Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

IOANA ti-am scris PM!

ALINA, ce bine ar fi ce ai aflat tu...multumim de tratatie

DICI incearca colargol 1% usuca mucii sau oftamezone, daca crezi ca te ajuta iti imprumut aparatul de aerosoli cu mare drag; iar pentru ochisori la greu lapte de-al tau , eu am patit-o asta-vara cu ochi rosii si umflati si in 24-36 h de pus cateva picaturi de laptic eram vindecata; sanatate multa; dulce rau Matei, chiar ma gandeam ca nu ne mai spusesei demult perlutze

RAspund acum din amintiri...

ANAELA, rau ati mai tras-o si voi, va uram muuulta sanatate

ANDREEA P, La multi ani lui Nicholas

SORI, frumosi carliontii dar greu cu transpiratul, carliontii nostri sunt mult mai mici si nici eu nu ma indur sa ii tai, pana la primavara rezista

LAURAA, e o dulce Maya si nu se vad kg mai multicele, in ce consta regimul impus de pediatra ?

LAURA OANA distractie placuta in Canada, pe noi ne bate gandul sa emigram acolo....

OTILIA, pe unde umbli?

CRIS, ce mai face Miruna ?

CARLA, sa scapati repede de raceala. Mi-am amintit ca tu nu ai facut Sabinei RORul ;eu l-am facut doar de teama de a nu avea pb la inscriere la gradinita, la voi cum a fost ?

SERI, eu am in famile a se citi soacra, nasa , comentatori ai regimului alimentar sanatos pe care incerc sa i-l fac copilului; nasa chiar se incapataneaza sa ii dea prajituri inca de la petrecerea lui de 1 anisor si chiar de curand la ultima vizita, numai ca am copil educat si nu refuza.

ANDATA, cum mai e sotul ? bafta multa si reface rapida.

FETELE, cine imi da si mie o reteta cu napi (am primit de la o prietena a mamei, cultivati in gradina ei)

Gata ca e cam lung mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Anaela ce episod urat cu manuta! Dragul de el!
Sori da suparat mai este la dusuit pe cap!
DanaMi cum e cu sarcina?
Strunfita ti-am vazut sportivii! Cresc vazand cu ochii! Da..urata faza de la gradi! Maine ne intalnim cu parintii la o activitate si sa vedem ce se mai discuta!
Raluca Ioana sa stapaniti sanatosi bucataria! E foarte moderna!
Gaza e o dulce!
Deci multumesc pt raspunsul legat de oftalmo!
Serialbastre eu nu am reusit "performanta" ta! Ai mei nu prea mananca bomboane, caramele si ciocolata! Dar adora torturile mele, prajiturile si produsele de patiserie! Prefer sa i le fac eu decat din comert unde sunt imbibate de "E"-uri!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Am uitat pe
CARMINA, am admirat puiutii tai, Andreea o dulcica si a crescut mult de cand nu am mai vazut-o.
RALUCA, si gaza ta e o dulce tare in pozele de la mare.
DANAMI, cum mai e Bubu ?

Noi ne-am distrat sambata seara pe uratenia aia de vreme in AfiPalace am baut un ceai super bun, iar Mihnu nu mai vroia sa plece, un molist in devenire .
Mosul a adus o carticica cu animale domestice si sunetele specifice, niste chestii de inlantuit (nu reuseste inca), reductor wc, mocheta cu stradute - foarte incantat si el si noi, o caciulita pe care a tinut mortis sa o lase tati in ghete azi dimineata la plecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

voi ati scris mult,eu recunost ca am cam tras matza de coada si acum am de recuperat de-mi vine rauiu,dar bag tare pana nu se trezeste sectoriciul

clody hai ca nu mai e mult pana pe 23 si or as fie niste sarbatori super frumoase cu familia intregita in jurul bradului
laurraa ce frumos e la voivreau si eu zapadaaaaaaaa...vai,ce scumpa e Maya miruna daca o intreb cati ani are imi ridica cate un degetel de la fiecare manuta si spune "do,do" adica 2 si cand o intreb "cum te cheama" imi raspunde ca liluna
dici nu stiu ce sa zic cu ochisorul la baiat cred ca e mai ok sa-l vada un medic
serialbastre e bine macar ca nu ti-au atras tie atentia ca de ce privezi fata de "bunataturi" cum am patit eu la ziua finutzului si m-am certat cu ele ca la usa cortului ca sa-i mai dea pe furisconcluzia..nici ca mai calc pe acolo cand sunt si respectivii si daca ii vad pe strada ii ocolesc.
alynta asa m-am gandit si eu cu mamicile care deja sunt in CIC ,dar acum am si confirmarea vadmiruna doarme la ora asta,si ce bine e sa am si eu putina liniste ca de azi de dimineata casa e vraiste
narcisica chiar nu stiu nici o reteta cu napi..sorry

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Dau si eu de baut pentru Bogdan-Nicolae! nu al Alyntei, al meu!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

tuturor celor care poarta numele Sfantului Nicolae!

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumim-multumim, si daca va era dor de ai mei:
www.apha.shutterfly.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!

Intru pe fug sa urez si eu "La multi ani!" si sa traiesti sanatos cu numele Nick de Philip!
"La multi ani!" si tuturor sarbatoritilor!
Va multumim la toate pt urari,noi ne-am sarbatorit dupa-amiaza cu toata familia,a fost tare bine..
Darius a primit multe cadouri...si a fost tare fericit si cumintel azi de ziua lui!
Sper maine sa imi gasesc mai mult timp si sa recuperez tot..azi am fost in contra timp!
Fugim la baita,va pupam si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisica28
LAURA OANA distractie placuta in Canada, pe noi ne bate gandul sa emigram acolo....

..eu deja vizitez a 4 a oara canada..tatal meu biologic a emigrat acum 17 ani acolo...daca ar fi sa aleg alta tara decit austria si eu as pleca in canada..dar pt mine europa e europa si deaceea nici nu ma gandesc sa plec..imi place foarte mult cind ma duc acolo..dar si cind ma intorc imi vine sa pup pamintul european

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

narcisica ce sunt napi?

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput