Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (169)
Raspunsuri - Pagina 17
danasor spune:
Neata si de la noi, inca nu e 12....
LML pufuletilor dragi si scumpi ARIANA, TUDOR, AMARIS si mezina noastra ALEXANDRA !!!
ioana_fota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel le dati oscillo saptamanal pt prevenire raceli? io am uitat de 3 sapt ![]() Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Eu ii dau saptamanal asa mi-a zis dr.

de
Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui ayanna_xem Am pus si eu pozici noi, de la plimbarea de dimineata, ca ziua de azi a venit la noi cu o surpriza mare...o sa vedeti in album! _ Mami de strumfita zgubilitica![]() |
....de vis nu alta ...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
lucia2000 spune:
| citat din mesajul lui ioana_fota Si acum Buna dimineata si am bunatati la noi in album pentru voi,sarbatoare mare: ![]() ![]() ![]() ![]() AZI UCA FACE 8 LUNITE!!!!! Ariana,Amaris,Buturel sa fiti sanatosi si ascultatori!!! de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine ![]() |
Multumim de tratatie mami

ayanna_xem spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ioana_fota
Ayanna nu sunt crosetate de bunica ci sunt cadou de la Teo al Luciei ![]() de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine ![]() |
Eheee, ce cadouri frumoase...se pricepe smecherila la incantat domnisoarele!
_
Mami de
strumfita zgubilitica
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel le dati oscillo saptamanal pt prevenire raceli? io am uitat de 3 sapt ![]() Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
incerc sa ii dau saptamanal, dar mai uit ...apropo de asta ...azi e zi de oscillo
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui myky791 eu am racit! am luato de al pui cred.... azi ne ducem iar dct la control vb cand ma intorcpoze ink nam vazut cand ma intorc Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
OF, voi treceti din una in alta!
Sanatate multa!!!!!

_
Mami de
strumfita zgubilitica
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
![]() mami de Alex si Radu |
Eu nu dau...si acum chiar sunt confuza, ca mie si pediatrul si colega mea, medic, mi-au zis ca mai indicat ar fi sa nu dau...nu mai stiu explicatia, dar stiu ca mi-au zis 'nu'.
_
Mami de
strumfita zgubilitica
Eleysa spune:
citat din mesajul lui ioana_fota
Ayanna nu sunt crosetate de bunica ci sunt cadou de la Teo al Luciei ![]() de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine ![]() |
FFF Foarte frumoase !!!

bubu_bu spune:
pfoaiiii ayanna
nu pot decat sa fiu invidioasa la maxim.....foarte frumos.....si daria
este deosebit de dragalasa

Ariana,Amaris,Buturel 
am luato de al pui cred.... azi ne ducem iar dct la control vb cand ma intorc