*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 10
monicus spune:
Asa sa faci.. draga mamica.. sa fie cu sanatate la amandoua ...
Citat: |
citat din mesajul lui criss703 Eheee multumim, multumim , o sa-i transmit si proaspetei mamici |
Multumim frumos criss703 pentru cuvintele frumoase. asa este sunt poze frumoase care intentionez sa le pun intr-un calendar.. o sa fie minunat.
Monicus ce poze de " revista " aveti , se vede ca sunt facute de cunoscatori |
Autor Subiect Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 din 9
Recomandare
anca_27 sa ne tii la curent... sa veniti cu vesti bune. Suntem cu gandul la ea. Pupici.
[red]fluturasha23 ce fetita frumoasa... ne bucram ca ai pus poza cu mititica.. refacere rapida.. si mult laptic draga mamica. Sa va traiasca printesele.
La multi ani sarbatoritilor care poarta numele Sf. Andrei. Multa sanatate si sa i respectati pe parinti.
La multi ani, Matei!
La multi ani, Sara!
Sa fiti sanatosi si voiosi.. si sa aveti mult noroc in viata.
manumanu spune:
M-as inscrie si eu la Mos, dar cum am spus, sunt plecata pana la mijlocul lui decembrie si n-am cand sa ma ocup... nu vreaus a fiu intarziata... pe de alta parte, cum se procedeaza la gemeni (n-am participat anul trecut)?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
anca_27 spune:
Manumanu, regulile le facem noi. Eu cred ca oricui s-ar nimeri sa trimiteti voi, accepta si dupa jumatatea lui decembrie. Cu gemenii... 2 lucrusoare mici, gaseste oricine, chiar si-n jucariile propriului copil.
Eu asa ma gandeam, ca-n vremuri de restriste, sa nu fie un stres mosul asta propus de mine si Malinas.
Ideea in sine e frumoasa si faptul ca trimitem printr-un gest micut ganduri bune altora, materia, fizicul, conteaza mai putin.
Parerea mea.
mai vin
manumanu spune:
Anca, ma gandeam ca noi sa trimiem la 2 copilasi si sa primim tot de la 2, ca sa nu impovaram pe nimeni cu 2 cadouri?
citat din mesajul lui anca_27 Manumanu, regulile le facem noi. Eu cred ca oricui s-ar nimeri sa trimiteti voi, accepta si dupa jumatatea lui decembrie. Cu gemenii... 2 lucrusoare mici, gaseste oricine, chiar si-n jucariile propriului copil. Eu asa ma gandeam, ca-n vremuri de restriste, sa nu fie un stres mosul asta propus de mine si Malinas. Ideea in sine e frumoasa si faptul ca trimitem printr-un gest micut ganduri bune altora, materia, fizicul, conteaza mai putin. Parerea mea. mai vin Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Produse la Bazar ............... La Taclale |
anca_27 spune:
La Multi Ani,
Sara
Matei
si tuturor Andreilor si Andreelor!
Fluturasha, ce delicata e, multumim pt poza!
Gynie, operatiunea fara pampers se desfasoara in continuare, cu mici progrese. Cachi tot pe covor sau in pampers, pishu ma mai anunta, sau se scapa, si daca e cu funduletul gol, fuge si se aseaza pe olita. Umblu cu ea prin casa dupa ea si-i tot spun la ce foloseste. Dar daca-i pun si numai chilot, simte ca e ceva acolo, si-i da drumu`. Deci moda la noi in casa zilele astea, e tricou, bluza si sosete (optional), papuci de casa (optional), cizme cu blana (optional).
Deci ai vorbit tu cu Eli, mie nu mi-a raspuns, poate sunt in povesti cu medicii. Sa vedem ce mai zice diseara Ionu`, ca nu vrea s-o lase deloc singura. Ce mama closca, lui Ionu` i se potriveste perfect sot&tata closca.
Au plecat cam cu emotii azi dimi, am imbratisat-o si i-am spus bubulinei ca astept s-o revad, afara din burtica.
Doamne-ajuta sa fie totul bine! Se mai gandeau si ca nushce anestezic (mi-au zis dar de unde atata cultura la mine) n-a prins deloc la Eli datile trecute, sa vorbeasca si despre asta la sedinta cu medicii de azi.
Manumanu, sa vedem cum iese numarul, si o scoatem noi cumva.
Treci la lista.
https://docs.google.com/document/d/1bz7wTzeSuTgbFHYfI4ziBM_Q2H6kKqZ-UQ6MH4o83PY/edit?authkey=CLXz68sD#
De Anes nu mai stiti nimic? Aleinad? Carmendu? Cherie? ... si mai sunt...
manumanu spune:
Ancule, m-am trecut pe lista, sper ca s-a salvat. Iti trimit mintenas mail cu celelalte date.
Ramo2007 spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Eli, tin pumnii sa fie totul bine!
Aseara a fost un pic mai bine cu somnul, adica a plans doar vreo 5-10 minute apoi s-a foit in patut 1 ora si 45 de min si a a dormit la 23.45...in timpul asta eu ma faceam ca dorm in patul mare,cum ma miscam un pic cum ma striga si avea o tentativa de plans.Acum la pranz, am bagat-o in pat la 13.10, a plans zdravan 30 de min si a adormit.Plansul cred ca e mai mult de intimidare, sa vada daca-i merge s-o iau in patul mare.Azi nu a pomenit nimic de suzi, deci suntem pe drumul cel bun...avem deja 1 saptamana de cand le duce lipsa.
De ziua ei va trebui s-o trezim dimineata pe la 7, ca pe la 11.30-12 sa faca nani de pranz pana pe la 14, petrecerea incepe la ora 16 si trebuie sa plecam de acasa cam cu vreo ora inainte.Sper sa fie ok si sa nu fie maraita.
S-a uitat tati aseara in gurita ei si se pare ca-i dau si caninii de jos, deci e posibil ca maraiala sa fie si din cauza asta.
Otiliav spune:
Andree si Andrei, multa sanatate si bucurii!
Eli, tinem pumnii si aici la Polul Nord.
Amalia ti-am vazut noua poza de pe mess si te-am visat azi-noapte ca venisme in vizita la tine si ne faceai ceva in ulei, ca niste creveti care cresteau cand ii aruncai in ulei incins doar ca aratau ca gogosile. Ce combinatii fac in somn
Ah si locuiati intr-un apartament micut, spuneai ca vrei sa varuiesti.
Sa mai zic ?
Elisa mea a avut febra de alaltaieri seara si am tot rezistat sa nu-i dau nimic, am scos-o si afara la -10 grade ca trebuia sa o luam pe Ana de la scoala dar la 39.3 aseara i-am pus un supozitor si vad ca a trecut. Nu stiu ce-o fi avut ca se vaita de burtica.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Darling_ spune:
Eli un gand bun si de la noi . Hai curaj, gandeste-te la bebelina, acusica o tii in brate
Otilia o fi vreun virus la burtica ceva. Are si diaree? wow voi aveti deja -10 grade...La noi au fost -4 si mi se parea brrrrr. Azi ninge. A venit iarna draguta!
Subconstientul tau e setat serios pe DC ca vad ca din cand in cand mai visezi pe cineva de aici
Sara
Matei
tuturor Andreelor si Andreilor
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)
anca_27 spune:
Complicate sunt caile Rh-ului...
Eli are Rh-negativ. Daca cea mica are Rh-pozitiv, Eli trebuie sa faca un vaccin, in maxim 72 de ore de la nastere. Unele guri spun ca in cazul in care nu mai vrei bebei, n-are rost sa mai faci vaccinul. Altele, majoritare si capete luminate spun ca riscul e mult mai mare, chiar daca nu mai vrei alti copii, si anume, o anemie severa pentru restul vietii.
Booon! Asta e cultura generala, azi am invatat si eu si va spun si voua - imi fac antrenamentul pt catedra, de luna viitoare .
Dilema si necazul oamenilor e ca vaccinul asta, pe nume RhoGAM, era vreo 500-600 ron. Azi au aflat ca e 800. Am vb cu o prietena farmacista, nici in depozit nu e mai ieftin, decat cu vreo 30 ron.
Noi speram si ne rugam ca cea mica, sa fie intelegatoare, si sa posede un frumusel Rh-negativ. Si dac-o fi pozitiv, spuse Eli, poate e mai bine, sa nu aiba probleme ca ea.
Alte stiri de pe front. Din cele financiare si amuzante tare, Ionu` poate sta toata ziua cu ea, se considera vizita, daca insa vrea si noaptea, e in jur de 300 si ceva de ron/zi, adica se ia atunci in considerare si ziua.
Deci eu ma fac purtatorul de cuvant al clinicii... deja stiu detalii.
Ah, vreti sa stiti si de Eli si burtica...
A vazut-o medicul, apoi o alta dna dr care ajuta maine, neonatoloaga, anestezistul, si nu mai stiu, zice Eli c-au intors-o si controlat-o pe toate partile, au echipat-o, i-au dat si papa bun, Ionu` a fost harnic si-a rezolvat si sa scoata certificatul mai devreme de litera prevazuta de lege.
Marea finala, dimineata dupa 8.
Fug! Z ma anunta c-a pictat `nu pe perete`. Am auncat o ocheada, peretele se transforma intr-o opera de arta...
Oti, te dadeam disparue, vreo enterocolita?