INSEMINARE 73
Raspunsuri - Pagina 7
aruam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Aruam,ai facut stimulare ?b La mine a fost pe natural,folicul de 19mm si endo de 9,5mm,dar bebe nu e "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Eu am facut stimulare cu gonal 37,5 UI /zi din ziua a 3- pana in ziua 12.Am avut un folicul de 20 mm si endometrul de 12,5 mm,dar chiar in ziua IA s-a spart foliculul dar se pare ca degeaba ,daca nici acum nu se intampla chiar nu stiu ce sa mai cred..
Tu iei arefam sau utrogestan? Eu iau 1 arefam /seara, femibion (vitamine)si aspenter,
anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta
cora79 spune:
Aruam nu iau arefam,am luat decat femibion si aspenter am luat cu de la mine putere,stiu ca am luat si la FIV
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Aruam,cred ca ne-am intalnit oricum,eu am facut insemnare cu donator pe a 11,dar eram acolo de la 10 fara ceva
Sunt foarte dezamagita oricum,astept uratii din moment in moment
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
aruam spune:
citat din mesajul lui cora79 Aruam,cred ca ne-am intalnit oricum,eu am facut insemnare cu donator pe a 11,dar eram acolo de la 10 fara ceva Sunt foarte dezamagita oricum,astept uratii din moment in moment "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Pai eu la zece am avut progamare dar eu am facut pe 12 si am fost imbracata intr-un pulover rosu si am stat pe scaunul cum intri in stg langa laborator.Tu erai cumva imbracata intr-o fusta ai aveai niste ciorapi cu niste romburi?
anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta
sibiandreea spune:
Misu te rog sa imi spui daca sangerarile tale erau insotite si de dureri.Sunt disperata.
nerama spune:
pupici la fete si sa fie bebe in burtica la cele ''inseminate''
o intrebare am si eu: pe voi v-a durut burta dupa inseminare? eu am facut inseminarea joi si de atunci ma tot doare burta ca si cum in clipa urmatoare ar veni monstrul... sunt abia in z2 DPO deci n-are cum sa vina inca... pe voi v-a durut burta asa? nu am indraznit sa-l sun pe dr pentru ca nu e durere insuportabila dar poate ma ajutati voi
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
aruam spune:
citat din mesajul lui nerama pupici la fete si sa fie bebe in burtica la cele ''inseminate'' o intrebare am si eu: pe voi v-a durut burta dupa inseminare? eu am facut inseminarea joi si de atunci ma tot doare burta ca si cum in clipa urmatoare ar veni monstrul... sunt abia in z2 DPO deci n-are cum sa vina inca... pe voi v-a durut burta asa? nu am indraznit sa-l sun pe dr pentru ca nu e durere insuportabila dar poate ma ajutati voi MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI http://www.fertilityfriend.com/home/nerama |
Nerama si pe mine m-a durut burta ca la menstruatie dupa Ia si acum ma doare sunt in ziua a-13 a de la IA.
Bafta multa sa fie cu ochisori
anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta
crisstal_18 spune:
Aruam si Cora79 ,haideti cu
Nu va mai faceti griji din pricina simptomelor,la sarcina pot fi ca si la CM. Trebuie sa simtiti ca sunteti insarcinate,chiar exista sentimentul asta de siguranta ,doar l-am simtit pe propria mea piele . Haideti cu teste pozitive
Succes !!!!!
P.S Nu v-ati facut nici un test ? Curaj !!!
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL
nerama spune:
aruam multumesc entru raspuns pe mine m-a durut prima si a doua zi dupa inseminare... credeam ca nu e ok...
haideti fetelor cu teste pozitive
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama