Fluturasi de martie-aprilie 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac mama zice ca azi noapte a nins putin ca la ea in cartier era putina zapada in gradini si pe masini. dar pana m-am trezit eu la 9.30 la mine nu mai era nimic prin gradini, doar ud pe jos deci cred ca a tras o ninsoare mica azi noapte.
dar este un frig afara, cred ca este cu minus.

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi sa stii ca ma duc sa pun planul tau in aplicare trebuie sa aiba efect revin dupa cu impresii

s 21, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

ce fericita eram dimineata ca ninge.......acum a inceput sa ploua si se topeste zapapda care se asezase

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Scrish parerea mea sincera este ca te agiti degeaba. Asta a fost si eu m-am latit, din simplul motiv ca eram f slaba si aveam soldurile inguste. Inainte purtam marimea 0 la pantaloni sau 34, cea mai mica. Acum e normal sa ni se intample si noua asta, pentru ca bebe are nevoie de spatiu. Gandeste-te la minunea din burtica ta, nu te mai pune pe tine pe primul plan, intrucat dupa nastere o sa vezi ce repede vom da jos si o sa ne revenim, pe cat se poate la forma initiala. Ca o sa ramanem putin mai late, asta e, orice lucru pe care il faci cere un sacrificiu. Merita bebe sa te superi si sa fii depresiva??????? Eu cred ca nu si cred ca sanatatea lui si a ta sunt mult mai importante decat cateva kg in plus, sau celulita sau mai stiu eu ce.

Dorinuta, Millie, Ailed

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput

scrish dar nu ai de ce sa-ti faci griji. arati super bine. ce aripioare vezi tu?? acum tu nu te lua dupa noi ca am zis ca te-ai mai ingrasat... na, eu acum am vrut sa fiu sincera si am zis ca mi s-a parut ca parca in talie te-ai mai latit si putin in bazin. dar asta este de la sarcina nu cred ca te-ai ingrasat tu.
nici n-ar trebui sa-ti faci griji ca oricum asa slaba esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

nu pot sa spun asta andreea pt ca cezariana mea a fost de urgenta din cu totul alte motive...
tu ei vreu betablocant pt ea?

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

Mergi la inceput

Antguess iti tin pumnii sa fie totul bine si cu tine si cu cea mica. Roaga-te sa fie sanatoasa, ca frumoasa va fi sigur!

Simo

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mandreeac si eu tot 34 aveam fuste si pantaloni inainte de sarcina, acum am niste blugi 36 de gravi si cad de pe mine.., eu i-am luat ca 34 de gravi nu am gasit asa frumosi si cu model... si ma gandeam ca m,a umfluuu...

69/11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

nu pot sa spun asta andreea pt ca cezariana mea a fost de urgenta din cu totul alte motive...
tu ei vreu betablocant pt ea?

69/11

Acum ma duc pentru prima oara in sarcina cu problema mea sa vedem ce zice si un cardiolog, daca am voie sa fac efort sau nu. Mie acum multi ani imi spusese un cardiolog ca nu am voie, dar sa vedem ce spune si acesta.

Mergi la inceput

mandreeac ai mare dreptate.

antguess sper ca totul sa fie bine dar daca doctorul ti-a zis ca este bine atunci n-ai de ce sa-ti faci griji.

Mergi la inceput