Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (120)
Raspunsuri - Pagina 3
Mayane spune:
Salutare fetelor!
Bine ca am fost in saptamana de miere, nu in luna de miere...Mi-a luat o zi sa recuperez cu cititul, daca lipseam o luna pierdeam tot firul
Ieri am fost la politie sa depunem actele pentru buletinele noi... Pe urma am dat o raita prin Carefour, sa cumparam macar un set de body-uri (sa dorm eu linistita ca nu ma apuca nascutul si ramane copilul in fundul gol si fara lenjerie de pat )
Pentru listuta... data nasterii - 08.01.1975, doctor - Irina Vele, Filantropia. Numele... stiu ca e luat, dar il mai iau si eu o data - Darius Alexandru (Darius vrea tati, Alexandru, ca pe tatal meu )
Felicitari celor care au venit cu vesti bune de la intalnirea cu buburuzele
Doloress, toate cele bune, nu le-o lua la fete inainte, ca jar mananci
Angie nu chinui copilul cu 3 nume mici (ti-o spun din proprie experienta, e un cosmar )
Irinukaaa ce fel de "poze" vrei pentru tricotat? Eu am gasit pe net si simple (gen fulg de zapada) si mai complicate (un dalmatian, capul lui Jerry).. Am salvat cateva, daca vrei pot sa le pun pe contul comun, langa opera mea de arta, perechea de botoshi sau mai postez si eu un link, doua...
Pulovere
Diagrame
26+
Bebe
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu Lili, pe un scaun... Si te tii tare acolo... Cit mai ai, pina-n concediu, 2 saptamini? Si-n cite saptamini esti acum? Felicitari pt vestile bune de la eco! As vrea si eu sa vad poze, dar nu mai am parola, desigur. Sa va milostiviti si de mine... Va pup, Gabi |
ai pm
Deea e super dulcica buburuza
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria
Shines spune:
Felicitari Deea pt vestile bune..ma bucur ca totul e ok
Produse de ingrijire pentru bebe ...eu am luat de la nivea, am vazut etichetele,am citit..au o gama destul de variata care acopera cam toate nevoile..samponel,gel de dus,crema funduletz,crema masaj,ulei de corp..sapunel..etc
ca si ingrijire si protectie..voi folosii si crema/unguentul de galbenele, este bun si face minuni..trebuie alese insa cele care au concentratie mare de galbenele.
Simo 35 cu Eduard Matei
djlaura01 spune:
eu ma bag la somnik noape buna si linistita va doresc
_
22 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
gabivalceanu spune:
Fetili, multam de PM! Ma duc sa admir...
Cu samponul de bebe: vazui pe Organik.ro un sampon care e si gel de corp, fara nimic nociv, de bebe. Din ila voi lua.
Pup.
missmj spune:
Am bagat checul la cuptor !
deea felicitari pt vestile bune de la eco.Super pozele
lili sa te faci bine repede
carmen
32+ cu Andrei
misssexy spune:
BUNA SEARA fetele....Iaca am intrat si eu dupa 3 zile,sa va salut .Am fost foarte ocupata,dar mi-am rezolvat toata treaba.Mai am maine si gata..., intru in concediu .Sper sa-mi fac mai mult timp pt voi.Am vazut ca unele dintre voi sunt foarte harnicute...,de cand nu am mai intrat sau facut vreo 3 capitole noi.ARIANA2005.Pentru listuta cu aniversari eu sunt pe 31/03/1982 .Va pup,stau pe aproape,ca trebuie sa inceapa "state".
missy 29+ cu
loutzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maimutzica10 loutzy, din cate stiu eu produsele de la johnson au parabeni desi sunt destinate copiilor (vad ca si roxana_ct confirma) bebelu, numeioana ma bucur de vesti bune! fetelor, ce putin mai aveti, yupi!!! lili, stai cumintica, nu te enerva si nu te amara cu mersul la serviciu; aaaa, hai ca am citit si faza cu mersul la cumparaturi! parca trebuia sa stai linistita, nu sa misuni repejor in pauza de masa (probabil) io am tras o tura in real, is praf, ar trebui sa ma spal pe cap, dar cred ca fac rapid un dus si atat. va seara placuta si stati cuminti ca sa creasca cozonaceii nostri mici! rox 28+ think pink |
Chiar ieri am fost in cora si m-am uitat pe lista de ingrediente a acestor produse. Nu contin parabeni, dar contin benzoat de sodiu, care este si el la fel de toxic. NU RECOMAND Jhonsons, daca asta s-a inteles. De asta nu sunt indicate la bebe. Eu nu suport produsele de la jhonsons ca si mai toate produsele la care li se face reclama de 1000 de ori pe zi. Sunt produse care nu se mai vand.
Eu inclin spre bubchen sau nivea.
Laura
33+ cu
roxx26 spune:
Am m ai trecut si eu pe aici sa va salut asa, de seara...M-am bagat de cateva ore in bucatarie, am zis ca fac repejor niste fursecuri cu gem si nuca ca aveam pofta de ceva bun (ca de obicei) si a fost repejor poe naiba....am copt 4 tavi, am spalat o tona de vase (ca intre timp a ajuns si sotu de la serv si am pus si masa de seara...), apoi m-am mosmondit sa la lipesc doua cate doua cu gem..ca deh, tre sa fie si frumoase...Nici nu-mi mai arde sa mananc acum dupa ce le-am bibilit atat!
Cred ca ma bag la somn mai devreme ca-s mai lesinata azi!
Felicitari fetelor care au vesti bune de la eco!
_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste