Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor!

Gata cu inscrierile?

Albinutza, Cris are program la playstation, nu are voie cand vrea el, ca ar fi jale si amar :). E dupa cum are orele la scoala, deci miercurea (ca-i scurt), vinerea si la week-end ... si atunci portionat si dupa lectii sau alte "obligatii". Ai incercat asa?
Eu nu-s impotriva computerului si jocurilor, dar sunt de parere ca trebuie sa fie cu masura. Si in timpul vacantei tot "cu masura" avea voie, a functionat, dar la inceput a fost mai greu. Dar am fost tare :D ...

Azi a fost invitat la un coleg de clasa si a fost tare incantat de jucariile lui, s-au jucat Playmobil si mi-a spus mamica ca au fost super linistiti si cuminti. Sapt. viitoare vrea fi-miu sa invite la el ... te doare capul, au deja viata sociala. ;)
Dar sa ma laud si eu, am fost la week-end cu un prieten sa papam indian si dupa la un coctail cu muzica live ... ce fain a fost! :)
Cam asa ... eu mai am un examen oral si nici acum nu m-am apucat sa invat ... mi-e o sila! ....

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Hop si eu
N-am mai intrat pe forum de vreo saptamana. M-au apucat sindroamele, trebuie musai sa fie totul in ordine, spalat, calcat si pus la locul lui. Cred ca o sa nasc in curand ca alta explicatie n-am, ca daca ar fi dupa mine, cata vreme nu ma impiedic in lucruri si le gasesc cand am nevoie, e suficient.

Vad ca vorbiti de wii, playstation si alte jocuri. Noi avem un program si mai strict: doar in weekend si maxim doua ore, de obicei una. La cum il vad ca reactioneaza la ele, eu cred ca este suficient, ca altfel nu ne mai intelegem. Devine agitat si haotic asa, nu stiu cum sa zic, se vede ca oboseste.

De inscriere la scoala nu mai zic ca deja am avut nopti nedormite si griji cat incape, speram sa se rezolve pana la urma.

Va pup

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

buna,

cosmin abia a primit wii, de Mos Craciun, e f incantat si de regula se joaca in fiecare zi, dupa ora 19 cand ajungem acasa de la tenis.
n-am putut sa reduc mai mult,e o adevarata concurenta intre el si surioara lui la diverse jocuri.
cu siguranta cand va incepe scoala nu o sa mai aiba acces zilnic, dar acum fiind si iarna nu avem cum sa incarcam programul altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Noi avem consola (Wii) de mai multi ani (cred ca 3/4. de cand au cam aparut pe aici). I-am luat-o lui Andu la momentul respectiv. in permanenta Cata a avut jocurile lui (sport/shrek, etc. deastea mai calme). recunosc ca la inceput si eu ma certam cu ei sa ma lase sa joc tenis. dar acum s-a dus. Daca se mai joaca odata la 2/3 luni si asta deobicei cand e Andu pedepsit cu calculatorul si nu are ce face. Cu psp-ul se mai joaca, Cata dar doar atunci cand nu are ce face. AAcum a dat in nebunia cu jucariile webkins. Si sunt supr ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

cosmin nu s-a mai jucat pe calculator de cand are wii. inainte statea mult pe pandanda asa ca ma gandesc ca o sa o lase mai moale si cu wii.

pt. sapt. viitoare si-a invitat o colega de gradinita la el acasa, sa se joace. ar fi a doua fetita invitata acasa, eu tot il indemn sa mai invite si baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Maria ma gandesc cu mult drag la tine. Nastere usoara si bebelus sanatos. Stiu ca ai zis ca pe la inceputul luji februarie ar trebui sa vina fetita dar deja poate sa vina oricand... Te imbratisez cu drag.

O sa ne credeti exagerati daca va spun ca noi n-avem nici Wee nici PSP si pe calculator se joaca rar Danut? El are probleme si cu ochii dar nu asta a fost motivul principal. Mi-e groaza sa nu ajunga impatimit cu astfel de jocuri, as vrea sa se joace jocuri firesti, normale, copilaresti. Nu m-ar deranja sa se joace si cu astfel de jocuri, dar mi-a fost mereu teama ca o sa fie greu sa le echilibram. Am incercat sa il tinem ocupat ca sa nu simta lipsa si cred ca am reusit cat de cat, a avut o perioada acum vreo 2 ani cand a insista mult pentru un ds, nici nu stiu daca asa se scrie, scuzati. Dar era micut si ii vedea pe alti copilasi la gradinita. Dar de atunci nu a mai insistat, chiar daca mai zice rar cand vine vorba ca ar vrea si el. I-am promis totusi acum ca daca ia doar A-uri la report card o sa ii luam Wee. Si cred ca s-ar bucura mult. Nici nu stiu cum e bine, imi pare rau sa nu ii fac o bucurie, dar mi-e si sa nu devina leguma pe canapea, sau dimpotriva sa fie foarte agitat, cum zice Maria de Alex. Pe Danut pare sa il agite tare mult si tv-ul, in perioadele cand n-are voie nici nu pare sa simta nevoia tv-ului si ne intelegem mult mai bine. Si eu ma gandeam ca, daca luam Wee sa il lasam in wekenduril cu limita, vom vedea.

Irina, Daniel (28 Mai 2004) , David (27 Iunie 2009) si ingerasul drag Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

LA MULTI ANI! pentru noul an.

Iaca vin si eu pe aici, desi inca sunt adormita.

In primul rand ii spun Mariei, nastere usoara si refacere rapida. Cand se va intampla. pe burtica.

Vad ca vorbiti de jocurile pe console si pe calculator. Bia are un webkins de la Craciun si se joaca seara 1/2 ora. E incantata de joc. In rest nu prea ii dau voie, ar fi in stare sa stea toata ziua pe calculator. In rest suntem bine, analizale Biei au iesit bine, asa ca durerile de cap sunt din cauza galagiei de la gradi, in rest e linistita.

Si cateva poze
http://community.webshots.com/album/579584427LzzfpN

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Hello fetele!

Va scriu dupa o noapte de cosmar....NU MAI POT! E vb de fricile Anei, de frica ei de a dormi singura si de a sta singura intr-o camera. Inca nu stim daca are intr-adevar fobii reale, o imaginatie foarte bogata sau e un mod de a ne specula si de a ne convinge sa o luam in patul nostru. Este foarte complicat de explicat toate detaliile acum. Saptamana trecuta am fost la prima sedinta de psihoterapie, dar fara ea. Deocamdata ma duc eu. Ma mai duc si azi, si poate de saptamana viitoare va merge si ea....

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Irinel, Nicoleta multumesc pentru gandurile bune si incurajari
Madutza multa rabdare iti doresc si mult tact ca sa puteti rezolva aceasta problema. Nu pot sa-mi dau cu parerea despre ce vi se intampla voua, stiu ca si eu am avut aceasta problema pana tarziu in adolescenta si mai am si acum reminiscente, dar e sub control. Consilierea de specialitate ar trebui sa va ajute sa gasiti o modalitate sa treceti peste aceasta frica. Deci, curaj, sunteti pe drumul cel bun.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Ce mai faceti? Stati afara la derdelus?

Maduta sa treceti cu bine peste aceasta perioada. In ce fel se manifesta fricile si de ce mergeti la pshihoterapeut, un psoholog nu poate rezolva problema?

Maria pe burtica

Noi in we am fost singurele acasa, asa ca ne-am rasfatat, papa bun, vizionat filme cu Bia si am dormit amandoua, am fost la derdelus si ne-am bautut cu zapada, am facut eclere, care s-au mancat imediat, si ne-am procopsit cu o raceala. Bia chiar si cu rosu in gat, la cat de mult a pans afara.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput