Dovleceii il asteapta pe mosu' ! (09-10/09) **4**
Raspunsuri - Pagina 6
Danuta1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
asta ce mai vrea s ainsemne: Īntrebat dac#259; va r#259;māne la latitudinea mamelor dac#259; se īntorc sau nu la serviciu, ministrul a precizat c#259;, īn anul al doilea, r#259;māne "la latitudinea mamelor, care se pot īntoarce oricānd īn ultimele 12 luni iar, īn orice lun#259; se īntorc, īncepānd din acea lun#259; beneficiaz#259; de stimulentul de 500 lei". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii ![]() Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati! |
1 an cu bani si inca unul fara bani, dar stimulata in al doilea an sa te duci la munca. Eu asa am inteles.
Daca as putea sa-i omor cu gandul, Boc, Botis, Basescu si toti PDL-istii, UDMR-istii si tradatorii UDMR ar fi morti. Jur!
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!
Multa sanatate!
Vroiam sa va zic ca sunt alaturi de voi, dragelor!
Imi pare rau ca traiti vremuri din acestea in care sa va intrebati ce o sa fie, cum o sa fie de la 1 ianuarie... asta in conditiile in care fiecare isi facuse un plan inainte cu ce si cum...
E tare trist ce se intampla!
Va imbratisez si sa ne-auzim cu bine!
Nela si
Ana Nazdravana(19.09.09)*
_*******
_
Ioanna81 spune:
si eu am inteles la fel Danutza dar speram sa ma fi inselat 
Nela
ce mai faceti voi? ce mai face Ana? sper ca sunteti bine acuma si cu moralul mai ridicat decat al nostru
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
pietricel spune:
Buna seara si de la noi, La Multi Ani tuturor sarbatoritilor .
Printre altele ma alatur si eu mamelor suparate pe nenorocitul de Boc si Botis ....si ceilalti nemernici. Scuzati vocabularul dar sunt tare suparata. In primul rand pentru ca nu vreau sa ma intorc asa de repede si sa-l las pe Bogdi cine stie pe la cine , in al doilea rand pentru ca nu am pe nimeni de incredere , in al treilea rand pt ca domeniul in care lucrez eu este varza momentan .
laura78nico spune:
Buna fetele!
In primul rand LA multi ani!tuturor sarbatorititor de azi Andreea si Andrei!
Multumim pentru gandurile bune. Azi Ramona nu a mai facut febra, dar am tinut-o acasa. Nu am mai fost la gradi.
Sper sa nu faca Mihai i-am luat-o si avea 37.7 in fundulet. Vad ca este destul de energic.
In legatura cu domnii boc si botis...fara comentarii la cati nervi mi-au facut mie si voua tuturor nici nu merita amintit.Voi vedea ce este de facut ... sincer eu am solutii, dar stiu de la RAmona ca este destul de greu sa te intorci la lucru si sa ai copilul acasa. Aunci m-am intors la munca cand avea ea 7 luni jumate si ce am rezolvat? Mai nimic...
la toate si multa sanatate!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine
cu
si mai ales cu

laura78nico spune:
Monikus un
special pt tine si Rares. Sa fie sanatos si sa aveti parte de tot ce este mai bun.
Din pacate Mihai are 38 febra imi vine sa morrrrrrrr
Iar o iau de la capat! Sper doar sa fie de la canini si nu de la rosu in gat .
Mai revin.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine
cu
si mai ales cu

laura78nico spune:
Fetele sunt inebunita.
Am facut febra 38.8 dat panadol, supozitor cu novocalmin si sosete cu otet.
Am trimis cateva poze cu noi pe mailul comun.
si o noapte linistita!
vine
cu
si mai ales cu

Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura78nico Fetele sunt inebunita. Am facut febra 38.8 dat panadol, supozitor cu novocalmin si sosete cu otet. Am trimis cateva poze cu noi pe mailul comun. si o noapte linistita!Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 vine cu si mai ales cu ![]() |
mai sa fie ce febra pacatoasa.
stiu ca era recomandat sa se alterneze panadol cu nurofen pentru eficienta maxima. din pacate nu stiu dozaje si intervale orare
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
laura78nico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
mai sa fie ce febra pacatoasa. stiu ca era recomandat sa se alterneze panadol cu nurofen pentru eficienta maxima. din pacate nu stiu dozaje si intervale orare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii ![]() Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati! |
Stiu dozele stiu si intervalul la 4 ore unul de celalalt.nurofen2.5ml iar panadol 7ml.

vine
cu
si mai ales cu
x_ggg spune:
Neata!
Laura, o alta varianta pentru scaderea febrei este sa ii dai in acelasi jumatate de doza de nurofen cu jumatate de doza de panadol. Fiind substante diferite, actioneaza in mod diferit, deci nu exista posibilitate de supra dozaj. De la cristina_ana stiam ca daca nu scade si nu scade, picaturi de algocalmin. Cand Rares a avut febra (de la o enterocolita) nu a cedat pana nu i-au facut un algocalmin injecatbil.
Cu legea asta...aseara imi venea sa rad si sa plang in acelasi timp cand vedeam variantele lui Botis, cum se sucesc ei de la o zi la alta. Zic sa nu ne mai facem nervi pana nu vedem varianta finala.![]()