*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 11
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Complicate sunt caile Rh-ului... Eli are Rh-negativ. Daca cea mica are Rh-pozitiv, Eli trebuie sa faca un vaccin, in maxim 72 de ore de la nastere. Unele guri spun ca in cazul in care nu mai vrei bebei, n-are rost sa mai faci vaccinul. Altele, majoritare si capete luminate spun ca riscul e mult mai mare, chiar daca nu mai vrei alti copii, si anume, o anemie severa pentru restul vietii. Booon! Asta e cultura generala, azi am invatat si eu si va spun si voua - imi fac antrenamentul pt catedra, de luna viitoare . Dilema si necazul oamenilor e ca vaccinul asta, pe nume RhoGAM, era vreo 500-600 ron. Azi au aflat ca e 800. Am vb cu o prietena farmacista, nici in depozit nu e mai ieftin, decat cu vreo 30 ron. Noi speram si ne rugam ca cea mica, sa fie intelegatoare, si sa posede un frumusel Rh-negativ. Si dac-o fi pozitiv, spuse Eli, poate e mai bine, sa nu aiba probleme ca ea. Alte stiri de pe front. Din cele financiare si amuzante tare, Ionu` poate sta toata ziua cu ea, se considera vizita, daca insa vrea si noaptea, e in jur de 300 si ceva de ron/zi, adica se ia atunci in considerare si ziua. Deci eu ma fac purtatorul de cuvant al clinicii... deja stiu detalii. Ah, vreti sa stiti si de Eli si burtica... A vazut-o medicul, apoi o alta dna dr care ajuta maine, neonatoloaga, anestezistul, si nu mai stiu, zice Eli c-au intors-o si controlat-o pe toate partile, au echipat-o, i-au dat si papa bun, Ionu` a fost harnic si-a rezolvat si sa scoata certificatul mai devreme de litera prevazuta de lege. Marea finala, dimineata dupa 8. Fug! Z ma anunta c-a pictat `nu pe perete`. Am auncat o ocheada, peretele se transforma intr-o opera de arta... Oti, te dadeam disparue, vreo enterocolita? Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Produse la Bazar ............... La Taclale |
Buna,
Scuze de intruziune!
Sunt o mamica de la odiseea de nov-dec si am nascut acum 3 saptamani. Voiam sa zic ca si eu am fost in situatia lui Eli, sunt cu RH negativ-tatal:pozitiv, am avut nastere inainte de termen la 37 de saptamani si mi-am cumparat vaccinul pt imunizare, nestiind rh-ul fetitei.Vaccinul acum se numeste Rhophylac 300.
In spital, micutei mele Evelina i s-a facut determinarea de Rh la urgenta si a luat rh-ul meu, prin urmare nu a mai fost sa fac vaccinul.
Asadar, rugamintea mea este daca poti vb cu Eli sa-i transmiti ca ii pot da eu vaccinul, eu l-am luat printr-o relatie si m-a costat 450RON. A fost tinut cap-coada in conditii maxime de pastrare, la frigider.
Multumesc tare mult daca reusesti sa-i transmiti.
O seara cat mai frumoasa!
Madalina Mami implinita de Evelina Ioana
manumanu spune:
Offf, sper sa treaca Eli si de incercarea asta cu bine.
Poze cu noi de la 2 ani http://community.webshots.com/album/579216785TfSDGv
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
anca_27 spune:
Madalina, wow, ce de vesti bune. N-o sun acum ca m-a rugat sa n-o mai sun, poate doarme, dar vorbesc diseara cu Ion sa-i dea vestea buna dimineata. Multumesc mult de tot in numele ei!
vmadelain spune:
citat din mesajul lui anca_27 Madalina, wow, ce de vesti bune. N-o sun acum ca m-a rugat sa n-o mai sun, poate doarme, dar vorbesc diseara cu Ion sa-i dea vestea buna dimineata. Multumesc mult de tot in numele ei! Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Produse la Bazar ............... La Taclale |
Merci mult ca faci pe curierul pt noi! Poti sa ii transmiti ca i-l dau chiar la 400ron ca sa fie suma rotunda!
Pupici multi!
Madalina Mami implinita de Evelina Ioana
criss703 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei de nastere sau onomastica !
Manumanu drum bun in "tarile calde" si poate ne- om vedea la targul de Craciun ca doar avem de vizitat o nepotica lungana .Am vazut si gemeneii dragi de ziua lor ..ce au crescut , mi-a placut freza Anastasiei si ochii lui Raducu
Haideee Eeeeelllliiiiii
Anca trimis mail
Otiliav spune:
Ancule, eu facui trei fete si n-am fost vaccinata.
Dar sa stii ca eu m-am rugat sa aibe toate Rh+ sa nu fie stresate cand vor vrea sa devina mamici. Din pacate doar Ana are Rh+ si dupa ea nu mi-a fost facut vaccinul asa ca urmatoarele doua au fost mega norocoase cu statul in burta caci avand RH- nici nu aveam de ce sa produc anticorpi.
Elisa e zglobie, fuge, sare, rade si plange. N-a avut deloc scaun moale, nimic nimic in afara de febra. O fi luat vreun virus ca nu stam noi pe acasa prea mult, ori de la scoala, ori din magazine. Oricum bine ca a trecut.
Pe 9 o sa merg cu ea la policlinica. Poate ma baga si pe mine in seama serios cu kilogramele ei, are si coastele tare urat evazate.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Amalia spune:
Pupici mamicutelor!
Scuze, pentru intarziere, le urez si eu LA MULTI ANI pentru sarbatoritii din ultimele zile! Multa sanatate si numai bine!
Fluturasha sa-ti traiasca micuta Delia si sa te bucuri de ea si de Iulia!
Eli nastere usoara maine si muuuulta sanatate! O sa fiu cu gandul la tine, sa ai o intalnire de milioane cu bubulina mica!
Otilia stii ca n-am mai facut de mult creveti din aia? Poate ma apuc in weekend, ca tot m-ai visat facand.
poze august 2010
anca_27 spune:
Nu stiti pe nimeni care vine de la Buc spre mijlocul tarii, maine-poimaine? Cu o lada frigorifica in portbagaj? Oricum, vedem maine daca e nevoie sau nu, sa transportam in conditii optime vaccinul.
Oti, am inteles, deci se poate in toate modurile...
Da Elisa cate kg are? Z avea acu vreo luna 11.800.
De pe front, Ionu` a venit, ne-am batut capu daca trebuie, cum trebuie adus vaccinu, Eli e bine, spitalul e de vis, personalul de vis, ne-am uitat rapid pe aparat la cateva poze, o sa le puna Eli sigur pt toata lumea. A zis ca mai devreme de duminica nu le externeaza, in cel mai bun caz. Acu, desi vrem zapada si dinspre vest vine incet-incet, daca e sa ninga, sa ninga cumva asa, pe langa drum, sa aiba ei drum bun inapoi.
Dimineata vrea Ion pe 8 sa fie acolo, in sala de operatie au zis ca nu (prea) are voie, oricum maine Eli e toata ziua la terapie intensiva, poate si maine noapte.
Eu nu mai termin cu viroza sau ce-o fi, ca am ramas cu tuse de vreo sapt-doua si mor de nervi ca nu pot sa merg s-o vad pe galusca.
Noapte linistita!
Later edit, sa mai pun linkul https://docs.google.com/document/d/1bz7wTzeSuTgbFHYfI4ziBM_Q2H6kKqZ-UQ6MH4o83PY/edit?authkey=CLXz68sD#
nebunica-zapacica spune:
Help, mamici!!
Victor de la 3 jumate azi-noapte a vomitat de 6 ori, are mucisori si cred ca atunci cand ii ajung in gat se ineaca si vomita, nu sunt sigura ca asta e cauza, il tot aspir dar tot varsa...nu mananca, nu bea nimic, nu doarme. Peste 2 ore mergem la pediatru, noroc ca aveam programare pt controlul de 2 ani..ce ii fac pana atunci?
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si 4+
Nasterea cozonacelului nostru iubit
“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”
aleinad.g spune:
ii dai cate un pic (o picatura, un strop, maxim o lingurita) de apa din 5 in 5 min, sigur e de la mucinei, normal sa nu manance.
Si mai ales nu te panica, se transmite la pici.
Sanatate multa!
citat din mesajul lui nebunica-zapacica Help, mamici!! Victor de la 3 jumate azi-noapte a vomitat de 6 ori, are mucisori si cred ca atunci cand ii ajung in gat se ineaca si vomita, nu sunt sigura ca asta e cauza, il tot aspir dar tot varsa...nu mananca, nu bea nimic, nu doarme. Peste 2 ore mergem la pediatru, noroc ca aveam programare pt controlul de 2 ani..ce ii fac pana atunci? fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si 4+ Nasterea cozonacelului nostru iubit “Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.” |