Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (120)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Legat de epidurala si trusa: credeti ca dupa contractiile alea mai simtit voi intepatura de la anestezie? Sa va zic ce am retinut de la curs, ca ne-au descris amanuntit-deci mesajul meu e menit sa va linsiteasca, nu sa va ingrozeasca:

in primul rand se face o pre-anestezie sau cum s-o numi cu ceva foarte foarte subtire care va amorteste zona (ca atunci cand mergeti la dentist si da mai intai su spreay inaitne de a face anestezia). Deci amorteste zona si dupa se face anestezia, si acul ala care e in trusa nu stam cu el in spate: pare mai infircosator pt ca el e folosit sa introduca branula (branula- un furtunas fffff subtire intra prin ac).

Hai..ziceti ca v-am mai linistit un pic

(apropo de asta mi-aduc aminte de o faza care am citit-o pe un topic pe aici: suntem si noi cu anestezia ca tipii aia din filme: se bat, iau la sticle si pumni in cap iar cand le curata o tipa rana se plang de nu mai pot)

PS. am o prietena care a nascut acum vreo 2 ani, nu a mai apucat sa faca epidurala(sau cine stie n-au avut trusa) pt ca a mers f repede nasterea iar cand au taiat-o pt epizot. nici macar nu a durut-o (doar a simtit) fara nici o anestezie

35+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Mersi dragutelor!
Am primit pm, dar sunt usor senila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Gabi

browserul tau de navigare pe net a tinut minte parola..ai acolo o chestie cu ''tine-ma minte'' si iti tine parola cand doua sapt..daca nu dai tu sign out.
eu pun mereu sa memoreze parolele..apoi cand vreau sa intru pe o adresa doar scriu prima litera si imi ia automat si adresa si parola..sa nu ma chinui cu ele
dar..depinde de parole acu

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Mirela, ce zici? Nici eu nu vreau sa-mi ia culturi! De colul meu nu se atinge nimeni, pai ce, ma screm de la 20 de saptamini cu el mic, sa vina vreo vaca sa mi-l zgimboie?! A zis dr ca trebuie sa facem analize, dar eu nici nu concep sa fie si de secretii. Vorbeste cu dr., chiar asa, daca-i ceza, ce mai trebe?!
Pup.

Mergi la inceput

Ce mai vroiam sa va zic: legat de cosmetice, de la curs pe foaia care ne-au dat-o acasa scrie: teoretic, orice produs pt bebelusi (si aici sunt insirate cateva) mai putin Johnson (si e subliniat).

Vedeti, dc vreti neaparat gasiti produse bio pe net pt bebe si nu sunt neaparat mai scumpe decat cele obisnuite(mi-am luat si eu un sampon/gel spuma din asta organic)

35+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

fetelor nu mai vorbiti de culturi de col ca eu tb sa fac azi

si mi-e groaza

35+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Shines, dar era parola noua... pe care eu n-am apucat s-o bat niciodata! ieri mi-ati trimis-o si azi voiam s-o bat... doar ca n-a mai fost necesar...
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

gabi si mie mi se intampla acelasi lucru..eu nu am indraznit sa cer parola si nici nimeni nu s=a oferit sa mi=o mai dea...am vazut ca albumul meu a disparut ca prin minune...dar am admirat noile poze...

deci, nimic nu e sigur pe net...dar doar noi nu facem ilegalitati..doar ne distram si ne admiram, ceea ce nu e vreun pacat sau vreun secret de stat..

fluturas 29EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Mirela da cine ti a zis ca tre sa le faci??
nu zic ca e bine, dar uite eu n am facut nici la inceput...dr meu nu recomanda analize la secretii culturi din col, si nici acum la sfarsit nu cred ca imi va da...si nu numai mie, la toate pacientele lui, si cunosc o multime de fete care au nascut cu el
l am intrebat si a zis ca daca vreau sa dau bani aiurea pot sa le fac...dar el nu mi recomanda si e un dr bun si super cunoscut in Cta

hai sa zic ca daca ai naste normal, ar treb sa stie daca e ceva pe acolo, dar atata vreme cat motaneii ii scoate pe sus..chiar nu vad rostul

30+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

si eu am pb, cu tenisunea f mica si am interbat-o pe moasa in mod special daca pot face anestezie epid. si a zis ca da pt ca ni se administreaza lichide pt mentinerea tensiunii si e monitorizata tensiunea in permanenta

35+ Darius Alexandru

Mergi la inceput