Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Felicitari Jiji pentru dintzisor!!!

4 o-data ...Felicitari Natalia!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

In rest, ne tinem si noi dupa tine, ca ni se pare "accesibil" ritmu': de o saptamana face si Ema kk la olitza si pp cand o pun. Am zis macar ca scapam de kur de maimutza si tot e ok, cand suntem acasa, o pun la oala. BTW. oare de ce Olitza nu pare jucarie intere pt ei? Am asezat-o, dar inainte i-am aratat si...nik. A batut de 2 ori in ea ca-n toba si gata. Hmm, stie ca e de kkt.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Wow...felicitari!!!...si noi am facut de 2 ori pp pana acum, dar kk niciodata...o pun pe olita cand vad ca se screme si pauza...ii pun pampersul si ooops...kk..

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Emoticonul acesta imi sugereaza bigudoasa
( ce-mi place cuvantul asta).

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

E liniste in camera la tati asa ca am verificat sa vad care-i treaba si...surpriza!!! Zgubi doarme de-a curmezisul, iar tat-su pe-o dunga la marginea patului, dar e mandru nevoie mare ca a reusit el s-o adoarma. I-am tras in poza ca-s tare funny, dar nu pot sa v-o arat ca e cam 'sexos' tati cu burta la inaintare si daca vede ca i-am pus asa poza de 'macho' in albuuum, am incurcat-o...

Felicitari si la cat mai multe !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca
Simply, Xela - invatati? Ca sotu pana isi face avant vine ziua examenului si dupa aceea pica cu 49. Si ma enervez de unde naiba a putut sa ia atatea puncte. Asa NU!

varsta lui Tudor

te mananca? acum te chem la meditatii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Apropo de tt, ati mai vazut vreun copchil sa suga stand cu fundul in sus si capul in jos? Exact asa face , se suceste la tt de ajunge in poz respectiva ca ma si mir cum de nu-i vine inapoi, apoi sa mai si inghita

pui mic

si a mea la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

LML Ariana!
LML Tudorel!
LML Uca!
LML Andrei!
LML Amaris!

Sarbatoare mare azi...

Ayanna, danasor m-ati distrat aseara, nu va mai stresati pt lucruri marunte.

Ayanna imi place semnatura ta.

Larisel exact asa cum a spus ayanna se face. Sau dai replay la mesajul meu si iei cu copy/paste liniuta mea. 4 dinti?!? Pup Natalia sa scape cat mai repede. Cu ebay-ul iti povestesc daca vrei.

Cred ca ii iese si Marei un dintoc ca atata mai plange in somn...plus ca roade tot si face si ceva balute. E musai sa fie cu temperatura?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:

Maine am sunat mobilizare generala -tot familionul-frate, mama, cumnata...sa fac curatenie generala...ca vine Mos Craciun si nu ne mai aduce nimic daca nu e curat-Asa ma pacalea mama!Asa ca voi avea doua zile naspa tare!!!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Spor la treaba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

A inceput de azi sa cada cate un fulg...mi-a facut un cadou frumos vremea asta A nins exact azi cand ...

implinesc 10 LUNI!!!!!

Asa ca ...poftiti la de toate
Lml pufilor nascuti azi ,in special Arianei
Sa aveti o zi frumoasa !
Pupici

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri
LML si lui A

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Am vazut ca am depasit 800 mesaje Sunt aprope sa-mi iau titulatura si nu m-am gandit ce sa scriu.

varsta lui Tudor

niste pt tine,de incurajare
sarumana de trataie,distractie placuta cu buturel

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput