Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (169)
Raspunsuri - Pagina 16
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 Si ca sa raspund la intrebare totusi pt ca nu-mi place sa ma fofilez Azi ma duc la sedinta cu parintii la A la gradi (am emotii )si maine pregatesc niste gustari si un tort ca duminica o serbam pe mandrutza.De luni mai vad eu de ce ma mai apuc ... |
la multi ani pt A cea frumoasa si isteatza!
mami de
Alex si
Radu
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel le dati oscillo saptamanal pt prevenire raceli? io am uitat de 3 sapt ![]() Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |

mami de
Alex si
Radu
tomaca spune:
Fetelor, help! Cum pun emoticoane la semnatura? Nu-mi mai aduc aminte!
Si m-am chinuit ceva cautand, dar tot degeaba!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
lucia2000 spune:
| citat din mesajul lui danasor Azi am fost si am taiat motzul finutzului , ce s-au mai jucat mititeii... se urmareau unul pe celalalt, ce facea Anastasia facea si Marc si invers si toti care eram, vreo 8 insi stateam si ne uitam ca la teatru , a fost dragutz tare.Am mai pus nishte pozici in album , am reusit sa apar si eu in poze cu fica-ma ca in rest doar eu o pozez si cel mai des apare cu mama si cu soacra-mea ; Miremia si Ayanna sunteti scumpe tare, cum aveti voi grija de albumele noastre ![]() ![]() , oricum eu nu terminasem de incarcat pozele si de asta le lasasem la data respectia. Aseara my little girl a avut program de noapte,tt, foiala, kk, jucat in patutz cu jucriile, foiala, tt, iar foiala , iar tt si de abia pe la 12 si ceva somn - eram rupta , m-am obisnuit ca de la 10 sa ma delectez si eu cu ceva emisiuni, sau sa intru pe net ![]() Apropo de tt, ati mai vazut vreun copchil sa suga stand cu fundul in sus si capul in jos? Exact asa face , se suceste la tt de ajunge in poz respectiva ca ma si mir cum de nu-i vine inapoi, apoi sa mai si inghita ![]() pui mic |
Salutari si de la noi.
Fix asa papa si Teo. Cu fundul in sus
ioana_fota spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lillo
Neatza! Nu e musai febra. Noi avem 7 dintisori si inca unul pe drum si nu a facut deloc febra. A fost insa agitat, s-a trezit mai des, a ros mai mult. Doar la ultimul a avut o temperatura mai ridicata decat de obicei (el are 36.9-37 de grade temp normala si ieri avea 37.1-37.2 ) |
Si la noi la fel a fost

.
de
Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui tomaca Fetelor, help! Cum pun emoticoane la semnatura? Nu-mi mai aduc aminte! Si m-am chinuit ceva cautand, dar tot degeaba!varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Le scrii shortcut-ul, exact ca intr-un mesaj obisnuit.
_
Mami de
strumfita zgubilitica
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui ayanna_xem Buna dimi fetele! Intru repede sa urez si eu LML sarbatoritilor zilei... ![]() ![]() LML Ariana!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LML Tudorel!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LML Uca!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LML Andrei!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LML Amaris!![]() ![]() ![]() Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa. Am vazut pozicile Ucai...foarte dulce! si ce rochitica si caciulite frumoase are...sunt crosetate de bunica??? Iar tortul ala eu tind sa cred ca e de jucarie ca prea arata fain!!!![]() ... Am pus si eu pozici noi, de la plimbarea de dimineata, ca ziua de azi a venit la noi cu o surpriza mare...o sa vedeti in album! Merg sa mai citesc din urma... _ Mami de strumfita zgubilitica![]() |
wow zapada!!! Foarte zgubi cu roshiori in obrajori! Asa, frumusetile se cresc la rece, nu ca la Bucale, cald de casca matzele...
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Eleysa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
![]() ![]() mami de Alex si Radu |
LML si din partea noastra!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
ioana_fota spune:
| citat din mesajul lui ayanna_xem Buna dimi fetele! Intru repede sa urez si eu LML sarbatoritilor zilei... ![]() ![]() LML Ariana!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LML Tudorel!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LML Uca!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LML Andrei!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LML Amaris!![]() ![]() ![]() Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa. Am vazut pozicile Ucai...foarte dulce! si ce rochitica si caciulite frumoase are...sunt crosetate de bunica??? Iar tortul ala eu tind sa cred ca e de jucarie ca prea arata fain!!!![]() ... Am pus si eu pozici noi, de la plimbarea de dimineata, ca ziua de azi a venit la noi cu o surpriza mare...o sa vedeti in album! Merg sa mai citesc din urma... _ Mami de strumfita zgubilitica![]() |
Ayanna nu sunt crosetate de bunica ci sunt cadou de la Teo al Luciei

de
Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 

)si maine pregatesc niste gustari si un tort ca duminica o serbam pe mandrutza.
, ce s-au mai jucat mititeii... se urmareau unul pe celalalt, ce facea Anastasia facea si Marc si invers si toti care eram, vreo 8 insi stateam si ne uitam ca la teatru
; Miremia si Ayanna sunteti scumpe tare, cum aveti voi grija de albumele noastre 

de 2 ochi albastri