Fluturasi de martie-aprilie 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ANdreea, nu stiu cite kg ai luat, dar nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. Burtica ta e ca a mea acum, sa stii...Si-ti mai spun ca am luat 15 si 18 kg la sarcinile precedente..si le-am dat jos...eu care sunt mereu cu tendintza de ingrasare, darmite tu...Deci vorba ta, bb sa fie bine si sanatos ca nu mi se pare ca ai exagerat cu nimic, esti o gravida asa cum tb sa fie gravidele
La fel si SdcrishFara depresii dragele mele!!!!

nu de alta, dar ma apuca si pe mine acum...si vreau sa evit

Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

deea ,lalely eu zic ca nu trebuie sa va ingrijorati cu placenta atata timp cat bb este in grafic chiar nu e cazul , de multe ori ea imbatraneste mai repede la mamicile ceva mai in varsta

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

buna dimineata

m-am tzinut de cuvant si am pus pozele

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 24+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

ce burtica frumoasa!!!!! si tot micuta e!!! fata eu nu stiu unde sunt kg la tine.....le tii in buzunar???

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Are dreptate Lavi pai arati superr bine mamico!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

A nu a mai facut febra de ieri, sa vedem azi.
Bubitzele s-au mai estompt dar are momente cand sunt mai proeminente.
Sa vedem azi cum va fi.
E acasa de marti.

Va pe toate!

Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria

Sanatate puiului tau, sa se faca bine pana la ziua lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

crs eu ti-am dat te sfatul cu baia....si am profitat eu de el...

heiiii fetelor....ce aveti azi cu deprimarea????

nu e vb ca nu se dau jos kg dupa nastere, daca vrei cu adevarat nu exista impediment. eu am dat aproape 25 kg cat am pus plus inca vreo 10 kg, deci 35 de kg..... dar de ce sa mai trec prin asta, cand, pot avea grija de acum si dupa sa nu am nici un stres legat de kg.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Deea cred ca si pe tine te doare ca o fi pozitionat cu capul tot in jos 'down there' si orice miscare iti poate provoca dureri. Eu il simt si jos jos, si in dreapta si deasupra buricului, unde ma suteaza. Am decis sa nu ma mai stresez deloc si sa cred ca ecografista a gresit, m-am uitat la ir-urile de la 20 de sapt si eru 0.39 si 0.44, deci in grafic. Bebe e in grafic, e crescut, placenta e buna (acum la 25 de sapt avea gr 1), lichidul e bun. Deci bebe meu e bine si activ si energic si dr Albu asa o sa sa-mi zica sunt convinsa. Cea mai importanta este vointa lui D-zeu cu care nu ne putem pune si eu ma incred in EL.

Imi place cum gandesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si ca sa terminati cu deprimarea.... pun pt 5 min o poza cu mine in luna a 8-a sa vedeti o "tancheta" si de ce ma stradui eu acum si inca o poza de la 10 sapt de sarcina (prima sarcina!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

alina.n uite iti lansez eu invitatie,vino la vara cu bebe si sotul la munte stati la noi nui problema ,am eu decat o garsoniera nui vila dar e primitoare

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Strumphy eu acum ascult melodiile puse de tine, ca sa ma binedispun pana plec de acasa!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

ANdreea, nu stiu cite kg ai luat, dar nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. Burtica ta e ca a mea acum, sa stii...Si-ti mai spun ca am luat 15 si 18 kg la sarcinile precedente..si le-am dat jos...eu care sunt mereu cu tendintza de ingrasare, darmite tu...Deci vorba ta, bb sa fie bine si sanatos ca nu mi se pare ca ai exagerat cu nimic, esti o gravida asa cum tb sa fie gravidele
La fel si SdcrishFara depresii dragele mele!!!!

nu de alta, dar ma apuca si pe mine acum...si vreau sa evit

Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Eu nu sunt deprimata, Simo! Doamne fereste, e sotul care mereu ma binedispune! Munceste enorm sotul meu dar intotdeauna cand vine acasa e cu zambetul pe buze. Nu stiu cum de poate, dar eu il iubesc enorm. Si dimineata tot cu zambetul pe buze se trezeste si nu pleaca niciodata pana nu ma saruta si nu il mangaie pe bebitza. Si inainte sa fie bebitza, la fel facea, doar ca atunci nu avea ce sa mangaie.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput