Dovleceii il asteapta pe mosu' ! (09-10/09) **4**
Raspunsuri - Pagina 8
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui x_ggg Toata lumea click www. prokid.ro/concurs/voteaza-poza/198/ sa votam cel mai mancacios si cuminte dovlecel! Scoateti spatiul de dupa www.. -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
Un vot de la noi
Ce smecheras e Rares-motociclistul ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui x_ggg Un pic de zapada ca oamenii harnici(aka soacra ![]() -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
ce de zapadaaaaa
noi suntem intr-un cristal de gheata ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ioana si Carol Ioan
Trazbātii 
x_ggg spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
Un vot de la noi Ce smecheras e Rares-motociclistul ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii ![]() Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! |
Multumim, doar ca nu e Rares, e Andrei al Irinei.
Am zis mancacios si cuminte, nu "traieste cu aer si urla allday"
Ioanna81 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui x_ggg
Multumim, doar ca nu e Rares, e Andrei al Irinei. Am zis mancacios si cuminte, nu "traieste cu aer si urla allday" -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
serios????
)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ioana si Carol Ioan
Trazbātii 
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Am niste nervi...Alexandra tocmai ce mi-a luat mobilul si l-a scufundat in paharul meu de suc. O secunda de neatentie din partea mea. L-am uscat cu feonul dar nu mai merge. Azi trebuie sa merg sa-mi cumpar alt mobil. Si e un frig afara... Mama ei de viata!
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Buna fetelor Am niste nervi...Alexandra tocmai ce mi-a luat mobilul si l-a scufundat in paharul meu de suc. O secunda de neatentie din partea mea. L-am uscat cu feonul dar nu mai merge. Azi trebuie sa merg sa-mi cumpar alt mobil. Si e un frig afara... Mama ei de viata! ![]() Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
nu e mai ieftin daca mergi cu el la un service sa-i curete circuitele? cred ca sunt service-uri care fac treaba asta.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ioana si Carol Ioan
Trazbātii 
Ioanna81 spune:
Danutza vroiam sa-ti zic si ca nu este chiar asa de frig afara. am iesit noi dimineata. sunt doar 2 grade e adevarat dar nu bate vantul si e chiar ok 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ioana si Carol Ioan
Trazbātii 
Danuta1979 spune:
ok Ioana. Poate il duc la service. Intre timp sotul mi-a zis ca imi da tel lui de rezerva sa il folosesc (uitasem de el). Cu vremea, poate o scot si eu pe a mea putin afara.
Off..sunt asa dezamagita/scarbita de guvernantii astia. S-a dus naiba planul meu de a sta cu fetita 2 ani. De la 1 ian. la munca....din aia cu delegatii, multe ore suplimentare, ca deh, banii se fac greu, impozitele se platesc usor si drepturile nu ti se mai dau deloc in tara asta.
Si asta mica tot urla dupa mine prin casa "mamaaaa" si parca imi infige un cutit caci stiu ca de la 1 ian nu o sa mai fiu decat mamica de seara tarziu si weekend
Ioanna81 spune:
am citit si eu acum pe realitatea.net intorsatura pe care a luat-o toata nebunia asta. sa vedem ce-o iesi. stiu ca suna ipocrit dar sper sa nu se aplice retroactiv. mai sper ca daca va trece legea/ordonanta s-o atace cineva la CCR si poate aia o resping...
dar am vorbit deja cu mama... just in case! macar sa stie cu o luna inainte. si, ca un facut, de doua zile Carol pange dupa mine intr-una si cand vine mama nu vrea la ea daca nu sunt si eu in camera etc. etc. etc. 
Ioana si Carol Ioan
Trazbātii 
Lali_mete spune:
Ma uit acum la antena3 si ma enerveaza astia carenu spun clar ce vor face. A fost intrebat unul cred de la UDMR daca vor vota impotriva scurtarii perioadei CIC-ului si a spus ca " nu vor ajunge sa voteze impotriva unei legi" cu ideea ca nu va ajunge legea in parlament. Cu cat ma uit la tv mai mult cu atat ma panichez mai tare... Cui sa lasi un copil de un an in grija daca nu ai bunicii aproape,sau sa fie pensionari. Ca sunt destui bunici care inca lucreaza. Ah si ma mai uit acum si imi vine sa zic si ceva de unguri,dar ma abtin,ca nu-s toti la fel...
Vine
,abea astept sa
si sa
cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar

Rares-Costin 4 oct 2009