Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 170)
Raspunsuri - Pagina 11
dulcineea_cj spune:
Buna seara !
LML Mara !
LML Dragos!
_
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
Scuze pt rabufnirea mea de aseara 
Multumesc fetelor pt vorbele voastre 
Ma ajuta f mult Eu sunt f pesimista,timida si vad numai negru tot Mi-e foarte greu dar ma autoeduc sa fiu altfel
Situatia nu e roza deloc Tati de Andrei nu prea mai are de lucru(in constructii iarna nu prea e)si nu stiu daca isi va gasi altceva pe criza asta So...ne descurcam cum putem Nu vreau sa ma mai plang Slava Domnului ca suntem sanatosi
DECE,ideea ta e f buna (ai talent de vanzator :))Eu nu prea le am cu amazonul si ebay Dar am facut si eu ceva banuti completare la bugetul familiei din sept incoace ; mi-am vandut rochia de mireasa,blugii de gravida,pompa de san si unele haine care nu mai incap o balena
Nu sunt multi bani dar m-am descurcat cum am putut Asta a fost ideea mea si sunt mandra :)Norocul incepatorului
_
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
Lalitica ,tot respectul
Multa sanatate Lui David si sotului Sa va reuseasca operatia !
_

2 ochi albastri
ioana_fota spune:
Buna seara si de la noi.
MARA,DRAGOS
sa cresteti sanatosi si sa va bucurati parintii!!
Lalatica multa sanatate sotului si multa bafta lui David ca asteptam cu vesti bune 

asa cum au zis si fetele daca te putem ajuta cu ceva sa ne spui.
Dulcineea te inteleg perfect nu stiu ce as putea spune ca sa umbunatatesc situatia,doar ca ai pt ce lupta asa ac fruntea sus scapam noi si din astea 

poate avem noroc si nu trece legea.
de
Maria Alexandra 26.03.2010
Astept cu drag
si 
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
ioana_fota spune:
Cris d am vazut pozele si Ema e f simpatica , de fapt voi toti sunteti o familie f frumoasa,felicitari 
.
Dulci daca retin bine esti capricorn asa ca mereu vor fi unele suisuri si coborasuri
ma bucur ca ai reusit sa faci ceva care sa te faca sa te simti mai bine.

de
Astept cu drag
si 
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
dulcineea_cj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_fota Cris d am vazut pozele si Ema e f simpatica , de fapt voi toti sunteti o familie f frumoasa,felicitari ![]() .Dulci daca retin bine esti capricorn asa ca mereu vor fi unele suisuri si coborasuri ma bucur ca ai reusit sa faci ceva care sa te faca sa te simti mai bine.![]() ![]() ![]() de Maria Alexandra 26.03.2010Astept cu drag si ![]() Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine ![]() |
Multumesc de incurajari !
Sunt peste
Subscriu la pozele lui Cris_d
Superba familie !_

2 ochi albastri
ioana_fota spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
Multumesc de incurajari ! Sunt peste Subscriu la pozele lui Cris_d Superba familie !_ "Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau'' ![]() 2 ochi albastri |
Sotul meu e peste asa ca stiu prin ce treci si el are uneori mom grele dar in ultima vreme de cand exista Uca trece mult mai rpd peste ele.

de
Maria Alexandra 26.03.2010Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag
si 
bubu_bu spune:
buna seara
va servesc un sendvici cald si un racoritor.asa sa avem la stiri
lml mara
lml dragos
lalitica
sanatate sotului si lui david putere sa depaseasca zambind momentele ce vor urma..asemenea si tie multa putere..daca putem face ceva.....de asta suntem aici
cris.d o familie tare frumoasa.....si o casa
foarte calda primitoare
ma duc la stiri...poate zic astia (ceva de bine )cu indemnizatiile
ioana_fota spune:
Bubu chiar prinde f bine 
Decenuela bravoo pt idee.
Lorex cum a fost cu proiectul?Bobita e bine?ati fost la zapada?
de
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag
si 
Lillo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dulcineea_cj Scuze pt rabufnirea mea de aseara ![]() Multumesc fetelor pt vorbele voastre ![]() Ma ajuta f mult Eu sunt f pesimista,timida si vad numai negru tot Mi-e foarte greu dar ma autoeduc sa fiu altfel Situatia nu e roza deloc Tati de Andrei nu prea mai are de lucru(in constructii iarna nu prea e)si nu stiu daca isi va gasi altceva pe criza asta So...ne descurcam cum putem Nu vreau sa ma mai plang Slava Domnului ca suntem sanatosi DECE,ideea ta e f buna (ai talent de vanzator :))Eu nu prea le am cu amazonul si ebay Dar am facut si eu ceva banuti completare la bugetul familiei din sept incoace ; mi-am vandut rochia de mireasa,blugii de gravida,pompa de san si unele haine care nu mai incap o balena Nu sunt multi bani dar m-am descurcat cum am putut Asta a fost ideea mea si sunt mandra :)Norocul incepatorului _ "Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau'' ![]() 2 ochi albastri |
Nu ai de ce sa iti ceri scuze. Suntem aici sa ne sustinem, macar virutal unele pe altele.
Sunteti sanatosi, va aveti unul pe altul si minunea mica care va motiveaza sa mergeti inainte. Stii ca se zice ca atunci cand Dumnezeu inchide o usa, deschide o fereastra, poate ca acum nu o vezi dar sigur e acolo.