Avertismente DC
As avea si eu o intrebare( poate nu am cautat eu destul sau nu m-am priceput) dar exista vreun loc unde sunt notate avertismentele date fiecarui user?
Sau apasand pe numele lui poti cumva gasi cate avertismente a luat pana acum fiecare, cand si de ce?
Unii sunt veterani cred si atunci macar am putea afla cu cine sa nu ne batem in jigniri .
Multumesc anticipat.
Raspunsuri
marius spune:
Conform pct. 27 din regulament unde se precizeaza ca sunt monitorizati utilizatorii care au avertisment atat ca si activitate cat si ca si numar sau tip de avertisment dar si intervalul de timp in care s-au derulat aceste avertismente - este clar ca exista o astfel de evidenta ca sa o numim astfel, dar nu este publica.
Pe scurt desi un avertisment "expira" dupa perioada mentionata asta nu inseamna ca nu exista "istoricul" negativ al avertismentelor.
In baza acestor monitorizari se pot lua deciziile de la punctul 27, in cazul in care se ajunge la astfel de decizii.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ioanadara spune:
Marius, este clar ca exista undeva o monitorizare dar noi ca utilizatori nu putem avea acces la ea?
Intervalul de timp expira bine merci, persoana respectiva e iar "curata" , apoi iar are alt avertisment si iar expira termenul si tot asa la nesfarsit poate lovi si totusi uneori apare imaculata ca zapada.
Poate totusi daca s-ar vedea lista in spate ar fi mai atenta la ce posteaza .Si stiind altii cu cine au de-a face ar fi si ei cumva pusi in garda.
marius spune:
Asa cum am precizat un utilizator caruia i-a expirat perioada de acordare a unui avertisment nu este "curata" ca sa utilizez termenul folosit de tine.
Avertismentele ca si evidenta raman si cui si cand si de ce deci fisa cum s-ar spune. Reciteste te rog pct. 27 si ai sa remarci acolo ce se poate intampla daca un utilizator are avertismente multiple primite intr-o perioada de timp definita. Nu recomand nimanui sa incerce sa vada daca se intampla sau nu ceva cu acest pct. 27 pentru ca la o adica se aplica ce scrie acolo si asta o poate sti oricine, de aceea este publicat acest regulament, de aceea este obligativ acest regulament.
Asa cum am mai spus, nu este publica acesta evidenta, ramane in sarcina noastra sa administram si acest aspect.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa