Prietene la bine si la greu - 80
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
DE LA FIRICEL PT MAMI MANY
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 An
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](greutati.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
RAluci strans
Krelia, clar din partea mea ai coronita
Nu stiu la ce test faci referire, daca era in context cu Licurici, atunci era vorba de un test barza.
Acus s-a trezit matzul meu, pleaca afara cu tati.
W-E placut fetelor
mami de Vlad (29.10.2009)
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Krelia, vaz ca ai vrut sa recuperezi la placintit, ca demuuuult nu am mai citit placinta movalie bre asa mare!!
Amalia e frichinici, urlaciti, miorlaici de dupa vaccin. Noaptea horror, da nu mai mult decat de obicei.
Multam si de raspunsurile primite cu referire la ce marci de lp folositi. Cel mai probabil daca o fi sa cumpar, asta daca.., bag un Nestle1+, ca pare si rezonabil la pret si reusesc sa gasesc usor si aici la noi la teara..
Lumi, parca tu ma intrebai ce face rechinila cand imi vede ghemurile, nu vrei sa stii ce smotocite reusesc sa i le smulg din manutzi, si cu ce urlete se lasa. Sa ma vezi ce imi apar ca un vultur ghemu cat crosetez..is de rasu plansu
Lyly, mandrela mea are deja perisor de vro 3 mm sa zic, ii creste foarte repede spre bucuria mea, deja nu mai are cheliuta aia alba, s-a innegrit ceafa de perisor scurt scurt. Poate pan la primavara ii creste sa ii prind iar codite
Magda, tot am tinut sa iti zic ca mi-a ramas in cap faza cu printesu tau care trebe alintat, si imi cer scuze ca eu ti-am sugerat sa ii mai tai din alint noaptea cand se tot cere la tatzi..Nici prin cap nu mi-a dat ca de fapt al tau e cel mai pretios fulgusor si chiar are nevoie de tot alintul, dragul de el!
Gabitza, bravo bravo pt Dragos cel care sta in piciorute. Cunosc expresia aia de izbanda de pe fatzuca lor cand reusesc chestia asta Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
licu - ufff, mi se pare aiurea dupa ce ai alaptat atat acum sa treci pe LP... si de unde stii ca o sa accepte LP? stie sa bea cu biberonul? poate revine la
, macar pana mai creste putin. stiu ca e alegerea lui rechi, insa parca ma strange pe mine in spate.
ali - te-ai scos cu cele -50 kile. invidie maxima
k - ne-ai dat gata cu placintoaica ta. asa placinte mai coceai cand erai
daca o fi sa ne trimita astia la munca, tre sa mai raresc cu ca fiica-mea suge ca la 2 luni, si nu prea poate adormi niciodata fara sa suga. offff, nu stiu ce o sa ne facem.
Ramonika
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
madam K da' ai copt nu gluma
... first place in top ten
ce pofta de vin fiert mi-ai facut
am vrut sa mai scriu cate ceva la cateva fete dar parca am un gol in loc de creier , poate ma adun mai pe seara
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika licu - ufff, mi se pare aiurea dupa ce ai alaptat atat acum sa treci pe LP... ![]() ![]() |
stiu...si eu tot asa ma simt..Spre norocul meu noaptea in somn mai primeste tatzi, astanoapte a binevoit sa suga de doua ori. Deci inca nu cumpar nici un lp. Plus ca nu primeste bibe, doar mai bea apa din canuta cu cioc..Poate doar asa sa incerc. Oricum nu sar sa arunc banii pe o cutie pe care o sa o desfac, si poate nici nu bea..si se expira repede. Seara primeste cereale de noapte buna cu gris si lp de la Humana, eu zic ca sunt de ajuns, daca nu serveste tatzi la culcare..
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Firefly's shop
Andrecluj spune:
Se mai bag cineva la placintoace acu,dupa Cuscri a mea ? Nu cred. Asa ca zic scurt de tot la Strumphy ca problema nu e ca nu a cumparat bunicu-so, dimpotriva, ma bucur cand pot cumpara ce are nevoie, problema mea e suma. Cand ai pensie si salariu si nepoata ta face 1 an nu-mi veni cu 25 de euro ca fix de aia-ti gatesc. Si daca s-a suparat si tati nu gresesc. In fine Ancutz Am dormit 2 ore de pranz, nu am mai facut asta din martie 2009.
Ramonika Buni a facut-o deja pe Chiara de 2 ori azi sa faca la olita. I-am cumparat olita nou in forma de ratusca, cea veche nu-mi placea pentru ca ii scotea vasul, intra cu picioarele in gaura aia care ramanea si se rasturna peste tot. Buni a asezat-o si a inceput sa-i spuna ca ii e foame la ratza, ii e sete, saraca rata, nu stiu ce, i-a vorbit pana a facut fata. Nu ziceam ca o adoarme buni in 5 minute, eu o adorm in 5 minute de cand a plecat buni. Nu stiu de ce a devenit asa de usor, o iau in brate, spunem rugaciunea pentru copii, 2 cantecele, mami te iubeste foarte tare si salutare natiune.
Lyly Nu-i asa ca le pica greu la stomac?
asa gandesc si eu de cateva zile. Pai mi-a adus manichiurista 50 de euro sa ii cumpar ce vreau eu la fata, fara sa fie invitata la vreo petrecere sau sa poata veni duminica. Lumi Apoi nici cu tine nu mi-e rusine la placintele
Cuscri Marturisesc cu mana pe inima ca nu am avut rabdare sa citesc placintoiu', dar am sarit la masuta care spune "duro"??? Adica cum? In virtutea italienitatii ei sau? Cory 25 de grade? Mi se pare enorm, de ce asa de mult?Pe Sabinuta si pe gemenasii dragi nu i-am gasit pe FB, doar pe Annabelle , primesc un link sa scriu si eu "mi piace"? Licurici fix asa si la noi cu ghemu', sar in aparare, dar tot apuca sa smotoceasca ceva.Eu am asa un soi de ... nu stiu ... ma apuca plansu'. Am senzatia ca iubirea mea asta mare s-a nascut maine, nu poimaine, pentru ca era intr-o seara de vineri cand mi-a zis ginecologul ca facem cezariana "maine", adica sambata. Oricum, ciudat creierul omului. Ieri am mers la cumparaturi pentru petrecere si m-a apucat plansu' cu jumatate din ele facute si am venit acasa. Am crezut eu ca probabil m-am obisnuit prea tare sa fiu la cumparaturi cu Chiara si acu mi-e dor de ea. Asa ca azi am mers sa le continui si am patit aceeasi faza. Tind sa cred ca e melancolie. No, gata, m-am si plans azi. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
krelia spune:
RamoX, clar m-am scos ...cu asa scutire
Raluci, 'nteles! Noi n-avem bunici disponibile, asa ca mergem cu totii, dam o raita si apoi, daca e timp potrivit, tati da o tura in parc cu bebe, iar mami face shopping. In tihna
Tati de Rares a zis ca se sacrifica, daca ramane pe 1 dec. la o ora "cu soarele pe cer" . Io zic vin fier d'acu'...ca nu mai baui de pe la ziua mea, aia din 2009. Deci, se cere!
Ali, cam aceeasi masa o are si Rares. Doua mese de lapte (uneori chiar una, numai cea de seara), 1 masa de fructe, 1 gatita, 1 de iaurt. Pam-pam de la mine e ca mananca ok.
Intrebare despre like-urile astea: sunt zilnice sau daor odata si bine?
Many, cred ca ai dreptate cu testul. O fi fost vorba de Licurix...si am citit io aiurea
Licurix, asa e...demuuuuult...de pe vremea , cum bine a retinut Ramonik
Ancu'...puschea pe limba mea, gata, nu mai zic de lucruri interzise la mamici posesoare de cu laptic!
Cuscri, dupa cum stii, masuta e bilingva (engleza/italiana). Pe ea e un fluturash, iar pe post de aripioare are 2 suprafete pe care, cand apesi, vorbeste tanti. Una mai dura (hard/duro) si una mai moale (soft/.....) punctele alea nu am reusit sa le elucidam (tanti zice ceva gen "lishio"...da' iti dai seama ca nu mi-s 100% sigura de cuvant.
_ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
(05.11.2009)
Muhammad Ali
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floricik/floricik.jpg)
floricik spune:
Nu aveam cum sa lipsesc tocmai azi de aici. Veau sa urez LA MULTI ANI fulgusorilor nostri.
LA MULTI ANI IULIA!!!
LA MULTI ANI CALIN!!!
Am fost azi la BE, dar cam pe fuga. Tati azi a fost pe post de sofer, ne-a asteptat afara , ca sta prost cu rabdarea.
Eu am mers in mod special sa cumpar cizme zburlitei. Am gasit unele frumusele rau, rosii
, piele, captusite, facute la Cluj. 130 ron. Era bataie la standul lor.
Despre discutia borcanele/ mancare facuta de noi, prefer sa-i fac eu , dar cand suntem plecate prin parc, vizite etc cumpar borcanas. Cat despre microbi, expunearea in locuri publice etc, incerc sa nu ma stresez, tati e un pic paranoia cu microbii(desi nu pare, si nu credeam ever ca va fi el asa ). E disperat cand vede ca fii-sa linge manerul la carutul de cumparaturi, sau ia suzeta de pe jos( din casa) si o baga direct in gura. Cand mergem la cumparaturi, imi cere un servet antibacterian si sterge manerul. Nu credeam ca o sa-l vad vreodata asa.
Eu sunt mai permisiva, cum zice Coque, fara wc si gunoi.
Andre, ce frumos ca se bucura Chiara de venirea lui buni.
Many, eu ii dau numai Bio 7cereale de la Milupa. Nici nu stie ca exista si alte cereale. Pastele le blenduiesc.
Strumfy, sigur au si la plafar rondele de orez. Eu iau de la Auchan, sau Megaimage. Bio 7cereale de la Milupa nu o baloneaza de zburlita.
Cory, tac-su a facut-o singur pe Ema. Eu doar am gazduit-o 9 luni.
Krelia, pt noi nu mai stiu ce sa gatesc. Am facut pana la urma o ciorba radauteana, si pui cu smantana. Traiasca retetele de pe net.
Smara, nu-i baga in seama pe cei de la tine din oras. Lasa-i sa se mire. si eu cand am fost la mama, ma mai intalneam cu cunostinte si se mirau ca Ema nu mananca ce mancam noi
, si se uitau la ea ciudat ca lipaia la o rondea de orez. Am noroc ca mama mea e bio, si intelege ce trebuie sa pape un copil atat de mic.
toate mamicile+ fulgusorii din dotare. Fara exceptie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/magdaz_ina/magdaz_ina.jpg)
magdaz_ina spune:
Felicitari, Floricik, pentru mama bio !
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006