...

Clar, luni ma apuc de sunat pe la doctor, asistenta etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Fetelor, este vreun pufulete care inca nu se ridica singur in fundulet? Sau care nu are niciun dinte?

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

Stai linistita, al meu se ridica singur in fundulet de vreo 3-4 zile si e un pic mai batran decat voi

Cu dintii nu te pot ajuta ca suntem campioni pe aici... chiar, are cineva mai mult de 8 dinti?

Mergi la inceput