Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ana de ce ai scos la pompa 2 luni?!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA MEA CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI ANDREI!

Am mai citit din urma si vad ca ai nostrii copii cresc ca din apa, felicitari tuturor, s-o tinem tot asa!

ANUTZA - nu fi deloc suparata, asta e.. i-ai dat cat i-ai dat, a luat anticorpi, a fost OK si de acum va fi tot OK. Eu te inteleg perfect, asa am oprit si eu alaptatul la Bianca si iata ca toata lumea e bine... ea e un copil perfect, fara probleme de sanatate, eu am fost o mama relaxata cat a fost mica dupa ce mi s-au vindecat ragadele. Nu e ca si cum ai alege intre ceva bun si ceva rau... ai ales intre ceva bun si altceva bun, stai linistita.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Ana de ce ai scos la pompa 2 luni?!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Pt ca nu am sfarcuri si nu putea sa suga ca nu avea de ce sa apuce tzatza.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Ana dar mameloane de silicon ai incercat?? Eu la prima sarcina am fost zob si glicerina multa pe sfarc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

anaalina am incercat dar nu a vrut Maia sa pape cu ele !

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

Am dormit binisor azi noapte si am mai prins un pui de somn si acum, de la 10 la 12.30... nu-mi vine a crede! ...asa ca pot sa va spun zambind:

La Multi Ani, Andreea, Andrei! La multi ani, Andra_b! La multe lunite si anisori, Toma, Cezara, Mihai, Lucas, Andreas!

FISTICEL, bravo pt vestile bune! Pupam lunganul! In wrap l-am pus pe Tudor de cateva ori doar, afara n-am iesit cu el asa. La primele incercari a protestat, poate si pt ca ma gandeam sa-l pun cand era deja morocanos. La ultima incercare a dormit cca 40 min in el. Dar mi se pare cam lung bebele pt modalitatea de prindere, practic ajunge cu crestetul sub barbia mea de sunt tentata sa stau cu capul pe spate in permanenta. Cred ca fac eu ceva gresit...

ANA, cand mai puneam pompa ocazional, ma gandeam la tine si ma intrebam cum rezisti. Ai fost o eroina dar Maia n-are nevoie de eroi ci de o mami senina, linistita si fericita! , ai luat o decizie buna.

IONELA, sper sa gasesti un tratament bun si daca gasesti... sa imi spui si mie ca ma tot incearca periodic cate o problema de genul asta.

Fetele, nu vreau sa va deprim, dar ce se mai aude cu balaria de INDEMNIZATIE? Ma doare inima la gandul ca ar trebui sa-mi las puiul la un an...

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Am reusit in sfarsit sa pun si eu cateva poze in album sper ca am facut bine
datimi si mie un rasp daca vedeti pozele cu noi
incerc sa pun mai multe

mersi mult pt ajutor MARI
CAMI mami de doua ALEXIA 27.01.2006 SI CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Buna dimineata !
Sper ca va fi o zi buna de iesit afara ca de 2 zile suntem consemnate in casa.
Ieri am fost la controlul de 6 saptamani (de fapt de 3 luni) si uterul e ok cica pot sa fac al doilea copil cand vreau iar operatia se vindeca frumos... La naiba cu calul balan si ecografie vaginala

LUMY27 multumesc frumos pentru raspuns eram un pic ingrijorata de cum vor decurge lucrurile. Sun si eu sa programez printesa.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!!!

Mihaela si PETRA (01.09.2010)

eu ma duc la controlul de 4 luni.face eco vaginal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Am pus poze noi pe picasa.

Copilasii vostri stau cu caputul mai mult intro parte?Albert sta mai mult cu capul pe partea stanga si ma bate gandul sa ii iau perna occipitala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, daca iei pastile sa opresti lactatia, iti vor curge sanii.pune comprese pe ei ca vor fi plini de lapte.si parerea mea sa nu pastrezi laptele daca ai apucat sa iei pastile.dar e numai parerea mea.eu la razvan asa am facut.dar mai intreaba.
tanamera, noi folosim nan1, la fel ca si la primul.pai la 6 saptamani cred ca manca din 2 in 2 ore.si manca in jur de 90ml la o masa cu minus/plus.trecerea la un alt lapte se face gradat.intai adaugi o masura din laptele nou si apoi cresti treptat.de debridat nu stiu ce sa zic, poate fetele care folosesc.de scos afara :pai ieri era cam vant si l-am tinut numai 1 ora.azi nu l-am scos ca am facut mancare, pare rece, zic ca 1 ora-1 ora juma la 10-15 grade e bine.

Mergi la inceput