Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Vreau si eu reteta cu sos bechamel, si vizionare placuta la DANSEZ fetele!
Cred ca Oana a pus reteta,cred

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Baby, multam de pont

Lala, reteta a fost pusa de Oana.
Eu nu mai am linkul.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Baby, multam de pont

Luna 4

E probat de mine si garantez pentru succes...doar ca in cazul cand deja te ustura te va ustura tare si cand folosesti tinctura dar dupa cateva spalari vei vedea efectul. Nici eu nu am crezut dar functioneaza si nici nu trebuie sa iei cine stie ce antibiotic..este doar din plante. Eu l-am folosit cu succes si in sarcina ca nu are contraindicatii

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

io stau cu ochii pe Dansez sa vedem daca o zarim si pe Cris

si mi-am facut si strudelele de care imi facuse pofta Bumblee va servesc si pe voi aici acu cat is calde ca mie asa imi plac

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Racusor, spuneai ca ti-a ajuns girafa sophie, zi-mi si mie daca ii place lui Andrei, vreau sa comand si eu una pt piciul meu.mersi

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

inca nu s-a indragostit de ea dar a bagat-o direct in gurita si e buna pentru dentitie. si cum el da intr-una din maini o loveste si scoate un sunet..sper sa fie dragoste mai mare in viitor

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, ma bagi in boala cu deserturile tale... am vaut-o pe scumpa de Andra, ce mai povesteste ea cu personajele de pe perna...

Katalina, aici e reteta de paste a Oanei.

al meu copil a mancat in seara asta 120 ml, iar la masa de dinainte 60 ml... atat... ca sa stiti ce noapte ma asteapta!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Am completat aceasta zi minunata cu o vaza sparta. De fapt nici nu prea pricep de ce sunt asa relaxata, cred ca ma nesimtesc

Luna 4

io tot varza am citit...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Mycya, ma bagi in boala cu deserturile tale... am vaut-o pe scumpa de Andra, ce mai povesteste ea cu personajele de pe perna...

Katalina, aici e reteta de paste a Oanei.

al meu copil a mancat in seara asta 120 ml, iar la masa de dinainte 60 ml... atat... ca sa stiti ce noapte ma asteapta!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

cris...nu te mai stresa.... ce cadouri ai primit ieri? nu ne pove si noua?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

La noi timpul liber s-a redus considerabil. Avem de lucrat mult. Copiii nascuti la termen sunt interesti de tot ce e in jur, cei prematuri (sau cel putin a mea) trebuie stimulati. Asa ca lucram intens dupa fiecare masa (dupa 1-1.30 ore de la masa). Pana pe 25 ianuarie trebuie sa tinem jucarele in mana, sa ducem la gura, sa studiem degete de la maini+picioare, sa-i creasca par peste chelia formata de la invartit capul stanga/dreapta (adica sa stea cat mai mult timp pe burta). De obicei doarme cam 30 min dupa masa, deci ala e timpul meu liber in care ma spal, mananc si mai deretic de prin casa.
Desi dr. m-a avertizat sa nu devin obsedata de exersat, se pare ca nu ma pot abtine. Mi-a atras atentia sa nu uit ca e un copil nascut la 29-30 sapt (eu stiam ca 31 dar pe scrisoarea medicala scrie altceva) si cu Apgar 3 la nastere. Dupa fiecare tura de exercitii oboseste ingrozitor, urla si bineinteles ca adoarme la biberon si nu mananca tot, deci ne invartim intr-un cerc viciios. Nu va mai zic de starea mea de spirit De multe ori ma buseste plansul cand ma uit la ea, nu ma pot abtine sa nu ma invinovatesc. Eu nu cred ca exagerez, dupa fiecare masa fac cate o grupa de ex., nu fac aceleasi ex. de 2 ori pe zi.

Am ceva probleme si cu cea mare, are xeroza cutanata (uscaciune excesiva a pielii), deja am dat faliment ca a trebuit sa-i schimb perna, sapun, sampon, creme etc. Si raceste continuu, 2 sapt. merge la gradinita si apoi o luna sta acasa. Astept rezultatele de la analize (exsudate (nas+faringe), coproparazitologic).

Eu continui sa ma ingras, cred ca sunt singura in tot universul care s-a ingrasat dupa nastere. Fetele care ati facut dexametazona, ati observat ceva in neregula cu organismul vostru? Deh, incerc si eu sa dau vina pe "ceva" si nu pe puturosenia si lipsa totala de ambitie. Mi-a crapat pana si operatia de la grasimi

Hai ca v-am stricat buna dispozitie cu mesajul meu

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Te rog nu mai fi stresata si amarata. Dzeu ti-a dat o minune si sunt sigura ca o sa aiba grija de ea, sa creasca frumos. Ia-o pas cu pas, cu rabdare si cel mai important sa crezi in continuare cu tot sufletul tau in ea, in Dezeu si in faptul ca va evolua ca orice alt copil.

Inca odata iti trimitem toate gandurile noastre bune si multi pupici

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

fetelor, stiti cumva prin ce magazin mare as putea gasi taietei chinezesti?

Luna 4

Mergi la inceput