Prietene la bine si la greu - 80

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

auziti, va intreb si eu ceva, e cam spookie: daca am visat ca am murit, m-am visat in sicriu e de naspa rau?

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Doamnelor, vorbiti de borcanele. Care dintre ele sunt safe? Eu m-am uitat la cele de fructe si au in combinatie si suc concentrat din fructul care este in borcanel. De ce? Daca este de pere, de ce trebuie pe langa para propriu-zisa si suc concentrat de pere?
Ce borcanele de legume ati gasit safe? Eu am in frigider vreo 2 borcanele de rezerva. Au mai oprit astia gazul si am fugit la mama sa-i gatesc ca era copiul nemancat.
Pana acum, Pinky a mancat 2 borcanele de la Nestle de fructe, un borcanel de legume de la DM si o budinca de vanilie de al Nestele (crae i-a placut teribil, dar lui masa nu i-au placut ingredientle citite ulterior). Evident ca am apelat la ele cand eram stransa cu usa. Mai am si niste borcanele de la Nestle cu fructe, tot rezerva, ca doar vine iarna.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

auziti, va intreb si eu ceva, e cam spookie: daca am visat ca am murit, m-am visat in sicriu e de naspa rau?

ti-a murit moartea asa stiam eu...

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Spala tot prin casa zinic, dezinfecta mobila si tot ce atingea bebe cu gurita, iar intr-o zi si-a gasit pustiul la usa de la intrare,in fundulet, lingand talpa papucului lu' tat'su . A intrat in panica si a sunat pediatrul disperata. Greu a priceput ala ce-i povestea ea , asa de precipitata era. Medicul ia spus atat: Doamna, linistiti-va, acum rezolvam problema. Faceti exact cum va spun eu: va rog sa-i dati si celalalt papuc, are si el nevoie sa-si dezvolte imunitatea.

Asta cred ca e si in capul lui Rares de revine iar si iar la papuci !

Piticii mei de pe creier tot se intreaba ce sa caute el asa de mic la locul de joaca plin de microbi ?! ... ei abia ce s-au indurat sa-i dea voie sa busileasca prin casa ca de, racea baiatul pe jos !!

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

si eu stiu la fel, Ti-a murit moartea, deci ramai vesnic tanara si frumoasa

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:

Poate un nou inceput?... Nu ma pricep...

Am pus si eu cateva poze de la party de 1 an pe contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Iulia

Calin

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Smaranditza,in primele 8 luni,si eu am fost cam asa....Spalat jucarii,grija excesiva etc. De cand a inceput sa busileasca,nu am mai vazut rostul sa fiu chiar atat de drastica....

Cu borcanasele ma simt cam aiurea,probabil multe dintre voi ma judeca/condamna...dar nu cred ca ma poate intelege careva,pana nu trece prin 8 luni de refuz(cu mici pauze de cooperare) al solidelor... Deci,indiferent care este parerea altora,eu sunt fericita daca mananca borcanase(si nu pt ca asa ar fi moda),mai bine borcanase decat sa nu manance deloc.
Si cateodata,dupa masa de legume,ii mai dau si cativa pufuleti...

Cu spatiul de joaca,sincera sa fiu,nu cred ca sta cineva sa dezinfecteze jucariile(sau nu prea des,nu stiu),dar asta nu inseamna ca o s-o tin intr-un bol de cristal. La analizele de 1 an(aprox),imunitatea ei era perfecta. Nu inseamna ca vreau sa i-o dau peste cap,dar nici nu vreau sa o tin intr-un mediu steril(asta este alegerea mea,pt copilul meu)-asta nu ii va creste imunitatea,nici intr-un caz....
Vreau ca fetita mea sa socializeze,sa fie increzatoare,independenta(intr-o anumita masura),si asta nu se invata doar in casa,in mijlocul familiei.
Acum,fiecare cu parerile personale....
Daca gandim asa,nu ii mai dam nici la gradi....

Lumi, si eu sunt anti-borcanase si in acelasi timp fericita ca Rares mananca acum macar acel borcanas pentru 6 luni (mai bine decat deloc). Intr-adevar, pana nu ai un copil mofturos nu poti intelege cum pot fi lucrurile in aceasta privinta.
Cat despre locul de joaca eu te admir ca iti duci fetita acolo si imi imaginez cat de fericit ar fi si Rares intr-un asemenea loc, desi in cazul lui va mai trece ceva vreme pana vom ajunge acolo.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Dana, Alinush merci pt raspuns, sper sa fie asa cum ziceti voi
Raluci tie iti spun doar atat: AS VREA EU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
La multi ani Iulia!!!
La multi ani Calin!!! Sa cresteti mari, sa va ascultatti parintii si sa le faceti numai bucurii.
Si la noi a nins..mai bine zis fulguit dar cu fulgi mari, iar cand i-am aratat Andrei a inceput sa rada si apoi sa tipe de bucurie...Abia astept sa vad cum va reacyiona cand va calca pe zapada...
Vreau sa ma lamuriti si pe mine cu cateva chestii:
1 Cand va referiti la rondele de orez va referiti la alea care se gasesc la magazinele gen plafar?
2 Unde gasesc stelute de branza? dak e vorba de vre-un super/hipermarket spuneti-mi si cum sunt ambalate.
3 Recomandati-mi niste cereale care sa nu baloneze.
Nush dak mai aveam ceva de intrebat dar dak am uitat ceva va stresez data viitoare.
Monis cum se simte Iulian? Ti-ai primit copilul inapoi sau tot cu clona lui esti?
Andre sa treaca supararea si incearca sa privesti partea buna...decat sa ii cumpere ceva care sa nu-i vina... sau sa nu apuce sa poarte mai bine ii cumperi tu ce stii ca ii trebuie.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput