Iepurasi de martie - aprilie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 21
Ina_3040 spune:
la Multi Ani cu intarziere Ioana28 sa ai parte de multa sanatate si de tot ceea ce iti doresti!
Gandurile mele sunt alaturi de Samaria si de Eduard sa se intoarca acasa cat mai curand sanatosi si voiosi!!!! La fel si pt bebe Siluan am tot urmarit evolutia lui pe site-ul lui dar recunosc ca in ultimul timp imi era si teama sa mai intru pt ca operatia se tot amana. Doamne ajuta acest sufletel pur si nevinovat, fa-l mare si sanatos si da putere familiei atat de incercata!
Sanatate pt iepurasul Codrin
offf fetelor ce de vesti triste, am mai citit si cu reducerea concediului nu mai stiu ce sa zic...
Castelana ma bucur sa te citesc chiar nu mai intrasei de mult!
noi suntem bine, ieri a fost Michelle pe la noi cu sotul si cu iepurasul, a fost fain, copiii s-au jucat, am facut poze, o sa le punem pe cont.
Robin a facut o conjunctivita la un ochi, abia il mai tine deschis, il curat cu ser si ii pun lapte de tāta, daca nu i se amelioreaza pana maine atunci merg sa ii iau ceva de la farmacie.
merg la culcare ca is rupta, pupici si noapte buna tuturor!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
dayanara spune:
ina, asa a avut ivan, si i-am dat cu o crema foarte buna, a doua zi deja nu se mai vedea nimic rosu, multa sanatate lui robin
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Lara spune:
Multa, multa sanatate Eduard!! Sa te faci bine repede!
La multe lunite fericite!!
Samaria, ai incredere ca va fi bine, si ai grija si de tine, ok?
Si eu ma gandesc la bebe Siluan, urmaream subiectul cu el, sper din suflet sa se faca bine si sa fie si el fericit, ca orice bebelus.. Prin cate a trecut, micutul.. Sanatate!!!
La Multi Ani Ioana28! Iertare de intarziere..
La multe lunite fericite Briana!!
Trista zi astazi.. sa va faceti bine toti si sa ne fie bine la toata lumea! Sper sa nu se aplice legea aia nenorocita si la voi.. Ar fi teribil.. Nu se poate asa ceva sa se faca in pripa, sigur se va aplica la "norocoasele" care va urmeaza.
O seara buna. Va multumesc din suflet pentru urarile pentru Sara.. Sunteti tare scumpe!
Sanatate multa!! Noapte buna.
oanaiacovita spune:
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...