Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (120)
Raspunsuri - Pagina 2
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lili_g Of m-as duce da sunt la servici , stau pe un scaun...tot e bine |
Atunci pune doua scaune una sub fund si una sub picioare
TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004
bebelu86 spune:
Lili nu poti sa iti iei cateva zile sa stai linistita aksa???
hai k mai e un picut si gata. vine buburuzu
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria
de_ea spune:
buna fetelor.Am mers la ecograf...totul este bine cu bebelusa mea,are 1350 gr ,e cu cateva zile mai mare decat dupa UM si a scapat de cordonul din jurul gatului si sunt taaare fericita...
Ralu-felicitari pt bebelina dolofana.
Ce mai stiti de shubulina?e totul bine cu ea?
Andreea 28+ cu Medeea
maimutzica10 spune:
loutzy, din cate stiu eu produsele de la johnson au parabeni desi sunt destinate copiilor (vad ca si roxana_ct confirma)
bebelu, numeioana ma bucur de vesti bune! fetelor, ce putin mai aveti, yupi!!!
lili, stai cumintica, nu te enerva si nu te amara cu mersul la serviciu; aaaa, hai ca am citit si faza cu mersul la cumparaturi! parca trebuia sa stai linistita, nu sa misuni repejor in pauza de masa (probabil)
io am tras o tura in real, is praf, ar trebui sa ma spal pe cap, dar cred ca fac rapid un dus si atat.
va seara placuta si stati cuminti ca sa creasca cozonaceii nostri mici!
rox 28+
think pink
madalina_m spune:
referitor la cosmeticele pt bebei, puteti incerca la DM. Acolo au multe produse pt bebei, de la mai multe marci, inclusiv bio. Sigur gasiti ceva fara parabeni si sunt mai ieftine decat la farmacie. Sau la Mega Image, au gama lor proprie de produse, belgiene, care sunt f bune si ieftine. Nu am studiat oferta de produse pt bebei, dar au, de ex, ulei de migdale la vreo 25 ron/ 100 ml, in timp ce in alte parti costa cam 40 ron acelasi gramaj.
30+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
bebelu86 spune:
Deea ma bucur k totu e ok. exact atat avea si buba la 28s
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria
gabivalceanu spune:
Lili, pe un scaun... Si te tii tare acolo... Cit mai ai, pina-n concediu, 2 saptamini? Si-n cite saptamini esti acum?
Felicitari pt vestile bune de la eco!
As vrea si eu sa vad poze, dar nu mai am parola, desigur. Sa va milostiviti si de mine...
Va pup,
Gabi
Lili_g spune:
Nu pot ca imi iau 2 sapt de medical de pe 10 si nu pot sa-mi mai iau si inainte.
M-am dus la pauza de masa, sa incers sa le fac pe toate...se pare ca nu se poate. Stai ca saptamana viitoare pleaca si omu meu in delegatie, sa vezi "distractie"
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Lili nu poti sa iti iei cateva zile sa stai linistita aksa??? hai k mai e un picut si gata. vine buburuzu Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria |