Prietene la bine si la greu - 80
Raspunsuri - Pagina 11
Andrecluj spune:
Iulia Calin Buna dimineata fulgulime, hai ca sar cu cafele sa ma motivez, desi stiu ca ma intelegetiAm citit pe diagonala si am retinut discutii interesante despre olita (nu ma bag, e job-ul lui buni, sa faca cum vrea), despre LP/LV, am trecut pe Humana junior si mananca incredibil de bine, multumesc lui Dumnezeu, despre "nu", aici marturisesc sincer ca am o problema mult mai mare cu "trebuie sa", decat cu "nu", controlez "nu-ul", dar cu masura, insa imi place tare mult cum scrieti despre asta. Am retinut ca Santi mic nu papa bine, Monisule, asa e dupa boala in general, am admirat-o pe Sabina cum doarme, zici ca e Chiara, exact la fel imi face, fix in coltul ala si creierul putin care mi-a ramas atat a retinut. Padi ma intreba la ce lucrez acum, , la nimic, am terminat pulovarase, caciulite, le prezint intr-o zi, vreau sa ma apuc de rochita minune, dar astept crosetele. Natalia Ai pus pana la urma poze? Eu nu le-am gasitAsa, despre noi. A venit buni cu tolba plina pentru Chiara si ma-sa una alta, pare cu sentimente bune. Nu va pot descrie fericirea lui Chiara de cand a venit buni, cum ii rade, cum o aplauda, doarme cu ea, merge dupa ea, etc. Tare mult ma bucur ca a recunoscut-o si ca e fericita. Cat despre petrecere ... voi petrece printr-o copila dormita, mancata, fericita si printr-o mami asisderea. Am avut pe lista de facut vreo 20 de feluri, pana in ziua in care a coborat cumnata-mea cu 25 de euro de la bunicu' sa ii cumpar cadou la fata ca ea nu are vreme (ca are de mers la coafor si manichiura). Faza la care m-am turat tare rau. Adica daca la prima ei zi de nastere fata primeste 25 de euro de la bunicu, fix de atat voi gati. Aiurea, am cheltuit mult mai mult deja, dar am taiat de pe lista cele n feluri si am lasat cateva usurele, am plecat sa ii mai iau la Chiara ceva, si de ciuda, si am decis ca de ziua ei fac ceea ce e absolut necesar, tin mult la tort, la prajituri sa fie bune pentru ca fratii ei chiar o iubesc si atat. Punct. Ma fac frumoasa, o aranjez pe bunica, o imbrac frumos pe fata si petrecem asa. Va pup, sa aveti o zi frumoasa. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
Ancutza_Bro spune:
neatza fetelor, a venit iarnaaaaaaa
NINGEEEEE!!!
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
raluci_b spune:
neatza,
Iuhuu Ancutili sa trimiti si la noi ninsoarea
La multi ani Iulia, Calin sa fiti sanatosi
Eu mi-am facut analizele de glanda la recomandarea nutritionistului, zice ca aceasta se poate modifica dupa sarcina, din fericire la mine au iesit bine.
Andre - iti doresc sa fii relaxata restul sunt detalii aaa si mai ales sa te bucuri de micutza ta
Pedi a lui Renus zice lapte de capra nu de vaca.
Legat de borcanele, condamnari si ciudatenii. Sunt ciudate persoanele care nu inteleg care-i treaba. Cand Renus nu manca nimik deloc am cumparat borcan doar doar de-o manca, asa ca...........
La locurile de joaca, sincer, cred cel putin in Romanica ca nu sta nimeni sa curete jucariile si clar ca fiind in spatiu inchis pericolul de a suge microbii unii de la altii este maxim, in parc este cu totul altceva macar microbii zboara si nimeresc doar pe unii copilasi.
Coque imi pare rau ca si Matei este din categoria cufundudepamantingrup. nu avem Chicco Caddy Backpack si nu stiu ce sa zic despre. Pe mine ma bate gandul sa iau un sling fix, o sa probez maine la BE
Dankutza - BAFTA ce face mama ta?
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
Alinus25 spune:
Neata dragelor,
Iulia si Calin
Noi fresh ca de obicei de la ora 6.
Alexa felicitari pentru grasunica. Ce frumos nume i-ai pus
Monis cu siguranta Iulian e mai agitat din cauza varicelei si statului in casa. Dupa ce trece boala cu totul si puteti iesi, o sa ai din nou copilasul tau dragalas.
Miany moamaa ce de cuvinte spune David. Bravo!
Lumi la fel este si Dragos, toata ziua vrea in brate, nu sta in tarc, nu sta in patul lui, nu sta in scaun...numai daca stau langa el. Numai daca intorc spatele urla cat il tin plamanii. Si de acord cu tine in totalitate
Ariadna asa dragalasi sunt gemenasii tai... chiar parca sunt niste fetite
Ancutza ce fain ca la voi ninge ... aici ploua. Categoric cele mai inghesuite colturi din pat in cele mai inghesuite pozitii, duc spre somnul cel mai dulce, cred ca le aminteste de perioada intrauterina... asa citisem pe undeva.
Cu sterilizatu si protejarea lui si eu sunt f relaxata, la fel ca si Coque limitele sunt gunoiul si wc-ul
Mai chiar m-ati bagat in ceata cu LP/LV, eu am fost 100% convinsa ca LP e cel mai bun, dovada ca Rianei i-am dat pana la 2 ani LP.... acum nu mai stiu. Am o prietena care sustine cu tarie ca ce produce natura cu siguranta e mai bun decat ce produce omul.
Din nou am inceput mesajul la ora 7... intre timp, hranit, culcat copil...
PS. Asa ma bucur ca am inceput sa scriu din nou pe forum, nu stiu cat o sa ma tina...
O zi buna
RamonaCopot spune:
Neatza, neatza
si la noi ninge si amandoi suntem foarte bucurosi. De la 6 de cand am vazut ca e totul alb si la casuta din fata geamului nostru iesea fum pe cos, parca ma simt in "iarna pe ulita" si nu am mai putut dormi cu gandul la cum va reactiona copilul meu cand va vedea. Exact asa cum mi-am inchipuit: a deschis niste ochi mariiiii de ziceai ca imediat ii plesnesc pleoapele, s-a uitat rapid la mine, apoi pe geam afara si chiuia de fericire. A fost fascinat.
sper sa il scot si pe el afara azi, pana nu se topeste toata zapada, desi azi noapte am dormit amandoi NU, in urma vaccinurilor facute ieri. La intepaturi nici nu a clipit, radea cu doctorita continuu, dar seara niste plansete si frichineli si putina febra, piciorul rosu...sper sa treaca curand. Azi soseste si mama cu nepoata, ca marti ne petrecem de sf. Andrei, daca de ziua lui a fost cum a fost. Abia astept sa ne dam in carusele, tiribombe, trenulete din alea de copii ca e plin deja orasul de ele pt 1 dec.
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Cine a avut copilasul cu rosu in gat, imi poate spune si mie daca a observat asa debut, numai cu plans dupa 3 lingurite de mancare? SI mai apoi cum a evoluat? (mi-e sila sa ma duc la cabinet la doctor, cand copilul e inca slabit dupa viroza, sa nu ia naibii ceva de pe acolo...). |
Cand a avut rosu in gat Rares scotea limba dupa cateva lingurite de mancare. Pana ajungi la doctor, daca ai vreo banuiala de asa ceva, poate incerci metoda babeasca pe care o practic eu acum si anume : cand, din diverse motive (gen : mami, nu mai roade papucul !!!) Rares plange cu indignare si cu gura pana la urechi, bag si eu o observare rapida a gatului : se vede sau nu se vede rosu ?! ca de, pitici pe creier se gasesc oricand !
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui raluci_b avand in vedere ca 1 decembrie este zi libera putem lasa taticii cu copii acasa si noi sa mergem la o bere |
imi si imaginez ca visul taticilor pentru ziua de 1 decembrie este sa fie supernany cu bebeii !!!
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
RamonaCopot spune:
De mult nu am mai apucat sa urez si eu binete la zile mari.
LA MULTI ANI broscuta mica Iulia si LA MULTI ANI Calin!!! sa aveti parte de tot ceea ce isi doresc parintii vostri pentru voi, ca ei stiu cel mai bine!
dankutza spune:
citat din mesajul lui many_bani Voi ce cereala dati la copii, eu nu am gasit nimic sa-mi placa ptr. 1+, Am cautat Nestle junior, dar are cacao , asa ca am luat tot de 8 luni cel cu 8 cereala. Fetele care dati paste la copii, le blenduiti? Vlad nu prea mesteca si nu stiu daca ar manca. |
Eu ii dau mai multe tipuri de cereale, care sunt de la 6+ sau 8+. Nu stiam ca sunt cereale de la 1+. Ii dau Milupa Bio 7 cereale pe care le amestec cu altele (altfel nu le vrea). Adica cu Wellbeing Somn usor (astea sunt preferatele, asa ca i le "indoi" cu cele de la Milupa, am avut o cutie castigata de la Nestle - 3 cereale (nu s-a omorat dupa ele, dar le-a mancat tot indoite), am incercat Topfer (cele cu cacao si banana) si sunt cah-cah (sa nu le vada in fata ochilor. Le mananca tasu'. ). Acum unele de la Hipp, pe care i le-a adus tasu' din Germania. Astazi le vom incerca sa vedem daca ii plac. Am unele cu fructe si sunt bio. AM mai incercat de la Topfer, dar nu-i plac niciunele. O sa mai increc niste cereale pe care nu le-a gustat pana acum de la Topfer.
De cate ori i-am pus paste in supica, le cotea pe limbuta. Asa ca trebuie sa le blenduiesc. MA gandesc sa-i iau niste cereale din astea. Fiind micute, nu mai trebuiesc blenduite. http://www.dinodany.ro/produse-plasmon-paste-c-7_47.html Poate nu mai trebuiesc blenduite. O sa mai uit mai bine la BE.
Dana, mama lu' Pinky