Aspirante optimiste !!!> 20 ani (609)
Raspunsuri - Pagina 5
histamina spune:
nu uitati ca pe 28 nov,la ora 10.30, la Palatul Copiilor dna dr Ana Culcer are o intalnire cu mamicile la care va raspunde tuturor intrebarilor.
Sebastian are 4,300 kg si 55 de cm la 3 luni si 3 sapt, d ela 1,550 kg si 42 de cm, dar nu a crescut deloc in prima luna.
tinem caputul bine si ne infigem in picioruse.suge cu mai multa putere.rade si gangureste, inclusiv la 4dimineata.
peste mine au napadit toate alergiile pamantului.nu stiu de la ce e sau care mai e.ma rog doar sa pot respira noaptea.
mikado spune:
buna fetele! va pup pe toate
vio, bine ai venit si succes sa ramai repede gravidutza !
pentru vars ta, FSH-ul ala nu este ceva de speriat, si oricum difera de la o luna la alta...rezerva ovariana si calitatea ovocitelor nu ti-o da valoarea FSH-ului, ci AMH-ul si inhibina B , eu zic ca nu trbeuie sa-ti faci probleme doar sa-ti gasesti medicul potrivit care sa-ti spuna ce sa faci pe mai departe . suuces!
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina nu uitati ca pe 28 nov,la ora 10.30, la Palatul Copiilor dna dr Ana Culcer are o intalnire cu mamicile la care va raspunde tuturor intrebarilor. Sebastian are 4,300 kg si 55 de cm la 3 luni si 3 sapt, d ela 1,550 kg si 42 de cm, dar nu a crescut deloc in prima luna. tinem caputul bine si ne infigem in picioruse.suge cu mai multa putere.rade si gangureste, inclusiv la 4dimineata. peste mine au napadit toate alergiile pamantului.nu stiu de la ce e sau care mai e.ma rog doar sa pot respira noaptea. |
Imi pare bine ca Sebi avanseaza bine si ca e mancacios, pt ca de frumusel sa nu mai vb
Dar ce e cu tine? offf, greu cu alergiile astea, eu am vreo 2 si ma streseaza...
Sa de-a DD sa te faci bine repede!
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
SimonaS81 spune:
Buna seara fetelor...am picat si eu de la munca..
Bine ai venit Viosori si sedere scurta.Parerea mea ar fi sa nu te mai stresezi cu rezultatul analizelor pana nu ajungi la medic.Stiu ca e sapt viitoare dar nu mai e mult si medicul iti poate spune ce ai de facut in continuare.Mult succes.
Fetelor in Londra astia au pus decoratiunile de craciun inca din octombrie...au innebunit!!!Doamne fereste sa ninga aici ca nu mai circula nici un autobuz si nu am cum sa ajung la munca ...imi place tare mult zapada dar nu in Londra...ca ei nu stiu cum sa circule pe strazi cu zapada.
Am si eu o mica intrebare.Luna asta a fost cel mai ciudat CM pe care l-am avut vreodata.Sangerarea a fost fara nici un cheag si foarte clara...ca sange...si in primele zile m-am schimbat de peste 7 ori.Este normal? Sunt putin ingrijorata.
Va pe toate.
gabyv spune:
Simona, eu nu stiu ce sa iti raspund, nu am avut Cm timp de ultimii 3 ani...iar acum e relativ nou pt mine...
gabyv spune:
din cauza anticonceptionalelor pe care le luam...
bellasamoyed spune:
ola fetele...am revenit
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul