INSEMINARE 73

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sibiandreea spune:

La inceput cand scurcerea era roz am fost la unguri si au zis ca sarcina e ok.A 2 a zi a inceput sa curga sange si am fost la urgenta atunci am vazut si inimioara cum bate si mi-au zis ca o explicatie logica medicala nu exista dar un 30 % dintre femei patesc ca mine.Maine merg din nou la unguri sper sa fie ok defapt trebuie sa fie ok.Mama mea cand a fost insarcinata cu mine a avut ciclu peste sarcina timp de 7 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Andreea stai linistita si nu te stresa ca nu face bine la bebe.
Iti doresc 9 luni frumoase si fara probleme
Dado cred ca esti f emotionata sa-ti vazi la eco .
La fel si tie iti spun sarcina usoara si fara probleme.
Eu sunt in a 8-a zi de la IA si de ieri a inceput sa ma doara burta si sanii ca la menstruatie. Vad ca acum nu ma mai dor decat sanii.
Voi ati avut dureri dupa IA?

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

aruam - e prea devreme pt cm. Si in plus si pentru simtome dpa parerea mea ! Stai linistita si fi optimista, bb este in burtica !

La multi ani tuturor celor care poarta numele sfantului Andrei si toate derivatele ! Fie ei sfinti sau nu !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Aruam, tratamentele de stimulare iti cam dau organismul peste cap. Eu, pana sa fac stimulari, aveam niste dureri de sani groaznice inainte cu aprox. o saptamana de ciclu + multe alte simtome. De cand am inceput cu stimularile nu mai am dureri de sani, dar ma durea in anumite zile burta. Altfel de simtome nu am avut, dar nici gravi nu sunt

Fetelor care aveti cont pe Fertility friend: platiti abonament pt asta? Mie-mi spune ca am am 12 zile free, dupa care daca mai vreau trebuie sa platesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

roxa-m - ai raspunsul.

aruam - multumesc frumos. sunt foarte emotionata si de-abia astept ziua de marti pentru ecografie... Sa sti ca si pe mine ma dureau sanii in a 8-a zi. Pe langa asta, imi era si foarte foarte sete. Bafta si fii optimista! Si nu iti face test dinainte. Mie la testul de urina din ziua 14 a iesit foarte foarte slab pozitiv. Deci inainte degeaba faceam ca nu se vedea. Bafta!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele
Ce liniste este pe aici.....
Eu sunt in 10 zi de la IA si am niste emotii de nu mai pot mai ales ca ma doare si burta si spatele usor.
Dado ce faci ai fost la eco?
Andreea tu ce faci esti bine ?
Mikado cum supori gonalul?
toate fetele

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Eu nu am reusit nici de data asta. Nici macar nu am mai apucat sa fac testul, pentru ca mi-a venit ciclul in ziua a 13-a. Nu-mi venea sa cred, mai ales ca totul mersese perfect, cu 5 ovule, cu spermograma buna...
Acum deja am inceput sa tratamentul pentru urmatoarea. Sper sa fie cea norocoasa de data asta.

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Aruam, bafta. Sper sa ne dai o veste buna.

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

ceau fetele
azi am facut si eu inseminare sper sa fie bine

va pup pe toate

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

alexa78 – imi pare rau , urmatoare sigur v-a fi cu ochisori !

aruam – hai cu un test pozitiv !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput