Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)
Raspunsuri - Pagina 19
philip spune:
am fost la vizita la dr de 18 luni. cica ar avea 11.300 kg si 86.5 cm (desi masurat de mine ar fi mai scurt cu vreo 2). a facut a doua doza de vaccin antigripal si acum am emotii ca dupa prima a facut febra marisoara si a doua doza de hep A. a plans un pic. dr a zis ca man a se prezinta frumos si ca se dezvolta bine. acum doarme, il astept din secunda in secunda sa scanceasca
ca asa se trezeste cand nu=i mami langa el.
maria, pupici speciali lui Darius azi.
dicirstea spune:
La multi ani, Nicholashilor!!!!

si Bogdanilor-Nicolae
ce coincidenta)
Da , a fost conjuctivita. A fost soata cu el la dr, dar tot vreau sa schimb pediatra...am psu odata un subiect special cu traba asat si nu am primit nicun raspuns..
Pe scurt: a fost ok garasonele dat, doar ca e ptr copii mai mari de 8 ani, ideea e ca pana seara nu-i mai lacrima ochisorul, doar era rosu. Numai ca drumul si statul mai bine de o ora in sala de asteptare i-a facut mai rau decat conjuctivita. a inceput sa tuseasca foarte rau de acolo, asa ca am plecat cu reteta de antibiotic Klacid, un sirop e tuse de la himalaya, doar ca e ptr tuse uscata si noi avem expectoranta ptr care luam deja humex si stodal, nu recomandat nicio protectie ptr flora intestinala, doar antialergic.
Nu mi-a dat reteta ptr aerosoli, am aparat (Multumesc Narcisica
) dar imi trebuia reteta si dozajul substantelor.
La farmacie am cautat medicamentul cu cei mai multi indulcitori dar tot nu am reusit sa-l fac pe Th sa inghit macar 2 ml de antibiotic.
A vomitat si sufletul din el saracul
dupa ce ca nu a mancat de vreo 3 zile decat lapte de la mine

Si ca sa fie tacamul complet...si eu sunt plina de muci, abia respir, abia inghit...stiu ce ma asteapta
Nu credeam sa ajuns sa spun vreodata...cum sa il intarc pe Th?
Nu bea pic de lapte, doar daca mai fura biberonul lui Matei ia cateva guri, numai ca sa fure, nu sa bea.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
andata spune:
Buna, stup. Revin si eu la civilizatie dupa ce cateva zile nu am avut net si telefon fix ca au furat tiganii cablul. Nu stiu cand reusesc sa recuperez, dar incerc.
Pupici bolnaviorilor.
La multi ani sarbatoritilor zilei de ieri, ca deja am depasit miezul noptii.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">Participam si noi la concurs - un vot va rugam - ant-1 si ant-2
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa..haideti la o 
,perfuzabila cu nes
ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

ohilip tare mult imi place de baietii tai cat de bine se inteleg si ce frumos se joaca impreuna

dici offf,multa sanatate 
andata e chiar rasu-plansu ![]()
ce fac copiii?tu ce faci?
brotacul tero-sectorist
MIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA 

BAZAR
andata spune:
Cris, in linii mari suntem bine, doar cu bugetul zdruncinat serios. Acum cautam un avocat specializat pe penal sa vedem cum ne recuperam cheltuielile de la ala cu accidentul. Politia nici nu a inaintat inca dosarul si probabil ca daca nu ii pistonau aia de la ITM il faceau pierdut. Fir-ar, m-am saturat de traiul in Romania.
Terorista inca nu ma lasa la calculator in timpul zilei, abia reusesc sa intru cateva minute in timpul zilei. Cand doarme ori incerc sa mai modific poze sa le pun pe blog, ori bijuteresc.
O sa incerc insa sa recuperez.
A, si mai am o problema, nu am reusit inca sa o intarc. Al meu sot rade ca si la majorat in loc sa petreaca o sa dea o fuga pana la mine pt o gura de lapte. Datorita parlamentarilor insa, nu va avea atunci o mama pensionara
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">Participam si noi la concurs - un vot va rugam - ant-1 si ant-2
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
clodyac spune:
BUNA dimi
Urez si eu cu intarziere "La multi ani!!!" pt Sf Nicolae sa fiti cu totii sanatosi 
Cris ms frumos asa e acus e 23 ... si vreau si eu o cafea mareeeeeee
La noi mosul a venit doar cu fructe .... care ii plac lui razvi foarte mult
Cam atat va pup 

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
strunfita spune:
Neatza!
Cris, mersi de cafea! Am nevoie, nu stiu ce-s asa nauca de cap 
Dici, sanatate multa! De ce nu incerci remedii homeopate? Nici Andreea nu vrea deloc vreun siropel, noroc cu granulele ca nu le refuza.
Hi, hi , pe fiica-mea vad ca n-o intreceti, ea zice ca are te (trei) ani, asta pentru ca ea numara te, te, te
(unu, doi, trei).
La multi ani Nicholas de Maria si Andreea! (scuze de intarziere, nu stiu unde mi-a stat capul ieri)
Andreea, tin pumnii sa nu faca febra Nick
Am vazut pozele, ce freza mortala are Nick!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
Vreau sa deschid un subiect care ma macina de multa vreme.
Noi incercam sa mancam cat mai sanatos si cu cat mai putine e-uri. Dar sunt convinsa ca inca avem o gramada de alimente ce contin e-uri, de ex. ciocolata kinder a lui Bogdan ...
Chestia este ca inca nu ne permitem sa mancam 100% bio din punct de vedere financiar, si din pacate am ajuns sa nu fiu 100% convinsa de produsele bio...
Ce faceti voi ca sa gatiti cat mai natural? De unde cumparati carne (ca si puiul e hranit cu antibiotice si concentrate?)
As vrea sa dam fiecare exemple de mancaruri/alimente cumparate care contin cat mai putine sau deloc e-uri/conservanti/coloranti samd ...
Revin, am o sedinta de la 10.30.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
SoriLea spune:
Salutare dragelor
Narcisica nici voi nu l-ati tuns pana acum? Credeam ca am ramas singurii cu plete ![]()
Alynta daa, asa faca cand ii pun dusul in cap. Doar daca si-l pune el e bn, dar inundam vecinii
Ce-ti mai fac ingerasii, s-au bucurat ca a venit mosul?
Alynta si Serialbastre sa va traiasa Bogdan-Nicolae, sa fie sanatosi. Dar ce coincidenta.
Philip sa-ti traiasca ingerasii. Vizionat poze, tare dulci ca de obicei.
Maria-bunica sa-ti traiasca puiutul si te mai asteptam, si cu ceva poze recente 
LauraOana drum bun si sarbatori fericite alaturi de cei dragi 
revin...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea -
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Philip cum e Nick, sper sa nu faca febra, sa treaca cu bn peste vaccin 
Narcisica nici eu nu stiu sa prepar napi
, ai gasit vre-o reteta pana la urma? Cum au iesit?
Dici nu stii ca asa se intampla de obicei? Pleci la medic cu una si vii cu zece
. Si totusi i-ai dat garasonelechiar daca era pt varsta asa mare? Ce fel de tuse e? I-ai facut aerosoli macar cu SER?
sa treaca rpd raceala si sa-l intampinati cu bn pe mos craciun 
andata bn ai revenit si ma bucur ca sunteti bn.
strumfita nu stiu daca intradevar exista ceva 100% bio, ca nici eu nu am incredere in ce-i pe piata. Lui Razvan am incercat pe cat posibil sa-i prepar mancarea din produse achizitionate de la socrii de la tara, care stiu ca sunt 100% naturale. Dar nu reusesc tot timpul sa am numai produse bio si mai bagam si E-uri
. Dar ar fi interesant sa aflam mai multe detalii, poate una stie ceva, alta altceva si asa incercam pe cat posibil sa-i ferim de concentrate ![]()
Cris tu ce mai faci, te-ai dat la fund? Ce face Mirunica?
Otilia, AnaMicu pe unde sunteti? Sunteti in curatenia de sarbatori? 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea -
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois