*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 20
anca_27 spune:
Azi e ultima strigare la lista!

![]()
Cine mai doreste, cine mai pofteste: https://docs.google.com/document/d/1bz7wTzeSuTgbFHYfI4ziBM_Q2H6kKqZ-UQ6MH4o83PY/edit?authkey=CLXz68sD&hl=en#
La Multi Ani, Aleeeeeee!
stiu, stiu ca ieri...
La Multi Ani, Ana Teodora de Vrabiuta!

Pfai, ce fata mare e Teodora si ce geneeee
, cand o vad asa inalta, ma gandesc ca z sufera de piticism. Azi o mai masor odata.![]()
Ia uitati cine e vedeta
: www.nova-vita.ro/galerie-nou-nascuti/scorei-antonia-stefania.html" target="_blank">http://www.nova-vita.ro/galerie-nou-nascuti/scorei-antonia-stefania.html
malinas spune:
La Multi Ani, Ale!

La Multi Ani, Ana Teodora!

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
monicus spune:
Am vazut o domnisoara foarte frumaosa. Ce cuminte sta la pozat.. si este tare fotogenica... Imi place zambetul ei... Vad ca era incantata ca are doua torturi.. super... si cadoul cu bucataria... super idee.
Sa va traiasca si sa va bucurati de cozonacica...
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleinad.g Am promis cateva poze de la aniversare http://family.webshots.com/album/574396195FLbnTf |
monicus spune:
Ana Teodora de vrabiuta
Sa fii sanatoasa draga cozonacica. Sa ai parte de tot ce iti doresti si sa va bucurati de printese... doua minuni.
Asteptam poze...Pupici.
Ce vedeta avem.. deja este.. pe "prima pagina" f frumoase pozele. Sa fie santoasa si sa se intoarca cu bine acasa.. Ne tii la curent anca_27
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Ia uitati cine e vedeta |
criss703 spune:
Aleinad
o domnisorica cu gene ondulate si gurita ca o inimioara ...aaa si freza ne-a placut ! Da pare mai mare Teodora si o idee mai implinita , cum mai stati cu kg ? dar cu cm ? citisem ca la 2 ani copilul are jumatate din inaltimea de adult .
Anca multumim de pozele cu Antonia
.Abia astept sa poata intra si Eli sa ne spuna cum a decurs totul , conditiile am vazut ca erau super in spital .
anca_27 spune:
Monicus, Criss, maine pleaca spre casa Eli&Co. Totul e la superlativ pana acum, o las pe ea sa va spuna detalii.![]()
Amalia spune:
Neata fetelor!
Va las o
calda
.
Eli drum bun spre casa astazi!
Sa-ti traiasca puiutii si sa te bucuri de ei! Abia astept povestea nasterii!![]()
Anca multumim ca ne-ai tinut la curent zilele astea!
Anes esti bine?
Stie cineva ceva de ea?
poze august 2010
anes spune:
Dragelor, am dilatatie 4, dureri inca nu am, sunt in asteptare. Dr. mi-a spus ca daca ma zgandare ea acolo nasc in doua ore, dar nu am vrut sa provoace nasterea, ci vreau sa se declanseze de la sine.
Hi, hi, ce diferita este nasterea asta fata de prima! Sper sa fie totul in regula!
Ami
poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
37+
Amalia spune:

Haide, Anes!!!!!!!

NASTERE USOARA!!!!!!

Suntem pe baricade cu gandul la tine!
poze august 2010
anca_27 spune:

Haide, Anes!

Mie mi s-a facut iar pofta de bb.
Am fost de dimineata noi la spital la Eli, c-au plecat direct de-acolo. La receptie, in timp ce ne echipam sa urcam sus, venise o graviduta, cu dureri, sa nasca.![]()
Pofta mi s-a facut si pentru ca spitalul e superb. Spital nu e termenul potrivit. Hotel ar merge mai bine.
E atat de mica si finuta Antonia, imi era teama s-o ating, Doamne, o scumpete. A papacit bine si-a adormit cu un suras, satisfacuta.