Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor!

Nico, sanatate multa ptr. Bia!
Am vazut pozele, e tare frumoasa Bia ta! Aici: http://thumb10.webshots.net/t/82/182/8/65/17/2106865170066720990uqUuXk_th.jpg arata ca o domnisoara! Si iar n-am fost pe faza: de cand are ochelari? Pentru ce?

Madutza, ce frici are? Cum se manifesta?
Eu cred ca ptr. toti copiii (si ptr. unele mamici :)) e o placere sa doarma cu parintii ... noi mai facem o noapte pe saptamana cu copiii (din cand in cand si pe rand, mai ii preia si bunicii). Cris s-a mai calmat, trebuie sa viseze urat sa apara pe la noi, dar pe Amélie o avem cam 3 nopti pe sapt. la noi in pat.
Si Cris e tare fricos, de intuneric si in general de stat singur ... o ia pe sor-sa cu el cand trebuie sa mearga in camera lor unde-i lumina stinsa ... i-am explicat ca ea sigur nu-l apara :D, dar nu-l intereseaza. Si pe cat cresc, cu atat mai rau se fac, observ asta si la Amélie.
Sa ne spui si nou ce a spus psihologul!

La voi e zapada? A mai nins si la noi, cand se dusese zapada veche ... dar nu mult. Cica mai vine alta ...
In rest nimic nou!
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinusha Multumesc de aprecieri. Ochelarii ii poarta de asta vara. Am facut control pentru ca se plangea de dureri de cap, destul de des. Am repetat controlul prin octombrie si tot trebuie sa ii poarte, ba chia i s-a marit dioptria la ochiul drept. Sper sa scape de ei in timp.

Da, a nins si la noi si acum s-a lasat gerul brrr.

De Berta mai siti ceva?

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

azi am fost la scoala la Andu si am dat cu profu de mate d etoti peretii. sunt un car ne nervi dar macar i-am spus tot ce aveam de spus is in cadru larg (cei 2 directori si vreo 6 parinti). Va povesteam de el dar a depasit orice limite. Andu avea 2 de 10. prin noiembrie-dec i-a dat un 3 asa fara sa-l asculte. vorbea ceva cu colegul de banca, l-a chemat la el cu caietul, caietul era complet si i-a dat 3. Ok, nu am sp nimic pentru ca nici Andu nu e un sfant la ore. vorbeste mereu si il cam ia si peste picior pe prof (dar nu fara motiv). Am zis, asta e, s-a razbunat. ulterior le-a dat teza cu 4 subiecte in 30 de min (a intarziat profu) iar un subiect fara rezolvare (si era de 3 puncte). Dupa care nu i-a mai ascultat a mai dat 2 teste pe care nici nule-a adus (al doilea in semn de protest, copii l-au dat nesemnat). Azi in ultima zi de sc (mediile tr s afie incheiate maine cel tarziu), le aduce tezele, le trece si niste note din burta si le incheie mediile. Cert e ca fi-miu pe o teza mediora (in conditiile in care au dat-o) ia 5 iar el ii trece 4 in timp ce altora le-a crescut un punct. ii mai da un 6 din burta si ii incheie media 6. ne-am dus peste el mai multi si a iesit scandal. defapt numai eu am cam facut scandal (decent si argumentat ca deaia am fost avocat atatia ani) din sem 2 ni-l schimba dar uite cum se procopsii fi-miu cu o medie mica fara sa faca nimic. si in conditiile in care media conteaza la admiterea in liceu iar la ei se intra in fiecare an cu minim 9.65. anii trecuti a avut 9.93, 9.96 iar anul asta...media pe primul sem 6 la mate. am crezut ca fac infarct dar si ca il strang de gat. in timp ce vb cu el se stramba. toti cretinii cu pile sunt in invatamant. si se lauda ca e pila lui funeriu (adica ministrul invatamantului pentru fetele de afara), ceea ce si cred. e tinerel si deja dat afara din 2 scoli. si uite cum a ajuns titular la cel mai tare liceu de mate info.
maine avem sedinta cu parintii. macar am satisfactia ca ce a auzit de la mine nu stiu daca a mai auzit pana acum. i-am sp ca e lipsit de deontologie profesionala si de orice simt pedagogic si multe multe altele. ufff cand ma gandesc ca o iau de la capat cu cata la toamna ma doare capul :)

Mergi la inceput

Buna fetele

Vanesa Daca tot ai vorbit si cu directorul scolii de ce nu se da teza inca o data? Cu cele 50 de min la dispozitie si cu probleme rezolvabile. Zic si eu, sa se uneasca toata clasa pentru asta. Mai ales ca nu numai Andu este cel cu media stricata. sa prinzi puteri.

Da, noi am fost aseara in garda la ORL. Domnisoara are otita. Uite chiar ma miram ca trece iarna si a fost sanatoasa pana acum. E, data viitoare nu ma mai mir .

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

Nico, directoarea liceului este ....diriginta noastra. doar ca, de pe 2 noiembrie cand au dat tezele el nu le-a adus. le-a adus ieri si a si incheiat mediile!! Pentru ca nu aveau note suficiente, le-a pus din burta. Andu l-a sicanat tot semestrul ca doar deaia e al meu..sa dea din gura mereu (doar ca, el inca nu a invatat cand sa taca) Drept urmare, la toti le-a ridicat nota la teza cu un punct sau doua iar lui andu i-a scazut. in plus, prostii clasei care sunt copii de tot felul de politicieni portocalii au medii mari. drept urmare, parerile sunt impartite. Problema s-a rezolvat macar pentru sem 2. nu numai ca aveau notele pe care le aveau dar nici nu faceau nimic la ore si i-a dat foarte tare innapoi. degeaba faci 2 ore de meditatii pe saptamana daca nu-ti preda nimic la scoala si la meditatii in loc sa lucreze pentru olimpiada si concursuri trebuie sa recupereze materia... Sa speram ca se duce in lumea larga sau macar acolo unde l-am trimis eu...:D O sa vedeti ce nenorocire o sa fie si cu ai nostrii care incep scoala acum si li se aplica noua lege a invatamantului cu tampenia aia de pr=ortofolii. sa te ti pile si scandal ca daca nu au portofoliu bun nu intra la liceu. si nu o sa mai conteze nimic decat sa alergam dupa diplome si hartii....

Mergi la inceput

din ciclul nici o zi fara proful de mate, azi am avut sedinta cu parintii, invitat special proful de mate. invitatia i-a fost trimisa de dna director de dimineata cu numar d einregistrare. Sa va povestesc ca o paret din parinti (care nu au fost ieri si nu l-au cunoscut) mai aveau putin si il linsau. si aici vorbesc de rectori de facultai, de decani, de sefi de catedra (ca o parte din parinti cu asta se ocupa :D) La toate intrebarile ns raspundea ca el are alta treaba si ca nu vrea s araspunda acm. ne-a luat la misto intrun mare fel. dupa ce a plecat ne-am pus toata clasa pe facut plangeri iar maine unul din parinti ccu greutate in sistem se duce cu jalba in protap la minister si la inspectorat. am anuntat ca daca ramane in semmestrul 2 nici un copil nu va intra la ora de mate iar noi perintii vom venii la scoala si vom sta cu copii pe holuri cat dureaza ora. dupa aceasta revolta sper sa il schimbe pe bou, ca nici nu vrea s arenunte la clasa si a amenintat-o pe directoare ca daca il schimba face reclatii. si atunci trebuie sa intervenim noi ca femeia nu poate singura. Cam asta e sistemul de invatamant in colegiul national de informatica :))

Mergi la inceput

Buna fetele

Vanesa Chiar are mult tupeu aceasta persoana. Macar o aveti pe directoare de partea voastra. El preda doar la clasa lui Andu sau mai are si alte clase? Ca atunci v-ati uni si cu celelalte clase si rasunetul va fi mai mare.

Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos.
Duminica e ziua sotului si buzunarele mele sunt goale. Poate reusesc sa incropesc ceva.

Mergi la inceput

Nico, mai preda si la alte clase mai mari, in liceu. acolo e la fel, dar fiind mai mari si fara examen de admitere ca noi nu au facut atata scandal. acum am inteles ca vor ncepe controlul si acolo ca s-au sesizat in sfarsit ca ar fi problee. noi am semnatalt sin noiembrie dirigintei/directoarei ca sunt probleme (semnalat in scris ca oral am inceput din octombrie). nu s-au luat masuri motivat de faptul ca e in timpul semestrului si nu prea ai solutii tehnice. adevarul e ca atunci nici nu erau as amulte ca acum si era greu s ademarezi un scandal doar pe pareri si supozitii. acum lucrurile sunt clare dar ce te faci cu mediile lor si cu faptul ca nu au invatat nimic un semestru intreg, plus ca a scos tipul asta tot raul din ei si i-a transformat in niste monstrii care nu mai respecta profesorii. sunt copii, e foarte usor sa ii pierzi. uneori o munca de nai se duce in cateva saptamani daca e o situatie favorabila. Omul ast anu are ce cauta in invatamant. omul asta trebuie expertizat psihiatric. iar el are pile beton, care il sustin si acum si ne rade in nas. e atat de arogant, nesanatos de arogant incat nici nu-i pasa daca se da mare cu pilele lui, carora nici lor nu le pasa de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

pup toate fetele, ca n-am mai dat de demult pe-aici - atita timp cit stiti ca ma gindesc la voi tot timpu, ii in regula, asa-i?

ioi, vanessa, ce de incilceli.....

maria, nu pot sa cred ca deja vine bebe! ce bine de tine!!!!

madutza
, o avut si maya o perioada lunga (cam un an) cind venea in fiecare noapte, cam pe la ora 2, la noi in pat. am tot vorbit cu ea, am lasat-o sa-mi spuna de toate ca de ce si cum si ce..... noa, da' io le spun copiilor tot timpul de cum sint de puternice ele, cum pot face orice ca doamne-doamne asa ne-a facut sa putem, sa nu avem frica ca frica e ca un zid de care nu putem trece, fara frica, inima ni-i mare si puternica si ca ce-i frica in cele din urma?! nu merita sa aducem frica pe asa un podium inalt.... si alte din astea..... ca inima si mintea lor sint una si nu este nici un motiv sa lase ego-ul sa o ia inaintea iubirii din inima..... ca ele sint capabile de orice isi doresc cind isi doresc cu iubire adevarata din inima si cu incredere ca se implineste, ca doamne-doamne le iubeste cu o iubire asa de mare ca nu sint numere sau cuvinte sa descrie iubirea aia..... da' stiti voi ca io-s mai plutita, asa :)..... dar merge, am doi copii tenace, incintati de fiecare clipa de viata si se vede si la scoala, se vede in prieteniile ce si le fac, alti copii sint atrasi catre copilele mele.... sint asa de bucuroasa ca ride inima in mine de atita multumire si fericire. si multumesc in fiecare zi, cerului, pamintului, universului si energiei dumnezeiesti in care existam....
uau, cre' ca am divagat enorm de la ce vroiam sa spun, madutza, da-i timp si da-i "unelte" copilei tale cu care sa infrunte frica si teroarea cu care se are fata in fata. noi toti trecem prin asa ceva, doar ca am invatat sa invingem..... frica nu exista fara noi.....

va mai scriu..... va iubesc, va pup!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"vara 2010"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

...si nici noi nu avem wii sau playstation.
lia si maya au fiecare cite o colectie intreaga de webkinz, deci se descurca bine pe computer, dar fac asta cam o data pe saptamina si nu trebuie niciodata sa le zic sa termine; cam o ora si atit.
noi petrecem o gramada din timpul liber si impreuna ce-l avem afara, pe malul marii sau in parcuri, alergind, biciclind, trotinind

acuma chiar pup! mergem sa cautam niste perne de piele pentru canapeaua de afara - astea ce le am acuma, mi le distrug pisicile....
cum am zis, pup!

Mergi la inceput