Fluturasi de martie-aprilie 2011 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
ailed_dota spune:
dimineata mai pap in alte zile sunca gen de praga sau cascaval sau si una si alta dar nu tb sa depaseasca 60 g impreuna cu laptic cald, oricum imi variez regimul , nu pap acelasi lucru in fiecare zi si incerc sa variez carbohidratii in cursul zilei (orez brun , paste integrale fara ou, cartofi copti sau fierti in coaja, fasole ( dar nu mai incerc ca e jale dupa...), paine..
si legumele le variez si carnita... ieri seara am papat 25 somon afumat (facut crostini la cuptor cu paine graham)si 7 sardele la cuptor cu rozmarin si oregano ( o nebunie)
mami de
de 7 ani si ingeras si
23+cu 
69/11
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s mandreeac cred ca i-ai dat din emotii si lui S-a intamplat minunea mult asteptata 27+![]() |
Sa stii ca asa cred ca este! Incep sa ma pregatesc! Offfff Doamne, niciodata nu mi-a placut sa merg la dr!
La voi a nins? E asa frig aici, nu imi vine sa scot un deget afara.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26
Rares Andrei
simonacip spune:
Roxy, Andreea si Dorinutza, superbe burtici, fara exceptie!!!
Simona, mami de baieti
David, Matei si
26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
dorinut@ spune:
Fetele fug sa ma apuc de chiftelute, chicken fingers, rulada, salata boeuf..si mai vad.
Andreea succes la cardiolog, o sa fie bine.
pupici multi 

------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Ana-Maria
ailed_dota spune:
dorinut@[pofta]
andreea va fi super bine, tu sti ca mie dupa a doua sarcina insuficienta mitrala s-a micsorat( s-a micsorat gaurica din inimioara)
mami de
de 7 ani si ingeras si
23+cu 
69/11
scrish spune:
hello everyone
am intrat si eu sa vad poze si asa m am bucurat
yasmi, din suflet iti spun ca tot efortul tau a meritat, arati perfect!!!
doar burtica e de tine, in rest peste tot slabaaaa
felicitarile mele cele mai sincere

mandreeac, super tare si burtica si tu!! e asa mare si frumoasa
rares cred ca e in extaz

caditza e super tare!!
roxy, tie ce sa-ti mai zic...k m ai lasat fara cuvinte
esti la fel ca la inceput doar burtica creste si creste!!
si ce te invidiez ca nu ai aripioare la solduri cum am inceput eu sa fac!!

dorinut@, o mamica si o burtica super frumi

anaxena, poeta noastra
sincer, iti faci griji degeaba! arati genial
burtica de acum mi se pare mult mai mica decat la maria si arata perfect

eu acum de dimineata m am trezit cu o mega depresie...ca mi se pare k m am umplut de celu si aripioarele alea de la bazin m-au facut sa vad negru in jurul okilor. m am apucat sa fac niste exercitii prin casa si ce credeti? mi s-a facut rau
cred ca n am nici o sansa sa fac ceva de genul asta in sarcina, am mai incercat si tot cu ameteala si sfarseala m-a luat...nu am incotro decat sa astept sa nasc. imi place sa fiu insarcinata dar totodata imi e asa dor de abdomenul meu plat...oare o sa l mai am vreodata la fel?
s 21, in asteptarea baietelului nostru minunat
ailed_dota spune:
scrish, ai grija iubita..!
Sa sti anaxena ca mi-a placut simtul umorului din poezie si desi n-am vazut pozele ca numai am parola sunt convinsa ca arati supeer si sunt mandra de tine( esti doar nascuta in aceeasi zi cu mine), dar cred ca ai starea asta de la oboseala
yasmy de abia astept sa vina miercuri sa ma internez sa vad cum imi ies rezultatele si sa intreb dr ce si cum....
mami de
de 7 ani si ingeras si
23+cu 
69/11
bb_yasmi spune:
heeeiiiii cris ce e cu tine burticutzo???? cam dese depresiile astea....ia vezi ca ajung la tine cu batu'.....tu nu vezi ce minunata esti??? arati 
minunat!! sunt sigura ca dupa ce vei naste nu vei fi nevoita sa faci nici un sacrificiu pt a reveni la forma dinainte!!! 
ia fa un baita cu spuma apoi fa un gomaj usor cu faina de malai apoi hidrateaza pielea cu o crema grasa si vezi ce bine te simti dupa@!!!!
hai capul sus.....nu exagera, ca am vazut pozicile tale....si sa stii ca sunt tareeee invidioasa 

te 

mi-ai facut ziua asa frumoasa!!!! 

mami de fetita cu codite 3+ si
luna a 7-a

antguess spune:
hello
Am revenit si eu...mult mai scrieti mai fetelor ca eu NU AM CUM SA CITESC TOT desi incerc.
Am fost azi la dr mea pt a vedea rezultatul de la morfologie. imi faceam griji cu lichidul amniotic ca am AFI 9,32 si Dr iosup a zis ca nu e bine. Doctora a zis sa nu imi fac griji pt ca normal e AFI intre 8 si 15 si ca intradevar sunt la limita inferioara dar ca nu e asa de grav. m-a pus sa beau 2 litri de apa minerala pe zi..mai slab mineralizata ( cica retine apa in organism) asa ca...m-am pus pe baut
tot la morfo arata ca fetita mea are un rinichi mai lenes dar..din nou, a zis dr sa nu imi fac griji
Luni ma duc sa repet analizele de sange si sa imi mai masoare odata cantitatea de lichid sa vada daca e mai bine dupa cateva zile de baut apa....sper sa fie ok
Pe mine ma mai ingrijora si placenta care este de 35mm dar dr zice ca e super ok sa stau potolita si sa nu ma mai panichez.
In rest totul e bine, ne-am hotarat la nume, va fi Antonia Nicole
am poze cu fatuca, e frumoasa foc si seamana cu tati...frunte lata, ochi mari ( de broscuta) pometi inalti ca tati...dar de gura nu pot sa spun nimic pt ca nu se vede bine:) sper sa nu fie gura mea ca e prea groasa...nu da bine si cu ochisori mari si cu buze prea groase ...hehe..c.e griji imi mai fac si eu. adevarul e ca imi doresc sa fie perfecta si extrem de frumoasa..:)
va pup bebelusi si va urez o zi minunata , acum ma intind un pic pt ca fi-mea are chef de joaca si vreau sa ii simt miscarile cat mai bine
Mami mandra a lui Dani (7 ani) si
21+ cu o
Antonia Nicole
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota dorinut@[pofta] ![]() andreea va fi super bine, tu sti ca mie dupa a doua sarcina insuficienta mitrala s-a micsorat( s-a micsorat gaurica din inimioara) mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu ![]() 69/11 |
Si insuficienta asta a influentat tipul de nastere?

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26
Rares Andrei