Aspirante optimiste !!!> 20 ani (609)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Simona, eu nu m-am plans, eram bine, asta era ultima mea problema, ca sa stau pe stop, in timp ce calatoream...e o reactie perfect normala de la AC-uri si personal mi se parea super, abia astept sa scap iar de cm , iar dupa bebe aceleasi o sa le iau ca sa nu imi fac griji inutile.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Da...eu una nu am auzit de anticonceptionale care sa opreasca ciclul.Uite ca mai sunt multe lucruri de descoperit.
Cel mai important este ca tu esti multumita asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

din cauza anticonceptionalelor pe care le luam...

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

ce aiurea...da ce anti erau alea de nu iti mai venea deloc?ciudat

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

nu este ciudat, sa va explic : deci pastilele sunt toate cu 7 zile de pauza sau ultimele 7 sunt placebo, asa ca atunci cand iti vine CM sub pastile este defapt scurgere indusa de lipsa de hormoni, asa ca nu are nici un fel de rol, decat cel psihologic. (ca sa nu zica femeile ca au ceva)
Pastilele pe care le luam eu erau de 28 pe luna, cu toate pastilele valide, diferenta ca era mini-dozata, deci mai putin daunatoare.
Iar disparitia CM-ului s-a facut incetul cu incetul ... iar pentru mine a fost o usurare a vietii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

nu este ciudat, sa va explic : deci pastilele sunt toate cu 7 zile de pauza sau ultimele 7 sunt placebo, asa ca atunci cand iti vine CM sub pastile este defapt scurgere indusa de lipsa de hormoni, asa ca nu are nici un fel de rol, decat cel psihologic. (ca sa nu zica femeile ca au ceva)
Pastilele pe care le luam eu erau de 28 pe luna, cu toate pastilele valide, diferenta ca era mini-dozata, deci mai putin daunatoare.
Iar disparitia CM-ului s-a facut incetul cu incetul ... iar pentru mine a fost o usurare a vietii...

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

eu stiu asa de o tipa care a avut sterilet cu dozare hormonala era special ca sa nu mai aiba menstra...si avea niste dureri ingrozitoare de cap. la indicatiile medicului la scos si si-a pus normal. explicatia medicului este ca nu e normal sa nu iti vina deloc menstra lunara pt ca se produc dezechilibre in organism.plus ca daca nu e menstar nici nu se curata vaginul etc.
eu zic ca cel mai sanstos dupa ce faci bebe e sa iti pui sterilet.
eu asa o sa fac nu as mai lua in viata mea anti mai ales ca acum din cauza lor trag atatea si nu reusesc sa raman gravi

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

da, ma gandesc ca imi pun un implant, nu un sterilet... e ceva mai noi implantul si mi se pare o solutie ok ...dar sa vedem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor

simo, draga, acum am intrat....sunt rupta
am mers sa-mi comand ochelari
ii voi avea peste o saptamana.....ei sunt super dar sa speram ca o sa ma pot acomoda cu ei
au costat enorm....ca am probleme mai speciale si imi trebuiesc lentile scumpe.....dar sper sa-mi stea bine cu ei
am incercat sute de modele

la serviciu....penibil....sefa regreta decizia luata si acum mi-a propus sa nu mai plec.....chiar ma rugat sa raman.....e nebuna
cred ca a luat decizia pripita si acum regreta mult
asta e....eu nu dau inapoi.....ca sigur imi va face iar faze....odata ce a fost in stare sa faca asta va fii si pe viitor
si am onoarea mea.....am fost data afara.....sa suporte consecintele....eu nu ma mai intorc

fetelor......hai cu liniute ca a trecut cam mult de la ultima graviduta....miha parca

e luna cadourilor, haideti cu

pupici

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

simo, nu vreau sa te sperii dar poate a fost un avort menstrual
se intampla asa de des si majoritatea nici nu stiu ca a fost o tentativa de implantare
studiile arata ca foarte multe femei au cel putin o astefel de sarcina.....pierduta cam in perioada cand ar trebui sa se instaleze menstra

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

fetelor, noapte buna

week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

simo, nu vreau sa te sperii dar poate a fost un avort menstrual
se intampla asa de des si majoritatea nici nu stiu ca a fost o tentativa de implantare
studiile arata ca foarte multe femei au cel putin o astefel de sarcina.....pierduta cam in perioada cand ar trebui sa se instaleze menstra

Chestia este ca inainte de a veni cm nu am avut nici un simptom...nici macar sanii nu m-au durut si poc...in mijlocul zilei...crezi ca ar trebui sa ma duc la medicul de familie? Inainte sa vina sangerarea am facut tratament pentru anexita...sa fie de vina asta?
Eu sunt convisa ca o sa-ti stea bine cu ochelari ...si o port ochelari de ffff multi ani...si m-am obisnuit...nu vreau sa fac operatie .

Mergi la inceput