Dovleceii il asteapta pe mosu' ! (09-10/09) **4**
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanna81 spune:
asaaaaaa ![]()
azi am fost la kidex
este interesant targul, cu multe concursuri pentru copilasii mai maricei si pentru parinti. hainute si jucarii de toate pentru toti. la hainute oamenii negociau
(din lipsa de cumparatori nu din alte motive). asa ca am cumparat si eu un set de periute de dinti, o vestuta si o masinuta cu telecomanda plus niste dulciuri din fructe confiate fara zahar si alte alea in ele. toate astea o sa intre in ghetute ![]()
va urez un somn linistit 
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
sanatate dovleceilor bolnaviori!
incerc sa va incurajez si eu cum ca doar nu vor fi nebuni sa ne spuna ... in doua saptamani se opresc platile si tb sa va reintoarceti la servici :( ... doar fiecare si-a facut un plan in momentul in care si-a dorit copilul, nu?!
sunt prea amarata si eu ... ce sa mai zic ... in afara faptului ca ar fi din nou ilegal sa se aplice retroactiv ...
m-a inveselit Rareselul in zapada ... doamne ce clipe frumoase :) si caciulita aia care aluneca pe ochisori ...asa patim si noi :) sunt atat de mici inca ..oare cum cred ei ca ne-am putea dezlipi de ei ?!
va pup si va urez ... nervi de otel si suflet linistit!
daci
Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; toti oamenii sunt maestrii tai spirituali!
Lali_mete spune:
Buna dimineatza fetelor! Ce fac copilasii ? Mai sunt bolnaviori cei care erau acum cateva zile?
Monikus ,ce face Rares,au inceput sa treaca arsurile?
Crissbebe,pauza-pauza,dar nu mai dai deloc pe la noi?
Va pup,va las
proaspata si aburinda ,am nitica treaba si revin,ca sa va pupp pe fiecare in parte
.
Vine
,abea astept sa
si sa
cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar
Lali_mete spune:

Ningeee la Constaaantzaaa 

Vine
,abea astept sa
si sa
cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar
crocodana spune:
ladies,
va pup si va doresc o seara frumoasa, cu mos bogat si incarcat pentru prichindei iar pentru noi parintii, liniste si bunastare......sufleteasca!
eu abia astept sa i vad reactia Amei..o sa punem in scena chiar daca e poate prea mica....
va imbratiseaz cu drag!
ps. revin.....
Amilici Crocodilibici
il urmareste
pe Mos Craciun 

monikus spune:
Buna seara fete dragi,
Sa dea Dzeu sa vina Mos Nicolae cu multe cadouri dar mai ales cu multa voie buna, multa liniste in suflet, multa sanatate pt voi si dovleceii vostri si multa speranta in mai bine.
Va pup cu mare drag pt ca in clipe ca astea, in care simti cum vin sarbatorile cu voie buna si multa lume in casa, simti ca trebuie sa imparti bucuria ta cu cei dragi tie, deci si cu voi.
Lui Rares deja i-a adus mosul o masuta cu multe butoane gen centru de activitati. O sa va pun poze cu Rares cum se joaca cu ea zilele astea.
Pupici la pitici.![]()
Daca dau o
credeti ca vine
si la Rares (16.10.2009) cu un
de
? Mami Monica zice ca da.
laura78nico spune:
Hola fetele!
Sunt in urma rau de tot si f f f necajita.
Mihaita a facut o laringita urata rau de tot si acum dupa 4 zile de antibiotic mi-a facut iar febra... sunt distrusa rau de tot.
Maine dimineata mergem iar la doc de familie.
si ma rog sa auzim de bine!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine
cu
si mai ales cu

monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura78nico Hola fetele! Sunt in urma rau de tot si f f f necajita. Mihaita a facut o laringita urata rau de tot si acum dupa 4 zile de antibiotic mi-a facut iar febra... sunt distrusa rau de tot. Maine dimineata mergem iar la doc de familie. si ma rog sa auzim de bine!Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 vine cu si mai ales cu ![]() |
Laura tare imi pare rau cand aud asa vesti. Sanatate multa va dorim si sa vina mosul si la voi cu multa sanatate.

Daca dau o
credeti ca vine
de
laura78nico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Laura tare imi pare rau cand aud asa vesti. Sanatate multa va dorim si sa vina mosul si la voi cu multa sanatate. ![]() Daca dau o credeti ca vine si la Rares (16.10.2009) cu un de ? Mami Monica zice ca da. |
Multumesc mult ... sincer nu mai stiu ce sa fac.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine
cu
si mai ales cu
monikus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui laura78nico
Multumesc mult ... sincer nu mai stiu ce sa fac. ![]() Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 vine cu si mai ales cu ![]() |
Incearca sa le dai ceva pt imunitate la amandoi. Eu deja ii dau vit c si septilin. Stiu ca septilin are si mult zahar dar asta e. Mai nou ii dau si Pikoviy prebio recomandata de dr. E adevarat ca de doua sapt nu am mai racit dar am avut grija sa tragem altele. Poate dandu-le ceva pt imunitate, cel putin mai previi astfel de raceli mai nasoale. Poti incerca si niste aerosoli. La mine e pe lista si un astfel de aparat dar sa vedem cand o sa am buget si pt el. As putea/vrea sa spun ca stiu cat e de greu cu copilasii bolnavi dar nu ar fi tocmai adevarat pt ca sunt sigura ca, cu doi copii e mult mai greu decat cu unul singur asa ca nu pot decat sa te incurajez ca vor veni si zile mai bune si sa iti doresc multa putere sa le poti duce pe toate.

Daca dau o
credeti ca vine
de