Prietene la bine si la greu - 80

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Kreliaaaa...cata mai dubla placinta dobrogeana Bun asaSo..aparatori prize,coltare din silicon,sigurante dulapuri - toate le-am luat de la Tigex...mi se par ok ca pret si calitate. Un set cu 10 buc aparatori prize, 1 buc universala dulapuri/frigider(aici mi s-a parut putin doar 1 buc si am mai luat separat un set de 4 buc. cu 12 ron) , coltare silicon 4 buc - tot setul a costat 40 ron De la Mustela aveau cam toata gama,probabil si produsul pe care il cauti tuMie mi-au placut multe jucarii dar...scump domne,scump! Mai ales ca Andreiu se plicti asa rapid de ele. I-am luat totusi un cilindru gonflabil,transparent, desenat frumu si cu 3 bilute zornaitoare in interior.Si inca o chestie: eu sunt sigura care isi tine copilutul in body cu maneca scurta in casa? La noi sunt 25 grade, el e grasun si se agita non stop, n-as putea sa-i pun maneca lunga. Nu de alta dar am intrebat peste tot la BE si abia am gasit un stand care avea cu maneca scurta. Restul se uitau ciudat la mineCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

madam K, te trecem pe panoul d' onor' cu asa placinta
recunosc ca nu am putut s-o "mananc" pe toata, ca e alex calare, dar o s-o pap pe toata

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Monis, departe de mine intentia asta, stii doar ...am profitat insa la maxim de o zi fara alte preocupari gospodaresti . again.

Cory, mersic frumu! O sa studiez si eu oferta lor, maine.

Lyl, doresc si Steaua Romaniei in grad de mare placintzoasa....altfel nu ma sui la panou . againn si tie!

No, predau stafeta, ca s-au trezit 2 ochisori albastri. Raman prin zona

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

IULIA

CALIN

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Kreliuss moama, te-ai scos pe anul asta .

Monis iti raman indatorata pentru un asa efort. sper sa ma pot compensa si eu curand. Esti o doamna, asa cum stiam de atfel!

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cory_B
Si inca o chestie: eu sunt sigura care isi tine copilutul in body cu maneca scurta in casa? La noi sunt 25 grade, el e grasun si se agita non stop, n-as putea sa-i pun maneca lunga. Nu de alta dar am intrebat peste tot la BE si abia am gasit un stand care avea cu maneca scurta. Restul se uitau ciudat la mine

Chestia asta m-a deranjat mereu si pe mine !! Chiar daca nu dai iarna copilul maneca scurta in casa, tot poate ca ai nevoie de body cu maneca scurta pentru iesirile in oras, pe sub alta bluza !! Iar daca cele din vara i-au ramas mici abia-abia gasesti sa cumperi !! Foarte enervant, stiu de la Iarina faza asta si se pare ca nu s-a schimbat situatia.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Kreliaaaaaaa un pic am luat si eu din placintzoaie, mai iau mai tarziu. Nu cred ca mergem maine cu Renus ca am destul de multe de luat si vreau sa caut in tihna

Mai Many cum te iubeste el asa strans, dar nu stiu sa-ti zic cum sa-l dezlipesti, ia si tu o gura de aer mai mare cand il vezi ca se pregateste

Gabitza - foarte tare menechiurista

Legat de analizele de sange pt tiroida da sunt T3, T4 o sa caut analizele sa zic exact

Cory si Renus tot maneca scurta si doarme doar in body adica bulane maini goale, hmmm si zici ca ioc maneca scurta nasol chiar aveam nevoie

Deci cine se mai baga pe 1 decembrie la un vin fiert, bere, suc ce-o fi, ca daca nu putem pe 1 stabilim alta zi

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

BUNA FETELOR!

Am fost si noi la vaccinul de 1 an a plans un pic dar cel mai mult a plans cand s-a terminat toata treaba. Avem 11kg si 80 de cm a zis ce e bine facut eu m-am uitat intr-o carte si la 1 an e in barem. In rest mi-a dat fier sa ii dau timp de o luna cate 10 pic/zi. Intrebarea mea e ca nu e prea mult?
Si nici nu mananca prea mult de 2 ori pe zi lapte o data mancare gatita si in rest o masa de fructe , si apoi iaurt, cereale mai putin si gris.Si nu depaseste la mancare 200 ml cel mai mult manaca iaurtul 250 ml. Acum doarme de cand am venit acasa a mancat o banana si 2 piscoturi si de atunci doarme cam de pe la ora 15.

Si nu in ultimul rand zic si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor din luna noiembrie.

Cred ca ne iese vreo masea ca e tare marait toata ziua vrea numai in brate si numai la mami la tati nu prea vrea. Sunt obosita si am slabit sub 50 de kg.

Va

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ali762000

BUNA FETELOR!

Am fost si noi la vaccinul de 1 an a plans un pic dar cel mai mult a plans cand s-a terminat toata treaba. Avem 11kg si 80 de cm a zis ce e bine facut eu m-am uitat intr-o carte si la 1 an e in barem. In rest mi-a dat fier sa ii dau timp de o luna cate 10 pic/zi. Intrebarea mea e ca nu e prea mult?

dar pedi ce a zis de ce asa mult, adik mie mi se pare mult in comparatie cu ce-i dau lui Renus 5 pic/zi

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

pt bb2

Mergi la inceput

Fetele in afara de Annabelle Sabinutza si Gemenasii de Ariadna mai e careva la orly pe FB? daca da puneti link restul dat LIKE

Ali - sa va fie de bine vaccinul si frumoasa devoltare

pt bb2

Mergi la inceput