Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)
Raspunsuri - Pagina 17
CarlaV spune:
Dici, sanatate la prichindel, seamana cu conjunctivita. Asa muceste si Larisa, exact cum ai descris tu, si se ineaca in somn cu mucii si ii ajung pana la barbie si face balonase cu ei
. Partea "buna" in tura asta de viroze este ca Larisa isi sufla nasucul mai bine decat sora-sa, care pana la 3 ani si 3 luni a avut o singura raceala.
strunfita spune:
Alynta, m-am ingrozit citind de educatoare, ma tot gandesc cum poate sa zica asa ceva.
Andreea S, broscuta am avut-o numai in vara, am gasit-o pe langa casa si am tinut-o toata vara in curte. In octombrie am dus-o la un parau care e destul de aproape de casa, nu prea manca si am zis ca e mai ok sa stea in mediul ei.
Anaela, groaznic prin cate ati trecut! Sanatate multa!
Sori, Carla, Cris, Maria, Andreea, Ioana, Laurraa
mare!
Raluca, bine ai revenit
Am vazut poze, sunteti foarte draguti!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
Dici, sanatate multa! Probabil ca Th si-a dus mana la ochi, in general asa ajung secretiile si in ochi
sa treaca repede.
Carla, multa sanatate Larisei!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
SoriLea spune:
Salutare dragele mele 

LA MULTI ANI

CU SANATATE TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF.NICOLAE si sper ca ati gasit ghetutele pline de daruri de la mosul 
Dici noi ne-am vindecat cu picaturi Nettacin(dupa o zi nu mai aveam mai nimik - dar n-ar strica sa-l vada si medicul )
sa treaca mai repede si sa nu mai doara. Cat despre dulciuri
al meu s-a invatat la caramele (cel mult 2/zi si nu zilnic si jeleuri
).
buluna multumim
Da, suntem baietel, cu toate ca mai toata lumea ma intreba pe strada daca e fetita si cand spunea-m ca nu, venea imediat remarca "daca era o fetita nu avea parul asa"
Lauraa saru-mana
.Vazut bucalata mica si frumoasa. Si noi spunem ca avem "unu sau una" ani si arata si cu degetelul ![]()
Clody bn ca sunteti sanatosi. Te inteleg perfect ca stiu cum e sa fii singur si sa vrei 5 min respiro.
Pe noi ne-a atins miercuri o raceala mica. A inceput imediat ce am venit de-afara cu mici siroi, apoi incet-incet tuse. Am bagat imediat tratament si pana sambata am fost ok. Razvan cand vede MOSUL la tv zice baba-baba
Cand il intrebam ce-i aduce mosul spune BOBO si BUU (masina).
A fost tare incantat dimineata gand a vazut cate cadouri primise, nu stia pe care s-o ia mai intai si ce sa desfaca mai rpd 
intregului stup
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea -
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
CarlaV spune:
La multi ani celor cu nume de sfant!
A venit Mosul la fetele mele, cate o hainuta si o jucarie la fiecare si o carte de colorat Sabinei. Mi s-a parut aiurea sa le pun fructe in cizme, daca la noi sunt la ordinea zilei si la liber. Cu dulciurile ma lupt si eu sa nu le dau, dar vad ca Saby imi mosteneste dependenta
.
Larisa ridica un degetel cand o intreb cati ani are si zice "doi"
.
Serialbastre spune:
Buna dimineata!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! La multi ani tuturor celor cu suflet de copil! 
Cezara a primit dimineata un puzzle din sase cuburi mari, e incantata de ele, le plimba prin casa.
Legat de dulciuri ... am fost sambata la o petrecere de copii (aniversarea finutei de 5 ani) si aproape toata lumea s-a uitat ciudat la mine ca nu-i dau Cezarei ciocolata, tort, suc ... am auzit si ceva comentarii prin spate, binenteles ca nu le-am bagat in seama. Ce-i drept nici nu a cerut, doar sampania a gustat-o. La Cezara au avut succes castravetii murati!
O zi senina tuturor! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Concurs Clipe de vara - ser1, ser2
Bebe Beca spune:
La multi ani celor doi Nicholas ai nostri!
O Nicoleta avem?
Fetele mele se joaca acum, au primit dulciuri si un cort cu bile, acum sunt calare pe el.![]()
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
26+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
SoriLea spune:
Serialbastre si eu am auzit astfel de comentarii acum o sapt cand am fost la un chef. Nici eu nu i-am dat nici macar sa guste ciocolata, suc, prajiturele, bomboane si tot ce contin cacao, ciocolata ...etc In schimb ii plac ff mult placintele cu mere si dovleac facute in casa.
BebeBeca cum se impaca fetele cu cortul? Il avem si noi, dar Razvan rupe bilele cu dintii si apoi le rupe in doua. A ramas cu jum din bile, iar cortul il taraste prin toata casa 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea -
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
alynta27 spune:
Va ofer
ca azi e si ziua sotului: Nicolae-Bogdan!
La multi ani Nicolae si Nicoleta!
Stiu din surse sigure ca noi ramanem pana la 2 ani in maternal si cu 85%. Acum se discuta de ce va fi!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra