Dovleceii il asteapta pe mosu' ! (09-10/09) **4**
Raspunsuri - Pagina 5
monikus spune:
Buna dimineata tuturor,
Azi las si eu o , dar mai las ceva ca doar e ziua lu' fimiu.
Deci... Cred ca mi-a scapat nici un emoticon cu papi.
Si la multi ani Andrei si Andree. La multi ani Andreea de Raluca_u si Andrei de Doris_79. Sa cresteti mari si sanatosi.
Va pupam.
Daca dau o credeti ca vine si la Rares (16.10.2009) cu un de ? Mami Monica zice ca da.
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Multa sanatate Ramonei! Sper ca a scapat de febra. Pupici
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andrei/Andreea!
Danuta1979 spune:
La multi ani dovleceilor nostri sarbatoriti si fratiorilor lor!
Adina Andreea de Raluca_U
Andrei Gabriel de doris_79
Rares Andrei de Monikus
Ioanna81 spune:
La muuulti aaaaani Raresel Andrei!
si La multi ani pentru
Andreea a lui Monique
Andrei al Luminitei
Andrei al Danei
Andrei al Cristinei
Andrei al Irinei
Andrei al Madalinei
Andrei al Simonei
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
Lali_mete spune:
Buna dimineaaatzaa dovlecei si mamici !
Ne-am intors aseara acasa, acum facem ravagii p-aici,ravasim tot .
La multi ani frumosi ,si fie ca sfantul al carui nume il cinstim azi sa ii ocroteasca pe toti cei care ii poarta numele !
Voi ce faceti? Poze nu am facut la tara,nu stiu cum de,ca pana acum faceam o gramada! Paul s-a simtit minunat,cad e obicei! Ultimele nazbatii : a incercat de cateva ori sa introduca labuta stanga in urechea pisicii, a luat catelusul de cap,l-a ridicat la inaltimea lui,asa,la nivelul ochilor,si ii dadea drumul de podea,razand ,pana sa il vedem noi l-a chinuit ceva pe catelus, cumnatul se uita la el si radea , s-a jucat cu Georgiana,nepoata,a pupat-o pana a muscat-o de buza superioara atat de rau ca i-a dat sangele si pe intrerior si pe exterior,a capsat-o bine,i se umfla buza uitandu-te la ea. Pana dimineata s-a desumflat, dar l-am certat,si a plans si el cu ea, se tineau de gat unul pe altul si plangeau . Dimineata l-a pupat iar fetita,a zis ca tot il iubeste,ca e mic,si e verisorul ei .
Sper ca a scazut febra Ramonei .
Pe noi ne-a prins ploaia la cateva minute de casa aseara,pe mine m-a facut ciuciulete,pe Paul l-a udat doar la maneci si putin pe fata ,si am ragusit amandoi.Dar o sa ne treaca repede.
Citesc din urma si revin,sunt nerecuperata .
Vine ,abea astept sa si sa cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar
Lali_mete spune:
Catalina,super arata Rares imbracat de iarna,cu fular la gatisor,si ce hotrat merge [olla]!!
Acum mi-am amintit ca am de vazut si nestew pozici pe mail. Da' la ele intru diseara,ca am timp mai mult. Acum ma duc sa bag ceva sub nas ca imi chioraie burtica . Cafea vreti? Cu ceva scortisoara ?
Vine ,abea astept sa si sa cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar
doris_79 spune:
Buna fetelor!
La Multi Ani spunem si noi tuturor copiilor care poarta numele deAndrei, Andreea dar si mamicilor lor.Multumim pentru urari.
La Multi Ani Andrei de Monikus, Andrei de Mamideandrei Andrei de Monica Dicut. Va pupam pe toti.
Si inca ceva , in legatura cu intoarcerea la serv.Eu sunt terminata daca se intampla asta, in primul rand pt. ca andu este la scoala aici si nu cred ca as putea sa ii fac transferul la buc.Pe theo as putea sa o las la mami dar deja mi se rupe sufetul numai cand ma gandesc pt. ca ea nu a stat nici o zi fara mine.Este dependenta de mine si eu de ea.DD sa ne ajute sa nu trecem prin asta.
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Of...astia au inebunit cu legea asta cu mamele. Imi vine sa ma spanzur.. Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
asta ce mai vrea s ainsemne:
Īntrebat dac#259; va r#259;māne la latitudinea mamelor dac#259; se īntorc sau nu la serviciu, ministrul a precizat c#259;, īn anul al doilea, r#259;māne "la latitudinea mamelor, care se pot īntoarce oricānd īn ultimele 12 luni iar, īn orice lun#259; se īntorc, īncepānd din acea lun#259; beneficiaz#259; de stimulentul de 500 lei".
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!