Fluturasi de martie-aprilie 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bb yasmi tu cand zici ca e micuta o compari cu a ta?

kg nici eu nu shtiu unde sunt...am sa-mi fac si imbracata sa ma vedetzi cu totul...nici eu nu gasesc unde s-au depus...sa se fi stricat cantarul..ia sa-l urc pe sotz

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 24+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anaxena o compar cu mai multe burtici.

happy, ce noutati mai ai?

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

A nu a mai facut febra de ieri, sa vedem azi.
Bubitzele s-au mai estompt dar are momente cand sunt mai proeminente.
Sa vedem azi cum va fi.
E acasa de marti.

Va pe toate!

Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Anaxena, chiar e mica burtica...ma asteptam la ceva mai maricel. Nuuu, nu-ti mai face griji, te mentii superok si tu!
Ailed, da frumos spus pe tine te iubesc de mai mult timp...am sa tin minte si eu asta.
Lavi, pe mine nu ma streseaza treaba cu MM, chiar ma bucur pt ca eu seara nu prea mai apuc sa ma uit la TV pt ca stau cu copiii si nu vreau sa-i mai las nici pe ei la TV...asa ca ne facem de lucru impreuna...Prin urmare nu prea sunt informata.
Happy, cum mai sunteti?
Matei are azi zi scurta la cresa, asa ca a trebuit sa ma invoiesc. M-a inteles directoarea...desi cam cu jumatate de glas...asta e...of, mai am si eu 2 zile luni si marti si gata!!! Slava DOmnului! Sa fie bine pana la capat

Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy puiutul mic. pana la urma ce a spus si moasa??

simo, da mai ai doar 2 zile!!!

noi azi de la 16 avem party la gradi!!!!! de abia astept sa o vad cum isi spune poezia si canta pe engleza

merg sa imi aduc micul dejun....ca ceaiul o fi rece deja

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

neata.
DJ Laura, e asa bine cind ninge si esti acasuca, nu la serviciu...SUperb, fa-ti o cafelutya un ceai cald cu scortisoara..Mmmm
Te servesc eu uite
Strumpfi, nu pot asculta colindele de la serviciu...dar asa mi-ai facut o pofta...Sunt nebuna dupa colinde...abia astept sa le regasesc si eu
Andreea, sa stapaneasca bb sanatos lucrusoarele.Subscriu si eu la partea cu gandirea buna
Lavi...sper din suflet ca aveti caldura acum si nu suferiti de frig...Nu zic, e bine si cu Yasmi in pat, asa-i??? Eu am dormit cu amandoi aseara. David, cel mare are un dor de mine de nu se poate, nu stiu daca-i bine sau rau...zice ca e fericit numai cu mine si ca dc se gandeste la mine cand e la gradi il apuca plansul..Nu stiu cum sa-l trezesc din starea asta..>Cred ca e mai gelos oricum decit cel mic si faptul ca mai vine un bb il da peste cap...Of, puiul meu drag..
SDCrish, superburticutza,Parca te-ai latit usor in bazin, dar oricum erai f slaba, nu mi se pare nici o problemaSi doar un kg jumate???si mananci asa de bine???
Cami are dreptate, tineretea...ce sa zicem si noi care punem imediat...Da, si eu inca incap in blugi, numai cu ei ma imbrac...bine erau deja putin largi in talie si acum sunt numai buni...Dar eu am pus mai mult pe burta decit pe fund...Asta-i soiul meu...
Roxy, ce ai mai pus pozici?? Ia sa intru eu sa te vizionez..
Catank, felicitari pt luna a sasea, iar roxy si Lavi pentru a saptea...hai ca mai am si eu o sapt si va prind din urma...
Alina, sper sa nu simti fff tare lipsa sotului, acum ca-l ai pe bb cu tine si pe Dumnezeu care te intareste in orice moment greu(cum bine a spus Catank)
VIss, bineinteles ca bbii au mai mult succes, dar tu ce credeai??? Mai ales ca ai 2 bijuterii, nu una
Deea, Miki, eu chiar am purtat o hainutza d ela mama la sarcina trecuta. Acum o am pe cea pe care a avut-o Sis a mea cind a fost insarcinata. Nu e f groasa, dar mai am una de fas, mai mare si groasa pe care o pot lua dc da vreo ninsoare sau vreu vaj periculos..
Miki, multumim pentru info despre kidex. Vreau si eu sa merg...poate pe 2 dupa ce imi iau medicalul de la dr dau o fuga pe acolo...Cu copiii dupa mine ar fi imposibil sa ma uit pe indelete. Vreau sa-mi iau o batistutza a bebelusului si cava pijamale, pant de trening pt baietii mei mari...Pt bb nu prea am ce lua ca am o gramada de haine...si pe ale mele si ce mi-a dat Sis de la ai ei...Cred ca-mi ia o saptamana sortatul, spalatul, calcatul...Succes la invatat saptamana viitoare!
Madutza si noi ar tb sa reparam calculatorul, iar laptopul mai nou nu mai scrie b-ul...Nici nu-mi vine sa-l maisdeschid, ma frustreaza...
Lalely...ce faaaaaciii???

Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

os, simona..si eu credeam ca numai astia mici sufera si sunt asa mamosi, credeam ca trece cu varsta dar se pare ca situatia e problematica indiferent de varsta cand mai apare un bb..eu am asa emotii, nu stiu cum o sa me descurc..vlad e destul de egoist, vrea el toata atentia, nu suporta sa fie altcineva in mijlocul atentiei..of, in fiecar zi ma gandesc la asta si nu gasesc solutii..

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Neata fetele..

Gata Simona...am reusit sa recuperez si eu cu cititul..Sunt pe aici,alaturi de voi!
Miki..sper sa nu ai dreptate ca va ramane 600 ron pt ca nici eu nu pot sta acasa in conditiile astea.Avem rate si nu facem fata si cu bebe si cu rate!

Vorbeati de placente:eu am deja gradul I de la 18 saptamani,sper sa nu se maturizeze prea devreme...Nu stiu ce sa mai cred.Vad ca si Alina06st are gradul II pana acum.Sa speram ca ne va ajuta Dumnezeu sa ducem sarcinile la capat!

Pupici!

19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

lalely, nu ma zis ca ramane varianta asta, doamne fereste doar ca e una dintre variante..ca in ultimul timp se vehiculau doar cele 3 - 85 % din salariu si mai ramanea de hotarat doar durata-12.14.sau 18 luni..dar se pare ca nu era nimic hotarat..

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata burtici

Ne-am trezt si noi de pe la 6, Edutu nu a mai vrut sa doarma si a inceput niste rostogoliri prin burta mama mama..radeam singura de boacanele lui. Am in inceput sa simt unele dureri ca e pozitionat cu capul in jos si cu funduletul spre dreapta si picioarele sus, iar in dreapta si jos in col am uneoori niste miscari..brr.

Deea cred ca si pe tine te doare ca o fi pozitionat cu capul tot in jos 'down there' si orice miscare iti poate provoca dureri. Eu il simt si jos jos, si in dreapta si deasupra buricului, unde ma suteaza. Am decis sa nu ma mai stresez deloc si sa cred ca ecografista a gresit, m-am uitat la ir-urile de la 20 de sapt si eru 0.39 si 0.44, deci in grafic. Bebe e in grafic, e crescut, placenta e buna (acum la 25 de sapt avea gr 1), lichidul e bun. Deci bebe meu e bine si activ si energic si dr Albu asa o sa sa-mi zica sunt convinsa. Cea mai importanta este vointa lui D-zeu cu care nu ne putem pune si eu ma incred in EL.

Anaxena arati super.Stiu pe tine te deranjeaza greutatea de pe cantar. Asa si pe mine ca toti zic ca am doar burta (eu nu pun la picioare si la fund)..asa in oglinda nu ma vad mare..dar cantarul....Desi sigur reusesc la 28 de sapt sa am max 9 kg luate, de 2 sapt ma mentin la 8.2-8.3, asa ca zic eu sunt in grafic. Desi maine sigur baxez ca ii fac ziua sotului si fac o gramada de chestii..uff.. Dar luni revenim la vechiul stil de viata

Fetelor eu sper sa nu treaca astia la 600 RON ca pentru mine e foarte naspa..le-am dat mult prea multi bani sa-mi faca asta..Asta ar insemna dupa 3 luni sa ma duc la munca..Uff nu vreau sa ma gandesc la rata la apartament, la masina..

Strumphy frumoase melodiile..daca afara e si putina ninsoare..Noi cand eram nici tata avea discuri cu colinde pe care le puneam de sarbatori si mirosea a cozonac in casa si a portocale..doamne ce frumos mai era... Eu la munca cu o sapt inainte de craciun eram deja cu Hrusca in urechi

------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

neata burtici va invit la o ca sunt matinala,asta ptr ca sunt fericita,ca a nins si ninge,in continuare si sunt topita dupa zapada mai rau deacat copii azi o sa ascult colinde

toate burticile

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Superrrrrrrrr! Acum am vazut eu de unde esti!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Aa, am uitat sa ma laud azi am facut 26 de saptamani!!!!!!!!!
Yoooooooohooooooooooooooooo

------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput