Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
be_one spune:
Anuta, imi pare tare rau, asta e...Nici eu nu cred ca o sa-l mai alaptez mult, dar nu din cauza vreunei dureri, ci pt ca nu prea mai am laptic pt pitic 
Oana mami de doua comori: Dimitrie
(23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
Mari-Mariuk spune:
Ana, nu stiu daca afecteaza sau nu, dar incearca totusi sa te dai cu glicerina boraxata pe sani si sa te mulgi macar putin cu mana. Lactatia ar trebui sa se regleze in functie de cat te mulgi. Poate daca renunti la pompa vei reusi sa scoti macar o cantitate mica(la mana) sa ii dai zilnic. Daca nu, foloseste cateva zile neopreol unguent, dar sa te speli bine pe sani inainte sa te mulgi. De astea am mai auzit...
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
ionela.n spune:
Mari, ce fel de unguent cu galbenele folosesti? Eu am asa ca un borcanas alb, de 200 g si pe el scrie "Crevil essential". e ok asta?
ana_25 spune:
Mari multumesc,dar nu mai vreau sa ma mulg nicicum,ca nu mai suport. Mai bine termin odata cu chinul,ca numai la gandul ca trebuie sa ma mulg,imi vine sa plang.
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
tanamera spune:
Buna dimineata la amiaza
!
La multi ani sarbatoritilor zilei
!Asteptam Andreele sa dea de baut
.
Revenim si noi dupa o mica absenta
,sambata Albert a fost botezat,a fost foarte cuminte,nu a plans deloc la biserica.Poze o sa avem doar in week-end.
Am atatea intrebari ca nu stiu cu care sa incep
:
-fetele care hraniti copilasii cu LP ce marca de lapte folositi?la 6 saptamani cate mese aveau pe zi,si ce cantitate?
-cum se face trecerea de la o formula de LP la alta?
-avand in vedere ca s-a facut frig cat tineti copii afara?
-cat poate sa dureze tratamentul cu debridat?
Imi pare rau ca nu nominalizez insa nu vreau sa uit pe careva.
O zi cat mai frumoasa!
tanamera spune:
Ana
de acum incearca sa golesti doar putin sanii,nu de alta dar sa nu mai fie stimulati sa produca laptic.Doua pastile iei pe zi?Mie asa mi s-a dat in spital,iar de a doua zi au inceput sa fie mai moi sanii.
Mari-Mariuk spune:
Ionela, crema e de la plafar si scrie pe ea unguent de galbenele. atat. nu stiu cum e cea de care zici tu, dar poate ca e acelasi lucru cu alt nume.
Ana, orice decizie iei, trebuie sa ai credinta ca totul va fi foarte bine!
si vindecare usoara. Si totusi, da-te cu neopreol sa treaca mai repede ranile!
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Ana de acum incearca sa golesti doar putin sanii,nu de alta dar sa nu mai fie stimulati sa produca laptic.Doua pastile iei pe zi?Mie asa mi s-a dat in spital,iar de a doua zi au inceput sa fie mai moi sanii.Mamica lui Albert (17.10.2010) |
Da,iau Brocriptin,una dimineata,una seara. Am luat prima pastila de dimi dar mi s-au umplut sanii si ma dor. O sa-i golesc doar putin,cat sa nu ma mai doara.

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010) Poze
Cum s-a nascut Maia
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanyy2009 salutare mamici si bebici ![]() ![]() Dar aseara cred ca a fost ceva prin aer ca si al meu cupil a fost agitat , s-a trezit la 2, 5, 6, 7,, 9 ![]() Ana ![]() Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010 ![]() Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!! |
Pare sa fie puseul de crestere de la 2 luni daca a si mancat de cate ori s-a trezit. Partea nasoala e ca face vraiste nervii parintilor, partea buna e ca ai sa vezi dupa cateva zile progrese uimitoare (si la greutate si la abilitati)

mamica de
Andreea Bianca si Victor Darian
alynta27 spune:
La multi ani celor ce poarta numele Sf Ap Andrei! 
Noi vineri am plecat la Targu-Frumos. La plecare am inceput sa fac febra! Si 3 zile am tinut-o cu febra, frisoane si dureri in gat,de nu-mi puteam inghiti nici saliva! Cu 2 saptamani in urma sotul meu a avut la fel si cred ca de la el mi se trage! Prea multe nu am putut sa i-au, m-am tratat cu Humex, aerosol cu prospan, frectii cu spirt si otet si comprese cu spirt si otet la gat si m-am pus pe picioare! Ne-am felicitat finutul, printre starile de rau i-am facut si tortul. Cumnatul meu se simte rau, are dureri dar e bine ingrijit de sora mea! Ea e asistenta medicala si e un mare avantaj ca stie ce sa-i faca!
Ana imi pare rau ca ai probleme! Incerca sa incalzesti sanii si laptele va curge fara mari eforturi! Fa un dus cald sau tine ceva caldut pe ei! ca nu e bine sa-i tii nici plini de lapte ca se intaresc si d-ai in mastita! Nu stiu pt ce sunt pastilele alea! Neopreol face minuni!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!