INSEMINARE 73

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna fetele dragi mie!
La multi ani! Sa aveti un sfarsit de an cu bucurii si sanatate si un 2011 cu cat mai multi bebei!
Despre mine nu prea am multe de spus Lumi...am facut si al 2-lea FIV la sfarsitul lui noiembrie la Budapesta, dar nu s-a prins. Am avut un singur embrionas, dar se pare ca este o problema cu progesteronul la mine. Odata cu beta am facut si progesteronul si era fff mic. Utogestanul se pare ca nu suficient. Acum ne bucuram de sarbatori, ne relaxam si vedem ce ne rezerva 2011. Exista minuni si poate intr-o zi vom avea si noi parte de una
Lumi iti doresc nastere usoara(daca nu ai nascut deja) si bebe mancacios si sanatos...
Sensibila,Ana Ivan, Viss, Alla, ...si restul fetelor va doresc tot binele din lume, bebei sanatosi si sarcini la termen si cat mai multe teste pozitive la cele care sunteti in focuri!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

Sarbatori fericite fetelor - in continuare!
dankutza - sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, cuminte si sa va bucurati de ea in continuare.Mult succes ptr. bebe2.Stii deviza mea- nu? da-i si lupta, da-i si lupta, pana ce visele devin realitate. ca tot ai intrebat- eu merg la Cezara Bucur-am facut inseminarile si FIV-urile cu ea, iar acum ne monitorizeaza sarcina.nu as fi renuntat la ea nici in ruprul capului, imi doresc sa nasc tot cu ea.asta dc nu ma apuca mai devreme, si e plecata din tara..vom vedea. Hai cu bebe2!!!

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Fetelor, am primit cel mai frumos cadou de craciun: II liniute.
Parca nici acum nu-mi vine sa cred. Astept rezultatul la beta.
Oscilzez continuu intre o mare fericire si teama ca ceva nu ar merge bine. Sper ca dupa eco sa dispara teama asta, sa nu ramana pana la 9 luni.

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui mada81lina

Fetelor, care mai aveti pe acasa, cumpar Menopur sau Merional. Multumesc

Intra pe farmaciatei.ro Acolo gasesti si iti trimit acasa prin curier.

Da, am gasit si in Timisoara, dar ca eu am nevoie doar de 5 buc, nu de 10 cate sunt intr-o cutie. Imi este prea mult sa dau 8 mil dintr-o data, si ma gandeam ca poate mai are cineva pe acasa.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Hello ! Sarbatori fericite in continuare, pline de sanatate si bucurii!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Eu am fost plecata, nu am reusit sa mai intru pe aici. Prima IA nereusita...poate la cea din ianuarie voi avea mai mult noroc.
Felicitari noilor gravidutze ! sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa78

Fetelor, am primit cel mai frumos cadou de craciun: II liniute.
Parca nici acum nu-mi vine sa cred. Astept rezultatul la beta.
Oscilzez continuu intre o mare fericire si teama ca ceva nu ar merge bine. Sper ca dupa eco sa dispara teama asta, sa nu ramana pana la 9 luni.

alexa78felicitari pentru liniute! sa iti dea DD multa sanatate, o sarcina usoara si dusa la termen si un sanatos, mancacios si necolicos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ia uite ce am gasit! Eu nu le-am incercat. Am incercat alea stil test de sarcina. Le-a imcercat cineva? Sunt bune?

http://www.netfarmacie.ro/index.php/ro/teste-de-ovula#355;ie/ovupred-microscop-de-ovula#355;ie.html

http://www.e-fertilitate.ro/test-de-fertilitate-easy-test.html

Pe mine ma bate gandul sa-l iau pe primul, dar nu sunt sigura inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Viss ai idee cat mai costa o inseminare, o eco de monitorizare la ea? Eu, am platit in martie 2009, 620 lei in care imi intra ecografia din ziua aceea, pregatirea spermei si procedura ca atare, si injectia cu Pregnyl. SUnt convinsa ca voi ajunge din nou la IA. Nu-mi fac sperante ca o sa raman natural. Slava Domnului, ca dupa nastere nu mai eram stresata ca nu raman si uite ca totusi nu am reusit. In prostia mea, ma gandeam ca poate sarcina a mai rezolvat cate ceva "pe acolo". Dar, nu.
Asa ca ma pregatesc sufleteste de IA, dupa martei incolo. Trebuie sa intru la slabit, apoi ma duc sa ma relaxez intr-o mini-vacanta si cum ma intorc, pe cai.
Desi, o iubesc efectiv pe Cezara, de aia ii si poarta fi-mea numele, nu am avut incredere in ea, ca sa nasc cu ea. Fiecare cu stolul ei. Ea vroia sa ma paseze la Bechir si eu nu am vrut, pt ca nu-mi prea place Bechir.

Felicitari, ALexei! Din exeprienta iti spun ca teama va exista intotdeauna pt ceva. Aoleu, sa nu fie extrauterina, sa nu se operesca din evolutie, sa-i bata inimiora, sa iasa bine dublu test/triplu test, sa aibe toate organele .... si multe altele. Starea asta e normala. AM avut-o si eu. Chiar si dupa ce s-a nascut, tot mai exista cate o team mica pe ici pe colo. SArcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fete dragi si LA MULTI ANI celor ce poarta numele de Stefan sau Stefania
Alexa,felicitari si sarcoina usoaraai reusit natural sau cu inseminare

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Multumesc pt felicitari.
Dankutzasunt convinsa ca teama va exista pe tot parcursul sarcinii, dar sper sa nu mai fie asa puternica ca acum.
Sunt asa stresata acum, cand astept sa fac maine din nou HCG (la 48 ore) sa vad daca se dubleaza. Daca as putea, as da timpul inainte.
Cred ca pana la prima eco o iau razna. Cred ca si absenta simptomelor de sarcina ma face sa ma simt asa. Ma gandesc ca poate e prea devreme, au trecut abia 16 zile de la inseminare. La tine cum a fost? Cand au aparut primele simptome? Si care au fost acelea?

Cora79 este sarcina obtinuta prin inseminare. Natural nu prea am sanse. Este a saptea inseminare.

Mergi la inceput