Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Nastasie, Nushulica, chiar cu 40 lei am luat Puffies! Ca si eu m-am mirat, si am intrebat, iar fetele de acolo mi-au spus ca abia i-au primit, nu au mai avut de astia. Momentan mai am Pampers pentru vreo 2 zile, iar dupa incepem sa folosim noua marca, si de e totul ok si bebe se simte bine cu ei, merg sa mai iau vreo 2 baxuri, chiar si marime mai mare, sa am provizii, sa nu auda tulcenii ca sunt mai scumpi in alte orase si sa mareasca pretul
Noi aseara am avut jumatate de ora program de plansete si alint, dar s-a potolit Vlad relativ usor(adica in brate, tinut la piept) si apoi noaptea a fost usoara.
Fetele care aveti patut din material textil, cand se misca bebe noaptea, nu fosneste prea tare? ca eu spre dimineata il iau langa mine, ca se trezeste si el de la zgomot, si nici eu nu dorm asa.
BUBURUZA, multumim de cafea si de mic dejun

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BEBECRIS, si al meu putin zgomot. Se aude motorasul cand merge,dar la Maia ii place,vorba lui nastasie,e somnifer! La bebelusi le place zgomotul continuu,si numa' bine nu-i mai deranjeaja celelalte zgomote din jur! Pai nu ziceai tu ca vrei sa-l obisnuiesti pe bb cu zgomot? Pana sa luam caruselul,noi o adormeam pe Maia cu foenul! Ii placea si adormea imediat. Inca mie mi-ar fi placut sa faca leaganul putin mai tare zgomotul! Stai linistita ca la bebelusi le place!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna dimi!

Am venit si noi acasica, am dus bebele la biserica la impartasit si a fost copil model, n-a plans deloc. acum doarme in sezlong si cred ca ma cuibaresc si eu nitel in pat.
Of, as vrea si eu leganut electronic dar nu am unde-l pune...

Fetelor, mai devreme mi s-a facut rauuu... fierbea mama un curcan de tara si mi s-a intors stomacul pe dos de la miros... cred ca nici in sarcina nu am suferit asa...

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mari, pai gandeste-te ca la 2 baxuri ale mele tu iei 3.eu dadeam fuga si luam acum cat e oferta sau pana nu maresc.eu aseara i-am pus pufies si nu a fost ud dimineata.dupa ce de vreo saptamana in fiecare dimineata il gasesc ud pana la piele.asa ca ,daca totul e ok mergem si noi tot pe pufies chiar daca sunt mai scumpi un pic.
deci eu nu stiu ce sa mai cred:ori ii ies dintii, ori il mai chinuie cate un part.de 2 nopti plange si nu pot sa-l calmez.toata ziua e cu mainile in gura, insa nu se simte nimic la mana pe gingie.febra nu, scaune moi nu.si are o pica pe maini ca le prinde cu o asa pofta sau cu niste nervi.sa urmeze oare dintii?
dona, de ce nu ai loc?nu poti renunta la ceva din camera si sa pui leagan?
bebecris, ana are dreptate.pt ei e o placere.iti spun pt ca eu il opream cand adormea tot din cauza motorasului si cum il opream cum se trezea.ii dadeam drumul adormea la loc.asa ca iti spun ca pe el nu-l deranjeaza.si te vei obisnui si tu.
mari, eu am de lemn.asa ca nu stiu ce sa zic.
de azi dimi stau in bucatarie:am facut ciorba de perisoare, chiftelute prajite si cu sos si o tocanita de cartofi si ceapa cu gogosari.va las pe masa la racit.dulce nu am dar nici nu mai fac ca nu mai pot si azi scot copilul afara chiar daca e rece.macar nu bate vantul.
eu nu am mai iesit de marti din casa.parca-s aeriana.
pup.ne auzim mai tarziu.
PS:mai3, duamna, ce bine aratati in poze.copiii sunt frumosi foc.si tortul..., marturiile.totul frumos foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

fetelor,puteti sa-mi spuneti si mie cum e kk bebeilor vostri? culoarea si consistenta,nr.avem o problema si as vrea sa ferific si la alti bebei de aceeasi varsta.
multumesc.

mami de , premiata la concursul de dans si de baietel strengarel

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ia sa ma bag si eu aici.. sunt un bebit mic ....am venit pe lume pe 15 oct 2010....am avut 2.5 kg la nastere si acum am 3,6 kg...am crescut putin...daca ma primiti aici..mami meu va invata multe de la voi..ptr a ma creste pe mine IOANA NECTARIA

o mamica fericita de IOANA NECTARIA

http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Bine ai venit Pogonici1977!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Ce faceti fetelor?V-ati retras langa soba?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

multumim de primire

o mamica fericita de IOANA NECTARIA

http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Multumesc Summertime, Fistiq, Histamina pentru informatii si incurajari, parca a inceput sa fie laptic mai mult un pic fata de zilele trecute. Am inceput sa ma hranesc corespunzator si il pun pe Tudor la ora la san, sper sa se regleze in urmatoarele zile.

Mergi la inceput