Dovleceii il asteapta pe mosu' ! (09-10/09) **4**
Raspunsuri - Pagina 10
Lali_mete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Lali, multa sanatate lui Paul! Mai exact ce tratament ii dai pt. febra acum? Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Supozitoare paracetamol si nurofen,dar nu i-am dat decat o doza aseara e nurofen si un suozitor si a scazut febra, si otet cu apa la sosetute.
Vine
,abea astept sa
si sa
cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!Bazar DC , Ajutor umanitar
Danuta1979 spune:
Ok daca i-a scazut.
Eu cand face febra (ff rar ce-i drept, daca persista si e peste 38 ii dau alternand la 4 ore ibalgin (nurofen) si panadol si daca tot nu cedeaza ii dau si o jumatate de supozitor de novocalmin.
Multa sanatate!
Lali_mete spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Ok daca i-a scazut. Eu cand face febra (ff rar ce-i drept, daca persista si e peste 38 ii dau alternand la 4 ore ibalgin (nurofen) si panadol si daca tot nu cedeaza ii dau si o jumatate de supozitor de novocalmin. Multa sanatate! Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Este a doua oara cand imi face febra,prima data cand imi face doua zile la rand. Nu a fost nevoie sa alternez,ptr ca in cam doua ore a scazut febra. De mancat mananca,doar ca e nitel apatic. Eu si Paul suntem atipici,ne comporta dferit fata de multi oameni la raceala sau gripa
Merci de urare
.Vine
,abea astept sa
si sa
cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!Bazar DC , Ajutor umanitar
x_ggg spune:
Lali, sanatate puiului. Urasc mucii, ii dispretuiesc
, mi se par asa de chinuitori...febra, dc scade, e ok. Sau poate ii mai iese vreun dinte ceva (daca mai are de iesit).
Rares a invatat sa sufle intrun fluier. Nu tare, dar suficient sa tampesc eu de cap. Dar de la cine il are?
Danuta1979 spune:
| citat din mesajul lui x_ggg Lali, sanatate puiului. Urasc mucii, ii dispretuiesc Rares a invatat sa sufle intrun fluier. Nu tare, dar suficient sa tampesc eu de cap. Dar de la cine il are? ![]() -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
HAHAHA
Nasol moment:)))))))
Sa inteleg ca esti masochista si de aceea i-ai cumparat fluier? Vezi ca mai exista si trompeta, tope, ...:)))))))))
x_ggg spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Danuta1979
HAHAHA Nasol moment:))))))) Sa inteleg ca esti masochista si de aceea i-ai cumparat fluier? Vezi ca mai exista si trompeta, tope, ...:))))))))) Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Multumesc mult. Doar cadoul de la bunici de Mos Nicolae e un set de 2 tobe, care le cea mai fina atingere urla plus un xilofon.
Ca doar mi-au cerut idei. Si eu am zis cu beculete sau sunete.
Danuta1979 spune:
Vezi ca exista dopuri de urechi. Gasesti la farmacie, din alea pt. protectia muncii:)))))))))) Mult succes:)))))))
Lali_mete spune:
a invatat sa fluiere? Ce tare! Al meu canta la muzicutza
,are una tata-socru veche,are peste 35 de ani,a curatat-o si ii canta din ea,si radea in hohote,as ca i-a pus-o si lui la buze,si cum scoate sunete si daca sufli si daca tragi sa vezi distractie de cate ori mergem la bunici,ca stie deja unde-i musicutza
!
Habar n-am daca mai iese ceva,ca are 8 dinti,4 masele si 4 canini
,dar stiu sigur ca ne-a prins ploaia luni seara si eu am ragusit de imi e jena sa vb la telefon si PAul a facut febra doua seri si tuseste din cand in cand.
Vine
,abea astept sa
si sa
cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar
monikus spune:
Fetele va multumesc mult de tot pt ajutor. Pana la urma am dat de dr de fam si mi-a spus sa sparg basicile si sa dau cu rivanol. Daca se inroseste mai rau sa ii dau si antibiotic. Le-am spart. Rares nu a plans deloc. Acum asteptam sa vedem cum va mai fi.
Nu am apucat sa va multumesc pt urarile adresate lui Rares. Asadar va multumesc din suflet si va intoarcem toate gandurile bune.
Multa sanatate va doresc si ne auzim curand. Daca nu mai apuc sa intru azi va doresc un weekend placut in ciuda vremii oribile de afara.
Daca dau o
credeti ca vine
si la Rares (16.10.2009) cu un
de
? Mami Monica zice ca da.

Rares-Costin 4 oct 2009