INSEMINARE 73

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor
Nerama,Doamne ajuta sa fie bebe la tine
Crisstal,nu am facut nici un test pt ca sunt satula de teste cu o linie si dupa simptome,sigur ma calca uratii
Aruam,am fost imbracata in pantaloni maro si pulovar alb,sotul era in pantaloni negri si camasa mov,noi am stat la fereastra

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Cora79, gandeste pozitiv
Am avut simptome de CM chiar si cand testul s-a dovedit a fi pozitiv ...deci dureri de burtica si de mijloc si tot tacamul poti avea si la sarcina .....pana nu e rosu e speranta

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui crisstal_18

Cora79, gandeste pozitiv
Am avut simptome de CM chiar si cand testul s-a dovedit a fi pozitiv ...deci dureri de burtica si de mijloc si tot tacamul poti avea si la sarcina .....pana nu e rosu e speranta

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Crisstal,multumesc mult pentru incurajari,dar se pare ca mosul mie imi aduce tampoane la noapte,deja am pete maronii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misu_tl spune:

Nu am avut nici o durere in momentul sangerarilor, chiar eram luata pe nepregatite. Prima data a fost cind m-am ridicat in picioare din somn am simtit ceva cald si abundent, iar a doua oara care a durat 1 luna intreaga, jucam remi si a curs pur si simplu. Eu pina din luna si pina in a 6-a am luat pasile de no-spa si duphaston, si de ce sa nu recunosc si medicul meu a avut o oarecare influenta; o vedeam atit de calma incit ma linistea si pe mine.Tot ea mi-a spus ca sunt sarcini care singereaza pina la nastere si toata treaba e sa fiu calma si sa accept situatia, cu cit ma agit si imi fac ginduri negre cu atit face rau lui bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

test negativ nu mai suport atata esecuri....viata este asa de nedreapta.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Atata timp cat iau arefamul nu-mi vine ciclu ?
Trebuie sa-l intrerup ?

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

A venit Mos Nicolae,dar cu tampoane ,pe bebe l-a ratacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Aruam, Cora imi pare rau. Poate pana la sfarsitul anului vom reusi si noi.
Aruam eu iau utrogestan, iar dr. mi-a spus sa-l intrerup daca in a 14-a zi de la inseminare testul de sarcina este negativ.

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Buna Fetelor
Am sa va povestesc ceva SF.
dupa cum stiti in oct am facut inseminare nereusita in nov am incercat iar dar medicul mi-a zis ca nu se poate pt ca am foliculi pe ovarul drept unde am trompa infundata si ca s-ar putea sa raman si asa daca cade nu stiu cum ovulul in uter bla bla dar ca asta e numai teorie ..asa ca am venit acasa si mi-am vazut de alea mele , cum aveam o candida care tocmai revenise am facut 10 zile tratament cu macmiror ovule dupa care am facut o sedinta de epilare cu lumina pulsata dupa care am fost racita si am luat fervex si nurofen.

toate bune doar ca ciclu nu mai venea azi zic hai sa fac un test ca si asa de 7 ani am facut sute ce mai conteaza unul si ce credeti fetelor?...DOUA LINIUTE...am si cazut jos in baie.

sunt super disperata si medicul meu nu este in cj pana joi.
e SF ce mi se intampla de 7 ani incerc tratamente inseminari doua sarcini pierdute si acum am ramas normal gravida si uite ce am facut , daca se intampla ceva din cauza la ovule sau ce am luat pt raceala cred ca ajung la nebuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

rammy
Minuni se intampla, dovada cazul tau, DD nu doarme, frumos cadou de Mos ai primit. Tare ma bucur .
Acum nu te nelinisti si nu te stresa, ca asta nu ajuta, ai rabdare. o SA FIE BINE.
Vezi ca dr nu sunt D-zeu. Felicitari inca o data, ma bucur tare mult pt tine. La Butnaru ai fost, nu-i asa?

Mergi la inceput