Strumfi de iulie-august 2007 (203)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

Fetelor si noi suntem in aceeashi situatie.Deabea ce l-am dus la gradi ca a venit iar cu mucii pana la genunchi si nu numai mai sunt si verzi iarashi.Imi e o frica sa nu faca iar otita de numai.Ii pun non stop picaturi dar s-a saturat si el.Am fost la n medici am cheltuit o carutza de bani sunt SATULA.Toti imi dau medicamente diverse nimanui nu ii pasa ce i.am dat pana in momentul de fata.Ies din farmacie cu cate o punguta in valoarea de ... multi bani.Ultima reteta am aruncat-o va spun sincer.Cate medicamente sa ii dau?!
In minunata zi de 1 decembrie am stat ca un rahat in ploaie si ma gandeam cum e orashu blocat la numai -2 grade.Lumea se batea EFECTIV sa intre in autobuz (cel care inlocuia tramvaiu 41) am renuntat la un moment dat.
Partea buna este ca am reushit in sfarshit sa deschidem un coafor sper din tot sufletul sa mearga daca nu jur ca ma mut in Zimbabwue. Magazinul cu fleacuri pe care il avem merge mizerabil spre execrabil...nici nu vreau sa ma mai gandesc...cati bani am aruncat pe apa sambetii asta e.
Sper ca voua fetelor va merge mai bine in perioada asta.

Luna am vazut steluta, e superba adelise si pare atat de matura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, foarte frumoasa serbarea si decorurile si costumele, iar Adelise a fost superba, ca intotdeauna . De ce erau desculti ceilalti copii?

Daca sunteti interesate, am jucarii facute in Germania, Austria, Ungaria, de calitate si la preturi foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

ce jucarii carla?de baietzi?!

Mergi la inceput

Vivela, la avatar este ecografia finutei, la 12 sapt.

Mioara, spor la treaba, sa va mearga bine coaforul, daca restul abia se taraie.
Jucariile sunt si de baieti si de fetite, de creatie, de rol, puzzle, papusi, vehicule, de exterior, de nisip, logice, de societate, de bebelusi, accesorii, decoratii... de toate varstele si pentru toti copiii. Vorbim pe mess daca vrei, iti pun pozele cu ce primesc la inceputul saptamanii viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Deci: a plouat toata ziua si apa a inghetat pe masina, aveam o crusta de gheata transparenta de jumatate de centimetru de jur imprejurul masinii, cand reuseam sa scot cate o bucata se spargea ca sticla si taia la fel. Sper ca a facut vreun prieten poze, ca eu n-am apucat.
In situatia aceea nu reuseam sa curat geamurile cu incalzirea masinii nici intr-o ora. E ciudata rau vremea asta, e foarte frig si ploua torential, nu mai inteleg nimic.

Deci: era in aspic.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Era bine sa fie in aspic, se rezolva cu un cutter sau tremura cand mergeam. Asta era gheatza groasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

foarte frumoase pozele Luna! Si Adelise o scumpica, ca de obicei.

Snowbunny bafta multa cu salonul. ai avut curaj sa te mai apuci de ceva pe criza asta. In mod normal ar trebui sa mearga dar iti trebuie mana de lucru buna si clientela. In general mana de lucru buna isi aduce si clientela. Nu te desnadajdui daca la inceput va fi mai greu. Pana la urma trebuie sa mearga.

Vai cand aud vestile de la alte gradinite chiar ca nu imi vine sa le mai duc pana dupa 5 ian. Chiar ma intrebam de ce asa multe otite?

Vivela nu le-am spus inca nimic fetelor, aman cat pot si le voi spune ca au plecat peste iarna la o familie care are grija de ei pentru ca noi nu stam tot timpul acolo si nu ne putem ocupa de ei, dar la primavara ii aducem inapoi. Am inteles caa au fost bine primiti si toti au fost incantati de ei, i-au indragit. Pai sunt mumosi manca-i-ar mama pe ei de golani! Deja mi-e dor de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

De bine ce m-am laudat ca nu s-a imbolnavit Catarina des a vomitat ieri si am fost sa o iau de la gradinita. Bine ca nu are febra. Acum e bine, vad ca nu mai vomita.

Ieri am vazut un film care m-a intors pe dos pur si simplu. Precious, pur si simplu nu mi-l pot scoate din cap. E despre o fata abuzata de mama si de tata de la 3 ani. Tasu ii face si 2 copii

Stiu ca e un film dar cand ma gandesc la toate fetele sau baieteii abuzati ma apuca depresia si furia pe mamele care nu fac nimic ci din contra abuzeaza si ele de copii

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Am scris de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

of, Stefania, sanatate multa Catarinei.

la ce filme te uiti si tu ...trebuie sa antidotezi cu Babies, e f dulce, dulce filmul, uite aici traillerul:

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput