Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina..nu cred ca trece..baga niste ceaiuri..de merisor, cozi de cirese..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Victo, multam

Tot la alergii mentionez ca eu cunosc personal 2 femei care au alergii la orice fruct/leguma cu seminte, de la rosii, vinete, pana la capsune si altele, ca nu prea stiu care sunt fara

Daca se da vreun premiu pt uituca/zabauca zilei, sunt sigura ca iau locul 1! Am facut tortul ala cu cioco, pe care l-a facut Arissa, am uitat sa pun in compozitie smantana (totusi a iesit, inca e la racit, vad rezultatul adevarat mai incolo), l-am ars putin pe fund, ca nu am potrivit focul, plus cuptor nasol., cand am pun compozitia in tava, am gustat, asa ca s-a dus si postul pe ziua de azi, de dieta n-are rost sa vorbim

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Racusor, spuneai ca ti-a ajuns girafa sophie, zi-mi si mie daca ii place lui Andrei, vreau sa comand si eu una pt piciul meu.mersi

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Am completat aceasta zi minunata cu o vaza sparta. De fapt nici nu prea pricep de ce sunt asa relaxata, cred ca ma nesimtesc

Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Am completat aceasta zi minunata cu o vaza sparta. De fapt nici nu prea pricep de ce sunt asa relaxata, cred ca ma nesimtesc

lasa ca eu am citit "varza sparta" si ma gandeam cum e aia, cu ce se mananca!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:

lasa ca eu am citit "varza sparta" si ma gandeam cum e aia, cu ce se mananca!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

exact asa am citit si eu

Mergi la inceput

Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Katalina multumim!!!sa stii ca eu te admir ce mamica exemplara esti tu cu 3 feciori,4 barbati in casa!!!!ma gandesc ca nu-i usor insa e frumos cred ca fiind singura prezenta feminina in casa toti te protejeaza,au grija de tine,te ADORA!zi-mi ca nu-i asa?!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

, stii cum e, acum investesc, mai tirziu astept dividendele.
Este greu e-adevarat,90% din timpul meu sunt a lor si fizic si moral,sunt prietena lor in primul rind apoi mama lor cea cicalitoare si rea(ca trebuie sa mai fiu si asa), iar sotul meu cel drag ma ajuta enorm, ne iubim ca-n prima zi, si daca nu ar fi asa cum este acum,nu as fi avut 3 copii cu el.E o fericire la noi in casa, si eu am devenit fff relaxata de cind este si Victor, sunt mai matura, mai linistita, ma bucur mai mult de momentele petrecute cu ei decit sa fiu preocupata ca nu e curatenie in casa sau 3 feluri de mincare in frigider.Si cu bebita, savurez fiecare zi cu el, pt ca stiu ca va creste si-mi va fi dor de el asa mic, nu ma concentrez pe cit a mincat,cit a facut kk, sau cit a dormit intr-o zi,le-am experimentat destul la ceilalti doi copii.Acum ca vin sarbatorile,pe 1 decembrie e ziua noastra de impodobit casa la care participam cu totii.sunt fericita maxim,imi dau si lacrimile.Denisa si copiii!

si CRISSY, sa stii ca ma gindesc la tine, te rog sa ai incredere in Dzeu si in fetita ta, si in tine!

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

rodi tu ai dat reteta aia cu paste cu sos bechamel nu? sper sa nu gresescideea e ca am facut si eu azi si m-a laudat sotul..a zis ca e mancare de restaurant, fitoasa

la categoria scutece si noi folosim 4-6 pe zi in fucntie de cum face kk si alte alea. dar eu nu il mai schimb inainte de masa ca el face kk dupa ce papa, asa ca..dupa o ora il schimb.

crissy daca te incalzeste cu ceva, si eu am inceput de o luna sa ma ingras si sotul spune ca nu mananc mulkt, dar cam scap la dulciuri. trebuie sa iau masuri ca nu imi mai vin hainele. aporpos de VG si mie mi-a scris mai mica in foaia de externare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:

Vorbeati despre alergii, se spune ca un copil a caror parinti sunt alergici, are 75% sanse sa dezvolte si el la randul lui alergii. Asta e un motiv in plus pt care eu nu pap nik alergeni, stiu cat de naspa e, nu vreau sa-l mai sensibilizez prin alimentatia mea, imi e de ajuns factorul genetic, completi ncontrolabil.

Fetele, cred ca m-am pricopsit cu o infectie urinara. Ma ustura jos de numa, cand urinez imi vine sa musc din pereti . Pana luni tre' sa rezist (sau poate trece) ca sa fac o urocultura

Luna 4

Nu te chinui cu usturimea asta..Du-te la un plafar si cumpara intim plant si a doua zi nu mai ai probleme. Sa iei tinctura sa o prepari cu apa si sa o folosesti dupa ce mergi la baie. Eu o folosesc din cand in cand si daca nu am probleme acute si daca ustura e clar ca e in curs de pregatire o mica infectie urinara si o rezolv din pripa.

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput