Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani celor ce poarta numele Sf Ap Andrei!

Noi vineri am plecat la Targu-Frumos. La plecare am inceput sa fac febra! Si 3 zile am tinut-o cu febra, frisoane si dureri in gat,de nu-mi puteam inghiti nici saliva! Cu 2 saptamani in urma sotul meu a avut la fel si cred ca de la el mi se trage! Prea multe nu am putut sa i-au, m-am tratat cu Humex, aerosol cu prospan, frectii cu spirt si otet si comprese cu spirt si otet la gat si m-am pus pe picioare! Ne-am felicitat finutul, printre starile de rau i-am facut si tortul. Cumnatul meu se simte rau, are dureri dar e bine ingrijit de sora mea! Ea e asistenta medicala si e un mare avantaj ca stie ce sa-i faca!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Gata..am incarcat cateva poze..la inceput sunt cam amestecate dupa data..dar nu am mai stat sa le schimb,daca aveti rabdare si chef le gasiti de aici:

http://www.dropshots.com/MariasiDarius#date/2010-05-23/19:16:58

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ioana al naibii purece
sorilea din toamna care vine,o voi duce la gradi,am gasit o locatie care nu ma usuca de bani,grupele de copii sunt mici ca sa se poata ocupa doamnele de acolo de ei,programul de de dimineta si pana seara la 17:00,sambata si duminca o sa stea acasa cu mami si tati,au program de masa si papica ok,joaca,somn si activitati in afara gradinitei..deci e bine zic eu,ca alta solutie nu am.
alynta bine ca ti-ai revenit.Copii ce fac?multa sacatate cumnatului
maria ce trasaturi de flacau chipes are..la voi deja a nins?

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Maria am vazut-o pe tunsulici! Draga de ea!
Cris Multumesc! Maria are program de stat in brate seara, dar in sus! Vrea atentie, sa vada baietii! O pun in scunel si de acolo priveste! Matei o linge bine pe frunte si ochi-el zice ca o pupa! o mangaie! David ii zice ca o iubeste si la fel o mangaie si pupa! Matei e argintel viu! Ieri mi se urca intr-un sertar ci jucarii mai sus montat! A primit o palmuta la fund! El nu prea a incasat-o, dar se obrazniceste si trebuie!
David are 2 activitati la gradi pentru care ne pregatim! Pe 7 dec sunt zilele gradinitei si participam la concursul "Miss Prajiturica"! Fac prajituri acasa si la gradi le ornez, pudrez cu zahar impreuna cu David! O parte dintre ele vor merge la copii bolnavi dintr-un spital iesen! Am inteles ca vor merge copii sa le ofere, a doua zi! Pe 18 dec avem serbare de Mos Craciun la Mall. Are de invatat poezioara. Va fi costumat spiridus ca toti baietii si fetitele fulgusori!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

LA multi ANI bondareilor aniversati Denis Andei de DAniela, Razvan Andrei de Claudia si Andrei Razvan de Ana, mamicutelor aniversate Andreea P, Andreea S, sot de Ioana si tuturor ce poarta acest nume frumos.
Astazi l-am adormit pe Mihnu fara tzitzi, a cam marait dar nu am ce sa fac..Lui ii plac oricum sii suzeta, si biberonul asa ca teoretic nu o sa fie greu de intarcat, oricum productia e pe final...

Truc care poate va ajuta sa le dati fructe (la noi a mers dupa o pauza de aproape o luna cand refuza zilnic indiferent de ce fruct ii ofeream) : fructe moi pe care se pot mesteca usor (clementine, portocale, kiwi, banane, mango, pere) facute bucatele pe care i le servesc cu scobitoarea, mai nou vrea sa infiga el, dar nu reuseste asa ca ii infig eu in bucatica si ii pasez scobitoarea sa puna el in gurita. BAFTA !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cris, ce domnisorica ai tu acolo!
Sabina are 14 kg la 3 ani si 4 luni si 105cm .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Intru pe fuga, doar ca sa urez LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Sfantului Andrei! Deci si mie Multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune pe care mi le-au trimis.

Mi s-au anuntat ceva musafiri, asa ca stam la povesti maine. PA!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Concurs Clipe de vara - ser1, ser2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele ANDREI si ANDREEA!!! sa fiti fericiti si iubiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

imi pare rau ca nu am putut intra zilele astea sa citesc, dar nu ma simt bine deloc. va spuneam acum ceva timp de o tuse ramasa dupa o raceala din septembrie. nici acum nu a trecut aceasta tuse, tusesc pana imi vine sa vomit. asa ca m-am hotarat sa/mi fac ceva analize. ieri am fost si am facut o radioscopie pulmonara, din care a reiesit ca nu am pneumonie sau tbc , dar am bronhiile fff incarcate. azi am fost cu rezultatul la un dr pneumoftiziolog (spun bine?) care ma suspecteaza de un astm pe fond alergic . sper sa nu fie asa. deocamdata mi-a dat un tratament pentru 10 zile, dupa care, daca nu cedeaza sau nu se amelioreaza, voi continua cu noi investigatii. de la pastilele astea, am asa o stare de somnolenta...de nu vad nici tastatura.

alic, imi pare rau. si sa fie bine data viitoare!!

relusha, sigur se va intoarce bebe in pozitia buna, mai e timp suficient!! vei naste normal??

trimit si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Am mai prins o clipa libera fara strumf si va trimit niste poze
http://picasaweb.google.com/sorilea73/SfarsitDeNoiembrie2010?locked=true#

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput