Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (169)
Raspunsuri - Pagina 13
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela nu-i adevarat...doamne in ce ritm se scrieeeeeeeeeee intru repede SA MA LAUD....REPEDE CA JIJI E IN BAIE... AVEM SI NOI PRIMUL DINTEEEEEEEEE...( BA CRED CA 2 SAU NR 2 E PT MAINE POIMAINE) ma duc sa-l spal...manca-l-ar mama pe el de melc Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |

Bravo Jiji ! Un nou membru in galeria varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ioana_fota spune:
| citat din mesajul lui dulcineea_cj A inceput de azi sa cada cate un fulg...mi-a facut un cadou frumos vremea asta A nins exact azi cand ... ![]() implinesc 10 LUNI!!!!! Asa ca ...poftiti la de toate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lml pufilor nascuti azi ,in special Arianei ![]() ![]() Sa aveti o zi frumoasa ! Pupici "Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau'' mami de 2 ochi albastri |
La multi ani!!!!

de
Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
micki_mica spune:
'
| citat din mesajul lui dulcineea_cj A inceput de azi sa cada cate un fulg...mi-a facut un cadou frumos vremea asta A nins exact azi cand ... ![]() implinesc 10 LUNI!!!!! Asa ca ...poftiti la de toate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lml pufilor nascuti azi ,in special Arianei ![]() ![]() Sa aveti o zi frumoasa ! Pupici "Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau'' mami de 2 ochi albastri |
La multe lunite!

Kiti
de
tomaca spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Neatza si la noi! LML sarbatoritilor de astazi! (si sarbatoritilor "ratati" de ieri... Ariana, Amaris, Buturel si Uca! ![]() Aha, mergaciosii, dintosii si taraciosii la inaintare! Vrem si noi sa ne laudam cu o dexteritate particulara cum e datul jos din pat! Azi dimineata l-am lasat singur in pat si m-am dus la buda (ca faceam pe mine) si n-am apucat nici sa ma asez... ca il aud pe el ciudat de aproape - era la usa! si venea spre mine... Are 2 metode de dat jos - cu fundul inainte (ceva mai safe) sau cu picioarele inainte (cand suntem noi alaturi)... nu stiu ce metoda a folosit in dimineata asta, dar n-a duduit nimic, inseamna ca s-a dat jos lin si ca are deja o dexteritate clara! (Mai e vreun pufulete care se da jos singur din pat?) Si intr-o noapte m-am trezit cu el ca facea ture in jurul patului, in timp ce eu dormeam, i-am zis sotului (care nu doarme cu noi ca sforaie, l-am siughiunit) si a zis ca poate am visat si eu chiar nu visasem! M-am trezit, l-am vazut in picioare tinandu-se de pat si l-am luat in pat la culcare... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Ei, el se pregateste in block starturi.
varsta lui Tudor
ioana_fota spune:
Cuscra sanatate multa si sa veniti cu vesti bune de la doctor ![]()
de
Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
micki_mica spune:
citat din mesajul lui tomaca![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buna dimineata! Astazi schimbam prefixul! Facem 10 lunite ! Facem cinste cu ceea ce vrea fiecare. Petrecerea lunga caci doar vine weekend! varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
LML

Kiti
de
ale1212xa spune:
mama mama ce ne indulcim azi
lml ariana albinuta
lml tuodrel butorel reloaded
lml amaris
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
tomaca spune:

Pentru urari
Lorex - gata proiectul?
Ioana - tara asta este de....Sanatate!
Larisel - felicitari pentru dintzisori. Si noua ne dau cei 4 de sus odata (2 sunt deja gata), dar noi suntem barbati, de suportam mai bine. Dar o domnisoara asa finutza 
Simply, Xela - invatati? Ca sotu pana isi face avant vine ziua examenului si dupa aceea pica cu 49. Si ma enervez de unde naiba a putut sa ia atatea puncte. Asa NU!
Livia - ninge pe acolo? Am auzit ca la Cluj, Iasi, Tg Mures ninge. Mie imi place ninsoarea, dar anul trecut m-a stresat rau. Eram in faza de facut cuib (si nu puteam) si cand vedeam atata vifornitza.... si frig. Am fost fff stresata cu gripa aia porcina .. Sper ca acum va fi mai bine.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Am vazut ca am depasit 800 mesaje 

Sunt aprope sa-mi iau titulatura si nu m-am gandit ce sa scriu.
varsta lui Tudor
Eleysa spune:
Neatza!!!
Multumesc de cafea Ale1212xa! M-am servit si eu cu o cana mareeeeeee 
Avem zi plina azi ...asa ca incepem cu urarile:
LML Ariana!
LML Buturel!
LML Amaris!
LML Uca!
Am vazut si noi pozici noi si frumoase:
la tortul pus de Ioana
...si ne-am incantat privirile cu Uca cea asortata 
L-am admirat pe Daniel
, care s-a facut flacau mare, si pe mamica lui cea frumoasa. Super poza cu 4 generatii 
Ne-a topit Sebi cu pletele in vant ...

Ne-au mai incantat privirile Vladut cu surioara lui si mamica cea tinerica 

Anastasia, o domnisorica carliontata 

Myky, frumosi baieti mai ai! 

..iar poza "mamici cu cocute" 

...super!
Am admirat si restul albumelor, care au pozici mai vechi ...sunt toti nishte frumoshi 

Edit: ca mancasem litere si cuvinte
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

de 2 ochi albastri