Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (120)
Raspunsuri - Pagina 4
misssexy spune:
Vai de mine....nu mai vb de checuri ,fursecuri ,ca i-mi lasa gura apa...,si n-am voie sa mananc dulce .Am glicemia cam mare
missy 29+ cu
bebelu86 spune:
noapte buna burtici!!!
numai stau k numai pot de somn
ne auzim maine de im un pic, inaine sa plec la baby expo
somn usor tuturor si fara prea multe drumuri la baie
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria
misssexy spune:
Noapte buna BEBELU ,si somnic pufos tie si ingerasului tau .Mi-am schimbat semnatura,deh ,am trecut in 30 sapt.
ALINA 30+ cu ALESSIA
missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misssexy Noapte buna BEBELU ,si somnic pufos tie si ingerasului tau .Mi-am schimbat semnatura,deh ,am trecut in 30 sapt. |
felicitari, inca 10 si gata
carmen
32+ cu Andrei
roxx26 spune:
Misssexy, sa stii ca fursecurile mele contin doar 100g zahar brun (pe care il poti inlocui lejer cu fructoza), iar umplutura e magiun de prune de topoloveni, care nu contine zahar deloc Asta pt ca am avut si eu un morcov cu glicemia acum cateva luni, acum e ok, dar sunt destul de precauta.
_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste
misssexy spune:
Fetelor,voi ce mai mancati pe parcursul zilei??? Ca eu nu stiu ce sa mai mananc,si nici ce sa mai gatesc .Gatesc pt 3 barbati (sotul,tata si fratele) ,asa ca astept sugestii de la voi,ca eu una nu mai am idei.
ALINA 30+ cu ALESSIA