Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Asa deci cu ''cracanatu''...deci nu il mai las pe ala sa se apropie de mine...
sa se uite prin alta ''parte'' acolo ..daca tot vrea el neaparat cezariana..

mai am o problemuta...vreau si eu un rimel ff bun..waterprof..da super waterprof..am tot luat din astea de prin reclame..ciuciu, nici unu nu l-am nimerit calumea..dupa doua ore imi curge de pe gene..sau se face bobitze asa pe obraji..ce propuneri aveti ? ce ati folosit si stiti ca este ok ?

deh..tara piere, duduia se chiaptana...da ma gandesc ca in spital oi fi io palida si urata...da macar din gene sa dau

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Shines, dar era parola noua... pe care eu n-am apucat s-o bat niciodata! ieri mi-ati trimis-o si azi voiam s-o bat... doar ca n-a mai fost necesar...
G

aaaa... fara explicatie atunci

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
ce vrednicute sunteti cateodatacu mare chef de vb
noi abia am terminat curatenia..adik sotul meu scumptuca-l mama pe el..ca n-am mai facut curat de nu mai tin minteda' imi iau eu revansa
Simo..eu folosesc rimel de la Bourjois..1001CILS..E alb amblajul..e super bun..sta pe gene cat vrei si se demachiaza si foarte repede

Angie +30

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Shines, dar era parola noua... pe care eu n-am apucat s-o bat niciodata! ieri mi-ati trimis-o si azi voiam s-o bat... doar ca n-a mai fost necesar...
G

esti inca logata cu parola veche; nu ai dat log out
Daca dai log out sau intri cu un cont al tau o sa vezi ca ti-o va cere

35+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Shines eu am avut un Max factor waterproof de mai mai ca am ramas fara gene..., ca abia mi l dadeam jos la demachiat

30+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

mai am o problemuta...vreau si eu un rimel ff bun..waterprof..da super waterprof..am tot luat din astea de prin reclame..ciuciu, nici unu nu l-am nimerit calumea..dupa doua ore imi curge de pe gene..sau se face bobitze asa pe obraji..ce propuneri aveti ? ce ati folosit si stiti ca este ok ?

deh..tara piere, duduia se chiaptana...da ma gandesc ca in spital oi fi io palida si urata...da macar din gene sa dau

Simo 35 cu Eduard Matei

am avut eu de la Lancome (nu stiu cat costa la noi), dar e atat de waterproof ca si cu demachinat nu reuseam sa-l inlatur de tot

35+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Zumzu..l-am gasit pe un site acu
e 133
totusi...as da pe el daca e asa bun

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Simo 35 cu Eduard Matei

Eu nu folosesc rimel...de obicei daca ma machiez ma dau cu un pic de fard si cu dermatograf. Atat...iar atunci cred ca nici sa ma machiez n-o sa am putere, de frica. As fi foarte linistita daca l-ar lasa pe barbate-meu langa mine tot timpul, dar nu-l lasa deloc...asa ca...fara el ma simt pierduta rau...Numai gandul ca voi tine bebelina mea in brate ma mai linisteste.

Biscuiti de aia am facut si eu...ies super buni si nu se poate gresi reteta. Ies garantat. Succes!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

doamne lumea asta este nebuna auzi stire ""copil de 7 luni batut de tata""acum este in spital

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mai nush ce o iesi dar eu nu vreau sa ma craceasca ala si sa mi bage pacolo nush ce betze

nenea doctoru mi a spus ca ne vedem la 32s pt eco si culturi
pe moment n am percutat, dar apoi.....danggg
ce vrea asta????

pai el stie ce greu mi e mie sa ma epilez???
el stie ca mi e scarba de capra aia?
el stie ca daca ma sui acolo, nu mai pot sa ma dau jos???

doamne fereste
sper sa se razgandeasca....doamne ajuta

+31 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput